Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam automatycznego pluginu VIP

Pira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, szukam pluginu, który gdybym wpisał dany kod z smsu zwrotnego, uaktywni mi usługę VIPa na 30 dni.

Miałby ktoś coś takiego ???

+==================================================================+

77 ms (Piranessi), 68rp (Aklavebi Yuria) [Kyra], mogę pomagać w sprawach dotyczących tibi,

s3.mineserv.eu:52473 server minecraft (wersja non stop aktualizowana, wraz z

wyjściem nowych pluginów oraz wersji minecrafta (wrazie czego pisać do Piranessi) .

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś, range musisz nadać ręcznie.

//Chodzi Ci o rangę tak? RANGI można dać za pomocą komendy lub ręcznego wpisania nicków w permissions.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

omg co za czlowiek, widze za sie znasz ..

77 ms (Piranessi), 68rp (Aklavebi Yuria) [Kyra], mogę pomagać w sprawach dotyczących tibi,

wyjściem nowych pluginów oraz wersji minecrafta (wrazie czego pisać do Piranessi) .

Opublikowano

Nie niestety takiego pluginu niema...

Musiałbyś ręcznie ustawiać te rangi.

Innego sposobu niema.

Liczę na lajka i pozdrawiam..

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Problem lezy w weryfikacji KODU ZWROTNEGO , u mnie jest tak, ze musze weryfikowc SAM. Bo niby jak serwer ma to robic, na podstawie czego ?

Pozdr

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Chodzi mu pewnie o skrypt na strone dzięki któremu wpsujesz kod zwrotny na stronie serwera i przydziela automatycznie vipa

Opublikowano

@up Pewnie Tak, Ale Pamiętajmy : ) Jeszcze Nie Ma Pluginu Na Serwer MineCraft Który Sprawdza Kody i Weryfikuje Je. Rangę Musisz Nadać Sam. Na Stronce Ustawić z Tej Tabelki Gdzie Wpisuje Się Kod Przekierowanie Na Email (Osobisty Lub Serwerowy). Nie Ma Innego Sposobu...

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Jest widyiaem taki plugin na pewnym serwerze, więc proszę mi nie wkręcać... poprostu dodaje siędo bazy danych czy czegoś podobnego liste kodów takich jak na dotpay ,następnie po wpisaniu kodu samo daje vipa na określony czas (przy użyciu pluginu iChat najprędzej :D), kto rozwiąże mój problem ,a nie da jakąś głupią odpowiedź dam like.

Opublikowano

Jak jest to sam poszukaj :)

To nie są żadne pluginy tylko skrypty,widać,że ktoś ci głupot nagadał i teraz na tym forum się mądrzysz-jednym słowem zrobili się w h*ja :P

Opublikowano

Uparles sie kolego :-) Kod zwrotny to stek liczb i liter . Jakim cudem ma Ci plugin (absurd) dodawac do Gracza Vipa ? Po czym ma go "rozpoznac" ?

Opublikowano

@up Dokładnie , to tylko skrypt . Widziałeś na serwerze , piszą to dzieci w wieku 12 do 14 lat co nie potrafią zrobić serwera . Pewnie ten ktoś ktory kupił vipa na tym serwerze podał kod adminowi , admin sprawdził i dał mu vipa przez konsole , żeby nie wchodzić na serwer . PS IDIOT !PIRA! IDIOT

Opublikowano

Cóz, powiedział bym najprędzej że skrypt na stronie+plugin. Aktualnie, nie zajmuje sie javą chociaż ją znam, bo zajmuje sie c++. Gdyby mi się udało (gdybym miał czas) Mógłbym spróbować coś takiego napisać. Nie gwarantuje w 100%, ale przynajmniej spróbuje.

Pozdro.

@down buhehe? Ja moge mu napisać plugin, o którym każdy admin marzy. Za free w dodatku :) Wystarczy mieć czas. Gdyż hacckowanie mnie znudziło. Więc moge mu coś napisać ;]

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Plugin buhehe?

Kod php + javascript i mysql i da się zrobić. Lecz za darmo umarło.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Problem lezy w weryfikacji KODU ZWROTNEGO , u mnie jest tak, ze musze weryfikowc SAM. Bo niby jak serwer ma to robic, na podstawie czego ?

Pozdr

Poczytaj o API.

@up Pewnie Tak, Ale Pamiętajmy : ) Jeszcze Nie Ma Pluginu Na Serwer MineCraft Który Sprawdza Kody i Weryfikuje Je. Rangę Musisz Nadać Sam. Na Stronce Ustawić z Tej Tabelki Gdzie Wpisuje Się Kod Przekierowanie Na Email (Osobisty Lub Serwerowy). Nie Ma Innego Sposobu...

