Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZhyperMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was

Zaczynajac gre na servie ZhyperMu moim bk na 70 resie, na ktorym nie gralem kolo 2 lat, zaczalem sie zastanawiac z kad Pan z allegro ma

http://allegro.pl/item332412181_zhypermu_1..._promocja_.html

asz tyle souli 1500s :rotfl: pamietam jak kiedys gralem to sie chodzilo po soule to dej mapki z kundunem i tam sie farmilo przez caly dzien moze 30-40 souli jak dobrze szlo, ale zeby 1500 souli !? przecie to graniczy z cudem, mnożac to przez 10 [ tyle ma paczek souli] wychodzi ze ma ich okolo 15000 T_T?

Jak to jest mozliwe?

Nie wierze w to ze on niczego nie uzwa do zdobywania ich, albo ma poprostu dobry spot, chociaz w sam to nie wierze.....

Napewno ow czlowiek ma jakis bug/explot na soule na najnowasza wersje MU.

Co o tym sadzicie ?

aha moze znacie jakies spoty soulowe bo ja 1 raz gram na tym nowym cliencie i nie wiem gdzie souli szukac kiedys byly spoty ale teraz +OO?

Piszcie co myslicie o owym panu i o tej ilosci kamieni.

sharingan1s.png
Opublikowano

na moj gust to stworzone przez WPEpro.

W WOW kiedys stosowałem podobna metode zamienialo sie pakiety w filtrze.

I szlo do sklepu klikalo sie zalozmy na potiona a kupowalo zajebisty item:P

Opublikowano
na moj gust to stworzone przez WPEpro.

W WOW kiedys stosowałem podobna metode zamienialo sie pakiety w filtrze.

I szlo do sklepu klikalo sie zalozmy na potiona a kupowalo zajebisty item:P

Na moj gust to jestes noobem.Slasheer to byly GM ZhyperMu.A co do pytania skad on ma tyle souli(15k s to nic :P):przy kupnie full gear 2opt/FO otrzymuje sie gratis 500s oraz 30jog. Wystarczylo sprzedawac jogi w czasach kiedy byly one po 100+++s i wtedy sie bogacic :) Przelicz sobie ile souli otrzymasz jezeli zakupisz 5 full gear.(nie liczac juz itemow,ktore otrzymuje sie razem z gearem)

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
Na moj gust to jestes noobem.Slasheer to byly GM ZhyperMu.A co do pytania skad on ma tyle souli(15k s to nic :P):przy kupnie full gear 2opt/FO otrzymuje sie gratis 500s oraz 30jog. Wystarczylo sprzedawac jogi w czasach kiedy byly one po 100+++s i wtedy sie bogacic :) Przelicz sobie ile souli otrzymasz jezeli zakupisz 5 full gear.(nie liczac juz itemow,ktore otrzymuje sie razem z gearem)

Na moj gust dostaniesz warna za obrazanie uzytkownika...

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano
Witam Was

Zaczynajac gre na servie ZhyperMu moim bk na 70 resie, na ktorym nie gralem kolo 2 lat, zaczalem sie zastanawiac z kad Pan z allegro ma

http://allegro.pl/item332412181_zhypermu_1..._promocja_.html

asz tyle souli 1500s :rotfl: pamietam jak kiedys gralem to sie chodzilo po soule to dej mapki z kundunem i tam sie farmilo przez caly dzien moze 30-40 souli jak dobrze szlo, ale zeby 1500 souli !? przecie to graniczy z cudem, mnożac to przez 10 [ tyle ma paczek souli] wychodzi ze ma ich okolo 15000 T_T?

Jak to jest mozliwe?

Nie wierze w to ze on niczego nie uzwa do zdobywania ich, albo ma poprostu dobry spot, chociaz w sam to nie wierze.....

Napewno ow czlowiek ma jakis bug/explot na soule na najnowasza wersje MU.

Co o tym sadzicie ?

aha moze znacie jakies spoty soulowe bo ja 1 raz gram na tym nowym cliencie i nie wiem gdzie souli szukac kiedys byly spoty ale teraz +OO?

Piszcie co myslicie o owym panu i o tej ilosci kamieni.

