Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZhyperMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ups sory ze napisalem 2 razy ale mialem jakiegos laga ;p

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

Opublikowano
(nub)Hacker to rob ten swoj interes za 140$ i sprzedawaj 3rd lvl za 10s...Ciekawe co bys powiedzial gdybym ci napisal ile tak naprawde wydalem na Zhyper :P BTW 140$ to napisal kosiarz a nie ja.

Once again:TO ZE TY TEGO NIE MOZESZ MIEC NIE ZNACZY ZE JA TEZ NIE ;)

Hacker hipokryto mnie pouczasz ze mam innych nie przezywac a sam to robisz...palant

PS.CLOSE TOPIC bo to juz nie ma sensu.

pewnie mam bann za to ze powiedzialem prawde ;]

Cya ;)

Wyzywanie uzytkownika.

Prosisz o closed a to czemu ??

Sam wbiles sie do topica i zaczoles cala awanture. I sie ze mna gowniarzu nie sprzeczaj bo prosisz ciagle o Closed bo nie wiesz co powiedziec.

Napewno 100% ban bedzie.

Palantem to ty jestes, czytaj ze zrozumienim ja ci dalem do zrozumienia ze mam kase a wiesz przez jedno zdanie nw moim poscie wyzej mam 2x 70 lvl w wowie kapujesz na globalu palancie czyli dobre 1k zl na to wydalem dodatki+gra, nie chodzi mi o to ze piszac to uznaje sie za bogatego ktory ma kase i kpuje sobie wowa i gra chodzi mi o to zebys ty zrozumial i pomyslal a nie odrazu mowil ze mnie na cos nie stac

Btw: pozostaje teamt z 15k souli...

Hacker jak cos zamotasz to pisz

Znalazlem pakiet na soule o.O

Zrobilem sobie 1000souli wylogowalem sie i wlogowalem i Zniklo to o.O WTF!!!

Od kiedy WoW+dodatki kosztuje tysiac zlotych? Wprawdzie nie orientuje sie w srodowisku WoW'a ale zaraz zapytam kumpla ile kosztuje all do tej gry.Brawo smieciu...wydales 1 tys zl na gre ;) Za tyle (nub) Hacker moze rozkrecic interes jego zasranego zycia.

Po co ma byc ten temat skoro i tak teraz tylko sie klucimy ;)

Zreszta w moim odczuciu dostales odp. skad Slasher ma taka ilosc souli. No chyba ze nadal nic nie kapujesz...a to juz mi zwisa ;)

<Close>?

Piszcie swoje niedorobione opinie skad "elita" ZhyperMu ma itemy oraz soule ;) GOOD LUCK

Rozwiazanie glownego problemu(skad on ma soule)- $=donate=souls=PLN+jakis zarobek(ja nie sprzedaje souli na allegro :P)

Dzieki za wszystkie wasze posty,ktore pojawily sie w tym topicu,zapewniam was ze byly one dla mnie (bardzo?) smieszne :D

Przeczytalem pierwsza linijke tego postu dalej mi sie nie chcialo bo wymiotowac mi sie chce jak patrze na twoja piekna ortografie.

Sam sie tym zdaniem pograzyles.... N00b elita ktora kupuje itemki za ponad 100$ by byc c00l i super by zabijac 1 ciosem nie ;)?

STFU WYJDZ

No wiesz ten noob nie szanuje pieniedzy.

Woli wydac Miliony na gre niz na zycie.

Nie ma sie co podniecac nawet nie wiadomo czy to on kazdy z nas mogl sobie dac nick taki jak ma jakis GM na zhyperze i wmawiac innym takich ludzi trzeba ignorowac.

No tak ...

Ja moge sobie powiedziec ze jestem Mariusz Pudzianowski xD

Jestem Mariusz Pudzianowski wynos sie ty zasrantuchu dApoTB bo cie zgniote moimi bicepsami xD

Ps.CZY TEN DZIAL ODWIEDZA JAKIS MODEK / ADMIN ?!?!?! WYSLALEM 3REPORTY NA TEN TEMAT

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano

no to ładnie ;), probowales je komus wcisnac na trade? sprzedac? moze da sie cos z nimi zrobic przed wylogowaniem :). To i tak bylo by to bardzo dobrze kupujesz rzeczy za soule, typo sie wylogowuje ty rzeczy masz a typ souli nie xD

Hacker jak to sprawdzisz to w razie co pisz na pm/gg albo TUTAJ :) no i kombinuj dalej z tym moze cos sie uda, ja bym sie chetnie pobawil ale sie zgubie w tych programach zapewne :P:P

sharingan1s.png
Opublikowano

Hmmm mozna wywnioskowac ze raczej tak :)

A co za tym idzie zrobił

Zrobilem sobie 1000souli

Czytaj ze zrozumieniem :)

sharingan1s.png
Opublikowano

Znasz jakieś inne pakiety oprócz tych na wingi i piórko? Bo ja kombinowałem ze wszystkim które usłyszałem: C1 ** ** 15, C1 ** ** 1E itd. Nic nie działa :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja osobiscie w 2 miechy nazbieralem ponad 2k souli... Byl duzy drop w BC przez jakis dzien wiec jak chodzilem na prawie kazde BC to okolo 100s dniowka sie wyciagalo

Opublikowano

ja osobiście sprzedawałem wingi i mialem 3k souli w neicały tydzień ;p a potem jak na złość zaczęli sprzedawać po 5 souli ;/

Kodeks Karny, Art. 267.

§ 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informację dla niego nie przeznaczoną, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do przewodu służącego do przekazywania informacji lub przełamując elektroniczne, magnetyczne albo inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem specjalnym.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

POMYŚL PRZED WYSŁANIEM KEYLOGGERA LUB UMIESZCZENIEM GO NA TYM FORUM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...