Bzdury, nie ma pluginów ogólnodostępnych, ale ja np. mam swój od tego. Zapraszam na mój serwer i się przekonasz ;)

Mój kolega zrobił skrypt jak wpiszesz kod na stronę, to wysyła info na serwer, i daje kod na csrv.

Ale range trzeba dać ręcznie ponieważ, nie ma jeszcze automatycznej weryfikacji.

Jak coś pisz PW.

Dosłownie wszystko da się zrobić :P

Jak jest to sam poszukaj :)

To nie są żadne pluginy tylko skrypty,widać,że ktoś ci głupot nagadał i teraz na tym forum się mądrzysz-jednym słowem zrobili się w h*ja :P

Ja napisałem PLUGINA do bukkita, który obsługuje to, pełen automat, nawet sam usuwa range po tych 15 lub 30 dniach (zależy od rodzaju VIPa).

Uparles sie kolego :-) Kod zwrotny to stek liczb i liter . Jakim cudem ma Ci plugin (absurd) dodawac do Gracza Vipa ? Po czym ma go "rozpoznac" ?

Tak się składa, że np. Dotpay, ProfitSMS udostępnia API, jak o tym poczytasz to wróć do tego tematu. Na upartego można wygenerować listę 100 kodów powiedzmy i wrzucić je do programu, ale ta metoda jest niezbyt dobra.

@up Dokładnie , to tylko skrypt . Widziałeś na serwerze , piszą to dzieci w wieku 12 do 14 lat co nie potrafią zrobić serwera . Pewnie ten ktoś ktory kupił vipa na tym serwerze podał kod adminowi , admin sprawdził i dał mu vipa przez konsole , żeby nie wchodzić na serwer . PS IDIOT !PIRA! IDIOT

Zapraszam na mój serwer, możesz znaleźć go w moich tematach. Komenda na serwerze to /kup i się przekonasz, iż coś takiego istnieje, tyle że sam to napisałem.

skrypt php TYLKO wystarczy.

Wystarczy pod warunkiem, że permissiony masz na MySQL.

Dla niedowiarków, ja posiadam takiego plugina na swoim serwerze, lecz go nie udostępnie ;) Ale mogę wam powiedzieć, że nie jest trudny do napisania. Podstawowa znajomość javy i możesz coś takiego napisać...

Opublikowano

@up Jak zwykle mam ale nie dam ... i po co te mądrości ;)

P.S.

... pomogłes gościowi :D

Opublikowano

Poczytaj o API.

Bzdury, nie ma pluginów ogólnodostępnych, ale ja np. mam swój od tego. Zapraszam na mój serwer i się przekonasz ;)

Dosłownie wszystko da się zrobić :P

Ja napisałem PLUGINA do bukkita, który obsługuje to, pełen automat, nawet sam usuwa range po tych 15 lub 30 dniach (zależy od rodzaju VIPa).

Tak się składa, że np. Dotpay, ProfitSMS udostępnia API, jak o tym poczytasz to wróć do tego tematu. Na upartego można wygenerować listę 100 kodów powiedzmy i wrzucić je do programu, ale ta metoda jest niezbyt dobra.

Zapraszam na mój serwer, możesz znaleźć go w moich tematach. Komenda na serwerze to /kup i się przekonasz, iż coś takiego istnieje, tyle że sam to napisałem.

Wystarczy pod warunkiem, że permissiony masz na MySQL.

Dla niedowiarków, ja posiadam takiego plugina na swoim serwerze, lecz go nie udostępnie ;) Ale mogę wam powiedzieć, że nie jest trudny do napisania. Podstawowa znajomość javy i możesz coś takiego napisać...

Nie mam permissions na myqsql i mam taki skrypt. ;)

lolol

Opublikowano

@up Jak zwykle mam ale nie dam ... i po co te mądrości ;)

P.S.

... pomogłes gościowi :D

Mogę was naprowadzić jak to zrobić, ale gotowca wam nie dam ;) Żadnego kodu gotowego tak samo nie dam ;P

@up

Hmm ciekawe, może nie znam twojej metody po prostu :P

Opublikowano

omg co za czlowiek, widze za sie znasz ..

Zobacz człowieku ile on ma postów a ile Ty, zobacz jeszcze raz. Diametralna różnica.

Ten człowiek się zna na rzeczy.

Nie ma takiego pluginu, chyba że ruszysz dupsko i go napiszesz nie myśl sobie, że świat przyjdzie sam do Ciebie.

A tu masz komendę: /pex user NICK group set VIP

ico_16_favrem.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hah ..

Plugin istnieje i ja go posiadam.

A skrypty są tylko na stronę.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...