Okej , widzicie , dowiedzialem sie walsnie o waszej dysksji :) I powiem wam szczerze , zal mi was :) Jesli sadzicie ze jestem zasranym oszustem to jestescie debilami ( sorry ale taka prawda :P ) jesli sami nie wiecie jak tyle zdobyc , to nie jest moja wina xD nie jestem idiota zeby hackowac 'wlasny' server , na ktorym walcze z zasranymi cheaterami ... chyba nie bylem GM'em po to by hackowac , tylko chronic server przed tego typu zabawkami. Powiem tak, pier****** sie w glowe kilka razy a nastepnie pisz .

Dzięki,

Oskarzony o oszustwa

Slasheer

Opublikowano

Jakby tak Byl tu jakis modek tego dzialu...

Albo Admin odwiedzal czesto ten dzial to mialbys bana na zalozmy 3dni

Pozatym jak jestes GM`em ZhyperMU i go ochraniasz to po co wchodziszz na MPC na ktorym sa hacki a nie ochranianie zasranych serverow.

Prosze Modka / Admina o usuniecie tego postu wyzej.

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano
Jakby tak Byl tu jakis modek tego dzialu...

Albo Admin odwiedzal czesto ten dzial to mialbys bana na zalozmy 3dni

Pozatym jak jestes GM`em ZhyperMU i go ochraniasz to po co wchodziszz na MPC na ktorym sa hacki a nie ochranianie zasranych serverow.

Prosze Modka / Admina o usuniecie tego postu wyzej.

czlowieku czy ty lizesz im dupe dla admin/mod?

Wiesz dlaczego tu jestem bo kumpel sie smial z was i dal mi linka. nie mam ochty czytac jakis bachorkow ktorzy kazdego , kto ma wiecej souli juz wyzywa od cheatow i takich .. wiec sluchaj , nie groz mi adminem i modem ktorzy dadza mi warna albo bana , naprawde mi to nie przeszkadza , chyba raczej na odwrot , ban dla typa ktory klamie jak pies. No ale sorry , widze ze ty jestes z tej samej ' rodziny' . A co do usuniecia posu wyzej , to raczej won z calym tematem bo to czego szuka koles jest poporstu nie dozdobycia , bo tego nie ma.

Opublikowano

Wiesz dlaczego tu jestem bo kumpel sie smial z was i dal mi linka. nie mam ochty czytac jakis bachorkow ktorzy kazdego , kto ma wiecej souli juz wyzywa od cheatow i takich .. wiec sluchaj , nie groz mi adminem i modem ktorzy dadza mi warna albo bana , naprawde mi to nie przeszkadza , chyba raczej na odwrot , ban dla typa ktory klamie jak pies. No ale sorry , widze ze ty jestes z tej samej ' rodziny' . A co do usuniecia posu wyzej , to raczej won z calym tematem bo to czego szuka koles jest poporstu nie dozdobycia , bo tego nie ma.

Buhohohohoohohoh przestan KURW. czlowieku ilosci 15000 souli+ nie da sie osiagnac nawet przy dobrym spocie !

Byles gmem to se pewnie nakupowales w gm shopie i jazda na allegro nie ;]?

I wez nie mow ze gdzies mozna zodbyc taka ilosc bo ludzie co graja od kilku lat na servie maja po max 2k souli....

Zastanow sie, piszac tego posta uraziles mnie i Ci powiem ze bede drazyl to sprawe bo jest dla mnie to nie mozliwe zeby miec taka ilosc souli zapewne wykorzystales Gm shop jesli taki wogle jest na zhyper :) lub skolowales od adma.

Ludzie kupujacy seta za 140$ ta kretynami.]

P.s Nie podobaja Ci sie wypowiedzi osob nie pelnoletnich wyjdz :)

sharingan1s.png
Opublikowano
Buhohohohoohohoh przestan KURW. czlowieku ilosci 15000 souli+ nie da sie osiagnac nawet przy dobrym spocie !

I wez nie mow ze gdzies mozna zodbyc taka ilosc bo ludzie co graja od kilku lat na servie maja po max 2k souli....

Zastanow sie, piszac tego posta uraziles mnie i Ci powiem ze bede drazyl to sprawe bo jest dla mnie to nie mozliwe zeby miec taka ilosc souli zapewne wykorzystales Gm shop jesli taki wogle jest na zhyper :) lub skolowales od adma.

Ludzie kupujacy seta za 140$ ta kretynami.

