Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Call of duty black ops 2

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja się wypowiem nie podoba mi się to że black ops 2 ma być w przyszłości jak dla mnie będzie kolejny niewypał tak jak było z bf 2142. Według będzie to tandeta z tego powodu. Wcześniejsze części miały w sobie charakter z tego powodu że działy się w terażniejszości, przeszłości. Moim zdaniem dobrym pomysłem mógł by być Call of duty 2 Remake HD. Nowa ulepszona grafika nowe bronie i oczywiście nowa historia.

Dziękuje do widzenia :)

final.jpg

Opublikowano

JA narazie nie oceniam gry póki samemu nie zagram , ludzie byli równierz sceptycznie nastawienie kiedy dowiedzieli się że cod4 będzie w czasach współczesnych , czas pokaże

Opublikowano

What The Fuck ? Nie zakładałem takiego tematu... -,-"

Admin to jakoś zrobił czy co..?

Coś się zepsuło , i zamiast przenieść twój post z tym jak oceniasz cod bo 2 , to zamieniło że niby ty pisałeś temat , a ja tylko posta , więc usunałem mój post , i edytnałem twój wklejając mój tekst , sory ale to nie moja wina.

E9mwj60.png
Opublikowano

Akcja BO II ma się dziać w 2025 roku więc od razu mówię, że robią z tego niezły SHIT ! Nie podoba mi się ... Na prawdę zepsuli to na całej linii. CoD od zawsze kojarzy mi się z latami II wojny światowej bądź latami 60.

Kocham mame

Opublikowano

Nie ma co krytykować gry po samych obrazkach czy teaser´rze bo do premiery się wiele zmieni.Może być ciekawa choćby dlatego że akcja toczyć się będzie w niedalekiej przyszłości.Ale nadal mnie to wkurza że ciągle jadą na jednym i tym samym silniku graficznym.Poczekajmy na pierwszy trailer.Moż dodadzą coś co przyciągnie gracza coś świerzego do rozgrywki.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ogólnie powiem tak, że gra mi się nie podoba. Nie lubię gier w tzw. "przyszłości", gdzie biegasz z bronią laserową, latasz ufo czy poruszasz się za pomocą dronów -_-

Przeskok z BO w 1960+ na 2k20+ jest masakryczne Oo

Gra podchodzi pod Battlefield 2142

9368_gold.png

Opublikowano

Up.

Co jak co ale ufo chyba nie będzie i laserowych mieczy xD

To może być ruch do przodu w serii ale żeby nie przesadzili,bo to się nie spodoba graczom.Widać że gra zmierza już w ślad Crysis'a 2 albo Battlefied.Może to dobry ruch ale nie koniecznie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko fajnie ale zwalili z tym że będzie coś takiego jak widzenie przez ściany! niech lepiej odrazu dodadzą aimbota i wh ... modele broni są ok ale nie rozumiem pojazdów WTF! ogólnie będę się dłużej zastanawiał nad kupnem biorąc pod uwagę to że pierwsza odsłona BO to totalny bullshit od strony optymalizacji tyle ode mnie :)

Opublikowano

W sumie mi się nie podobało po obejrzeniu Trailera, ale gdy tak myślę.

Nowe bronie to jakiś plus niż bieganie wciąż z tymi samymi i znanymi, taki przeskok na lepszą mechanike nikomu nie zaszkodzi.

Denerwuje mnie tylko to, że będą nowe pojazdy wyglądające trochę dziwnie - zbyt nowocześnie.

Crysis z pierwszej części miał fajnie to zrobione - nowe bronie laserowe natomiast normalne pojazdy pozostały. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

po zobaczeniu trailera odrazu powiedzialem ze nie kupie tej gry

wole czekac na bf bo to bedzie gra tak jak wspominal omek

nie podoba mi sie

­

• 3 tygodnie później...
Gość Zacieszynka
Opublikowano

po zobaczeniu trailera odrazu powiedzialem ze nie kupie tej gry

wole czekac na bf bo to bedzie gra tak jak wspominal omek

nie podoba mi sie

a.y.f.k me ?

Najnowsza produkcja D I C E ma być MoH : W przecież ja chyba kupie moha niż BO II ,a dlaczego ? Bo mi się nie podobają czasy . wtf ? konie w 2025 ? snajpa która wystrzeliwuje 5 pocisków naraz + widzi przez ściany. To nie CoD to Syndicate 2

Opublikowano

Black Ops był dla mnie porażką. Bardzo zła grywalność itp. Kontynuacja BO nie powinna nastąpić i tyle... Nie kupię napewno gry, która mi się nie podoba :)

Opublikowano

@UP nie rozumiem ... dlaczego sądzisz że od razu BO 2 będzie beznadziejny... patrz kiedy było BO 1 ^^ , moim zdaniem nie trzeba tak pochopnie osądzać tej gry póki w nią nie graliśmy , ale jedno już teraz ocenie , a mianowicie grafike która jest z lekka oczojebna i gorsza od np. Crysis'a 2.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Moim zdaniem BOII będzie kolejną porażką wszystko moim zdaniem ściągnięte od BF3 statki,czołgi totalna porażka nie wypali na 100%

Już i tak odchodzą na BF3 albo na MoH ludzie a po BOII COD będzie już skończony. Że nad CODAMI pracuje 5 firm to jest dopiero wielka wtopa.

Że pierwsi producenci pierwszych CODOW dają też innym bez zgody produkować. Już teraz się zajmuje kolejnym Codem producent Tony Hawka porażka.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja grałem w Bo2 i musze wam powiedzieć że gra mi się bardzo podoba chociaż bardzo szybko się tam zabija na normalu... Ale naprawde +++ za tą część

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...