Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PaySafeCard

xXxLUKASxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo chcę zamówić sobie premke z paysafecard kupiłem już karte z orange za 25zł wpisuje 14 cyfrowy kod a potrzbne jest 16 cyfer w paysafecard co mam zrobić żeby zamówić premke? Dam Like jak uda mi sie zamówić z pomoco poprawnej odpowiedzi:)

Opublikowano

Witam mam problem bo chcę zamówić sobie premke z paysafecard kupiłem już karte z orange za 25zł wpisuje 14 cyfrowy kod a potrzbne jest 16 cyfer w paysafecard co mam zrobić żeby zamówić premke? Dam Like jak uda mi sie zamówić z pomoco poprawnej odpowiedzi:)

Odróżnij PSC od doładowania do telefonu. Jeszcze nie widziałem, żeby ktoś takiego faila zaliczył. xD

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Frajerze powiedziano mi że można przez doładowanie od fona zamowic premke w PSC a jak sie nie da to mnie nie wkurzaj tylko napisz jak to można zrobić. Nie każdy wie jak się zamawia w PSC premke

Coming: Za frajera wysyłam na pięciodniowe wczasy z dala od forum. Dziękować nie musisz :)

Opublikowano

Frajerze powiedziano mi że można przez doładowanie od fona zamowic premke w PSC a jak sie nie da to mnie nie wkurzaj tylko napisz jak to można zrobić. Nie każdy wie jak się zamawia w PSC premke

to zle ci powiedziano psc tak sie nazywa czyli paysafecard -psc

idziesz do sklepu mowisz ze chcesz kupic karte psc ona ci drukuje i tyle

a te doladowanie odsprzedaj komus albo sam uzyj

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak jak napisał coming, takiego fail'a nikt nie zaliczył xD

Czemu wy nie czytacie w internetach co to psc? Czasami (tu jest przykład) strzelacie takie fail'e, że nie pytać...

Opublikowano

haha kto ci tak powiedział? Teraz jesteś 25 zł w tył a co do kupna premki najbardziej opłaca się na 6 miechów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...