Chyba moge to zdradzic ze w GM shopie nie ma souli? , a tak BTW , GM nie jestem juz chyba od 3 miesiecy :) Draz draz moze cos znajdziesz ahha ale masz 0 szans na znalezienie ;-) A co do ludzi .. kilka lat i max 2k ? czliwkeu czy ty wiesz o czym ty mowisz? najwidoczniej nie umiesz grac w mu. Bo znam ( nie polacy ) ludzi ktorzyt naprawde souli maja od H*** , wystarczy pomyslec i patrzec co sie dzieje , ale szukaj szukaj wiatru w polu :)

A co do 140$ , to nie kazdy daje dla siebie tylko dla serva lol nie kazdy jest skapy i nie mysli tylko o sobie.

Opublikowano

Ludzie kupujacy seta za 140$ ta kretynami.]

P.s Nie podobaja Ci sie wypowiedzi osob nie pelnoletnich wyjdz :)

Koles widze ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.Tu nie chodzi o zwykla,prosta i bezinwestycyjna gre w ktorej rzeczywiscie mozesz sie dorobic 30s dziennie :) Tu chodzi o TRADE czyli zamiana czegos na cos(w tym przypadku jogow/itemow na soule).Moze i tego nie rozumiesz bo jak zapewne sie domyslam nie masz nawet 500s a gdzie tu 15k.

"Ludzie kupujacy seta za 140$ ta kretynami.]"-To ze ciebie nie stac na kupno itemow za kase to nie znaczy ze jego/mnie rowniez.

W GM shop nie mozna kupic souli.

Admin rowniez nie daje souli od tak.

PS.Kretynem to jestes ty...

Opublikowano

A i jeszcze tak odpisze special for Kosiarz , widze ze strasznie mocno zazdroscisz, naprawde przykro mi ze kasy nie masz tyle i tylko patrzysz jak tu kombinowac ( steam konto crack pl0x FREE , soule oh freee PL0X! ) Wiec nie pierdol na ludzi ktorzy sa uczciwi jak sam nuczciwym byc nie umiesz... ja rozumiem forum po cheaty , ale tylko po cheaty a nie na pierodlenie o innych.. chodz szczerze mowiac pier**** cheaterow .. bo co to jest za przyjemnosc z gry?

Opublikowano
Koles widze ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.Tu nie chodzi o zwykla,prosta i bezinwestycyjna gre w ktorej rzeczywiscie mozesz sie dorobic 30s dziennie Tu chodzi o TRADE czyli zamiana czegos na cos(w tym przypadku jogow/itemow na soule).Moze i tego nie rozumiesz bo jak zapewne sie domyslam nie masz nawet 500s a gdzie tu 15k.

"Ludzie kupujacy seta za 140$ ta kretynami.]"-To ze ciebie nie stac na kupno itemow za kase to nie znaczy ze jego/mnie rowniez.

BUhohohohohohohohahaha STF-u bociszu mam 2x 70 lvle w wowie zamknij jape mam 150 dni played

Nie bede wydawal kasy na jakies prywatne gowno, gdzie klika sie 1 skill na sm/bk/me/dl by zabic kogos nie wspomnac o kombo dla Bk

Nastepnie badz cicho bo mam steam bociszu

Kupujesz twoja sprawa jestes N00bkiem i tyle bo sam sie dorobic tego nie umiesz

A i jeszcze tak odpisze special for Kosiarz , widze ze strasznie mocno zazdroscisz, naprawde przykro mi ze kasy nie masz tyle i tylko patrzysz jak tu kombinowac ( steam konto crack pl0x FREE , soule oh freee PL0X! ) Wiec nie pierdol na ludzi ktorzy sa uczciwi jak sam nuczciwym byc nie umiesz... ja rozumiem forum po cheaty , ale tylko po cheaty a nie na pierodlenie o innych.. chodz szczerze mowiac pier**** cheaterow .. bo co to jest za przyjemnosc z gry?

SPIERDALAJ Z FORUM, uczciwi BUHOHOHOH tak tak chlopie 15000 souli taka gadke to sobie mozesz kolegom wciskac.

