Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call of Duty: Black Ops II

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

29975546390258372932.png

Witam! Zapraszam do dyskusji na temat gry która już niebawem bo tuż po wakacjach pojawi się na półkach sklepowych. Moim zdaniem nieco schrzaniona wersja Black Ops I dała twórcą wiele do myślenia. Dając ten sam tytuł muszą być pewni swego co jest konieczne u producentów aby gra osiągnęła sukces. Co roczna premiera gry to już tradycja CoD'a, jednak ostatnie części trzeba przyznać nie powalały graczy jak wcześniejsze odsłony. Moim zdaniem o MW3 głośno było przed premierą i krótko po, a wielu nadal twierdzi iż BF wyszedł o niebo lepiej. Jednak cóż czas na zupełnie inny kierunek w którym udali się twórcy. Tym razem idziemy już bardzo daleko w przyszłość moim zdaniem czas na dodanie ciut fabuły, bo gra nie może opierać się cały czas na ciągłym zabijaniu. Po przeanalizowaniu trailera jestem pełen uznania dla twórców, chociaż wielu może nie lubić tych zbyt nowoczesnych czasów ale mam nadzieję, że i Wy czekacie na premierę.

:)

PS Proszę o przeniesienie tematu do głównego działu z Call of Duty, przez przypadek temat napisałem w osobnym dziale.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Zły dział koleś.

Przeczytaj dopisek, koleś. Myślałem, że jestem w dobrym dziale, a Ty spamić nie musisz, napisałem już do moda.

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...