A i jeszcze tak odpisze special for Kosiarz , widze ze strasznie mocno zazdroscisz, naprawde przykro mi ze kasy nie masz tyle i tylko patrzysz jak tu kombinowac

wiesz gdybys ty mial kasy to bys gral w bardziej inteligentna gre niz MU, dla MU-maniaków ktora polega na klikaniu 3 skili :)

Pozdro#Pocwicz

P.s Widze ze Pan z Allegro zbiera podopiecznych z allegro ^ by laczyli sie w jednosc i trzepali kase na ludziach ktorzy to kupuja

sharingan1s.png
Opublikowano

Slasheer dla mnie jestes kolejnym dziecko NEO , TROLLEM ktory spamuje forum a to dlaczego? otoz dlatego iz nie umiesz nawet doczytac WĄTKU FORUM I POSTU i nadmiernie uzywasz przeklenst ;] co do dzieci neo jest podobne nastepne , kij mnie i innych to boli czy uczciwie grales czy nie srał cie pies , udajesz gosu (specjalnie dla Ciebie znaczenie tego slowa - pro player) ze na jakims jak to ujoles ,,zasranym" servie masz tyle souli - idz na globala pewnie nie wiem z 2 bys zdobyl i sie cieszyl jak dziecko z lizaka , wiec nie kozacz tak i nie udawaj doroslego pewnie zara walniesz ,,ale chlopcze ja mam 18-24 lata" lub pewnie wiecej - standardowa odpowiedz 11-14 latka... zal zal zal - nie pisz ze ja jestem zalem , tylko Ty ludzie sie pytaja a ty zamiast odpowiedziec po ludzku i normalnie ,,otoz normalnie je zdobylem ciezka praca" to najlepiej klnac ile wlezie ;)

co do jeszcze jednego co bylo zwrocone do koksiarza - zazdroscic czego? glupoty? podniecania sie duza ilosci souli? na dodatek w grze? btw. cytuje

chodz szczerze mowiac pier**** cheaterow .. bo co to jest za przyjemnosc z gry?

Pierdolisz sam siebie? ladnie , zazdrosze ci ja tak nie potrafie moze kiedys sie spodkamy przy TYMBARKU bo pewnie piwko Cie zabije albo cos... i mi pokazesz jak? Chcesz grac uczciwie? - idz na globala i reportuj ludzi i w ogole jak to ujoles ,,liz dupe adminowi" i jeszcze jedno , Hacker nie LIZE DUPY ADMINOWI I MODU czy Ty naprawde nie umiesz nawet odroznic formy wypowiedzi na forum? skoncz szkole i zacznij czytac forum nie wiem moze jakies WP albo cos..... JEGO POST TO PROSBA , GRZECZNOSCIOWA A NIE LIZANIE DUPY ... wez sie czlowieku rozpedz na korytarzu w szkole i walnij sie porzadnie w leb moze Ci cos do niego wleci w co watpie bo pewnie jest juz zapozno : stwierdzam to czytajac Twoje prymitywne posty...

Pozdrawiam Van

Aha i zeby nie bylo ze nie na temat i zeby nie zaliczyc warna lub cos :) :

Nie wiem skad moze miec tyle blesow , moze kradl wciskal ludzia kit itp nie wiem nie jest mi osadzone osadzac innych :)

-----------------

Jezeli masz cos do mojej wypowiedzi powiem Ci jedno zdanie - naskocz mi cieciu

Gowno mnie obchodzi to co mi odpiszesz ja z Toba nie bede dyskutowal

Btw. widze ze litereczki juz Ci sie z podniecenia mylily ojej pewnie jeszcze skakales z radochy na foteliku dzieciecym -_-...

++++++++++++

zakladam iz osoby ktore kupuja od niego soule tez sa jego pokroju jakies dzieci neo ktore siedza w okularach 24/7 przy komputerze i nie maja nic lepszego do roboty a pozatym sepia kase od rodzicow ;) , ja nigdy nic do gier online nie kupywalem gra online jezeli jest free to jest free i nie obchodzi mnie rozne premium itp. trzeba miec niezle nasrane w glowie zeby placic za cos a tym bardziej realnymi pieniedzmi i na priv servie pogratulowac IQ tym ktorzy kupuja...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Kosiarz co mnie obchodzi WoW^^? To jest dzial MuOnline priv serwery.Chetnie bym sie pochwalil kontami jakie posiadam na innych serverach i zapewniam cie ze nie tylko na MuOnline ale to i tak by nic nie dalo :P Mowisz ze na WoW'ie masz 2x 70lvl? Moge miec takie konto w 2 godz. tyle ze ja nie interesuje sie ta gra. Napisales w poprzednim poscie ze ludzie,ktorzy wydaja 140$ na itemy sa kretynami-typowa gadka nooba,sam tego nie mozesz miec,bo pewnie cie na to nie stac i zapewniam cie ze 140$ to dopiero poczatek w tworzeniu "wow" konta na Zhyper :) Oczywiscie jezeli jestes cierpliwy i wytrwaly mozesz grac codziennie po 10godz i zdobyc kilka boxow oraz 30+++s.Z pewnoscia za to kupisz zajebiste itemy :) Na ZhyperMu masz napewno char na FS oraz wspanialy nie exc DK set+13+L+28 i killujesz noobki w lorenci bo co innego ci pozostaje?

Latwo jest teraz przyrownac swiat wirtualny do swiata rzeczywistego...pieniadze moga prawie wszystko.W realu jak zobaczysz telefon komorkowy za 4tys zl to tez mowisz-trzeba miec nasrane w glowie zeby to kupic? Kazdy ma prawo do wydawania pieniadzy na co tylko chce i nie pier**** mi tu kim trzeba byc zeby kupowac itemy za real kase!!! TO ZE TY TEGO NIE MOZESZ MIEC TO NIE ZNACZY ZE JA TEZ NIE

Temat do zamkniecia.

PS.Kosiarz jak bedziesz mial wow itemy (w co watpie^^) to wtedy zrozumiesz skad Slasher ma "tyleeeee^^" souli.

Pozdro!!! :)

Opublikowano

Obrazanie uzytkownika...

Report Polecial...

Chyba moge to zdradzic ze w GM shopie nie ma souli? , a tak BTW , GM nie jestem juz chyba od 3 miesiecy :) Draz draz moze cos znajdziesz ahha ale masz 0 szans na znalezienie ;-) A co do ludzi .. kilka lat i max 2k ? czliwkeu czy ty wiesz o czym ty mowisz? najwidoczniej nie umiesz grac w mu. Bo znam ( nie polacy ) ludzi ktorzyt naprawde souli maja od H*** , wystarczy pomyslec i patrzec co sie dzieje , ale szukaj szukaj wiatru w polu :)

A co do 140$ , to nie kazdy daje dla siebie tylko dla serva lol nie kazdy jest skapy i nie mysli tylko o sobie.

Sa Soule...

Na wiekszosci Serverow w GM Shop sa soule...

To ze jestes GM od 3miechow to masz Wielkie szczescie bo jakbym mial takiego GM`a na servie po 10minutach bys wylecial

0szans?? Nigdy Nie mow Nigdy :P Osobiscie widzialem filmiki na youtube... Jest pakiet na soule...

Napisales wystarczajaco duzo by dostac bana

A i jeszcze jedno ...

Popracuj nad Pismem kolezko bo slownik jezyka polskiego sie klania ;)

Koles widze ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.Tu nie chodzi o zwykla,prosta i bezinwestycyjna gre w ktorej rzeczywiscie mozesz sie dorobic 30s dziennie :) Tu chodzi o TRADE czyli zamiana czegos na cos(w tym przypadku jogow/itemow na soule).Moze i tego nie rozumiesz bo jak zapewne sie domyslam nie masz nawet 500s a gdzie tu 15k.

Zal mi cie...

Wydawac 140$ na seta do gry...

Za tyle to ja sobie moge postawic maly interes ...

I zarabiac na tym potem postawic wiekszy i zarobic 100x wiecej...

I kupic sobie 100takich setow ...

Juz mowilem MOZNA KUPIC W GM SHOP SOULE MOZE NA ZHYPER NIE MA ALE NA INNYCH SA

To chyba logiczne... ze Admin nie da ci souli ... To bylo by bezsensu i nie bylo by po co grac.

Jedyna osoba ktora jest kretynem to ty.

@Topic

Btw. Na Zhyper dorobilem sie juz niezlej ilosci Souli chyba 5k ;)

Wiecie jak ??

WYSYLALEM PAKIETY Z WINGAMI

ZAROBILEM 5K SOULI...

xhackerxko1.png

Learning Packet Edit :

[][][][][][][][][][]75%

Ucze sie C++ :

[][][][][][][][][][]5%

Opublikowano

(nub)Hacker to rob ten swoj interes za 140$ i sprzedawaj 3rd lvl za 10s...Ciekawe co bys powiedzial gdybym ci napisal ile tak naprawde wydalem na Zhyper :P BTW 140$ to napisal kosiarz a nie ja.

Once again:TO ZE TY TEGO NIE MOZESZ MIEC NIE ZNACZY ZE JA TEZ NIE ;)

Hacker hipokryto mnie pouczasz ze mam innych nie przezywac a sam to robisz...palant

PS.CLOSE TOPIC bo to juz nie ma sensu.

pewnie mam bann za to ze powiedzialem prawde ;]

Cya ;)

Opublikowano

Palantem to ty jestes, czytaj ze zrozumienim ja ci dalem do zrozumienia ze mam kase a wiesz przez jedno zdanie nw moim poscie wyzej mam 2x 70 lvl w wowie kapujesz na globalu palancie czyli dobre 1k zl na to wydalem dodatki+gra, nie chodzi mi o to ze piszac to uznaje sie za bogatego ktory ma kase i kpuje sobie wowa i gra chodzi mi o to zebys ty zrozumial i pomyslal a nie odrazu mowil ze mnie na cos nie stac

Btw: pozostaje teamt z 15k souli...

Hacker jak cos zamotasz to pisz

sharingan1s.png
Opublikowano
Palantem to ty jestes, czytaj ze zrozumienim ja ci dalem do zrozumienia ze mam kase a wiesz przez jedno zdanie nw moim poscie wyzej mam 2x 70 lvl w wowie kapujesz na globalu palancie czyli dobre 1k zl na to wydalem dodatki+gra, nie chodzi mi o to ze piszac to uznaje sie za bogatego ktory ma kase i kpuje sobie wowa i gra chodzi mi o to zebys ty zrozumial i pomyslal a nie odrazu mowil ze mnie na cos nie stac

Btw: pozostaje teamt z 15k souli...

Hacker jak cos zamotasz to pisz

Od kiedy WoW+dodatki kosztuje tysiac zlotych? Wprawdzie nie orientuje sie w srodowisku WoW'a ale zaraz zapytam kumpla ile kosztuje all do tej gry.Brawo smieciu...wydales 1 tys zl na gre ;) Za tyle (nub) Hacker moze rozkrecic interes jego zasranego zycia.

Po co ma byc ten temat skoro i tak teraz tylko sie klucimy ;)

Zreszta w moim odczuciu dostales odp. skad Slasher ma taka ilosc souli. No chyba ze nadal nic nie kapujesz...a to juz mi zwisa ;)

<Close>?

Piszcie swoje niedorobione opinie skad "elita" ZhyperMu ma itemy oraz soule ;) GOOD LUCK

Rozwiazanie glownego problemu(skad on ma soule)- $=donate=souls=PLN+jakis zarobek(ja nie sprzedaje souli na allegro :P)

Dzieki za wszystkie wasze posty,ktore pojawily sie w tym topicu,zapewniam was ze byly one dla mnie (bardzo?) smieszne :D

Opublikowano
Piszcie swoje niedorobione opinie skad "elita" ZhyperMu ma itemy oraz soule GOOD LUCK

Rozwiazanie glownego problemu(skad on ma soule)- $=donate=souls=PLN+jakis zarobek(ja nie sprzedaje souli na allegro )

Sam sie tym zdaniem pograzyles.... N00b elita ktora kupuje itemki za ponad 100$ by byc c00l i super by zabijac 1 ciosem nie ;)?

STFU WYJDZ

sharingan1s.png
Opublikowano

Nie ma sie co podniecac nawet nie wiadomo czy to on kazdy z nas mogl sobie dac nick taki jak ma jakis GM na zhyperze i wmawiac innym takich ludzi trzeba ignorowac.

Opublikowano

Ja wam powiem ze widzialem goscia jak kopiowal soule albo sprzedawal wingi 3 lvl a tak naprawde ich nie sprzedawal ^_^

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

Opublikowano

Ja wam powiem ze widzialem goscia jak kopiowal soule albo sprzedawal wingi 3 lvl a tak naprawde ich nie sprzedawal ^_^

Samochód jest bogiem, prędkość nałogiem, nitro zabawą, tuning podstawą

sygnacopymj8.th.gif

warrockplayerym9.png23998.png 6458.jpg 26412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...