Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Premium] poNland - najlepszy w Polsce serwer MyLittlePony! [Dedyk]

SGT Otlet

Serwer poNland  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy serwer si? podoba?

• Tak
      13
    • Nie
      23
    • Nie wiem / Nie gra?em
      20
  2. 2. Czy doda? Mody na serwer?

• Tak
      30
    • Nie
      20
    • Nie mam zdania
      6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brawo!

Napisałeś że serwer typu MyLittlePony, a nawet nie napisałeś na czym polega ten tryb. Jest niby fun, ale dodaj coś więcej.

Opublikowano

Mój boże.. serwer mycraftu. Nie wierzę w ciebie Otleciku...

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

SpixXel ;) Lepszy MyCraftu niż innej sieci ;)

Reklamowanie serwerów premium na MPCForum nie jest chyba zbyt rozsądne ...

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

niby dlaczego?

Czekam na start..

v6aq.jpg

Przeważnie nicki w grach:

*TheRainbowDoggie

*Doggie

*Emily

Opublikowano

Szkoda że premium ;(

A co do MLP to na świecie toczy się wojna miedzy hejterami i bronies. Ja myślę tak że nie powinni ludzie nas hejtować za to że my coś ogladamy co "nie jest dla nas". Ja tak samo mogę ciebie hejtować bo grasz w diablo i jesteś szatanistą, heretykiem (natanek i warhammer :P), albo piłka nożna jest dla bezmózgowców którzy umieją tylko biegać. Każdy odbiera to inaczej, dobrze niech odbiera, niech nie lubi tego co ja robię ale niech trzyma to dla siebie, a nie że próbuje cały świat przekonać żeby hejtować coś/kogoś.

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Powiem tak: Reklamowanie serwerów jest dobre, póki nie łamie regulaminu, a tego nie robimy ;)

MLP - jest to bajka sprzed ładnych paru lat, która była "słodka" i dla dzieci... Od bodajże dwóch lat pojawiła się nowa seria MLP:Friendship is Magic. To na jej punkcie zwariowały i dziewczynki i dorośli mężczyźni.

Osobiście nie jestem fanem, ale lubię oglądać. Prowadzę serwer Minecraft, portal z forum oraz portal Memów (typowy kwejk) i wszystko o tematyce MLP:FiM.

Dziwny temat jak na serwer, ale cieszę się, że zawarła się rozmowa na temat tematyki serwer.

Co do re-openingu (ponownego otwarcia):

Serwer jest teraz naprawiany technicznie (błąd z JAVą) i zostanie uruchomiony na dniach (lub godzinach) tak jak to zostało opisane na forum, a adres do niego nie jest trudno znaleźć. Wystarczy z adresu serwera zamienić literkę p na forum

Liczę, że rozgrywka u nas wam się spodoba jak to było już dawno, bo serwer działa od marca br.

P.S.

Na MPC też jest grupa Bronie's i Pegasis:

1334253805-U494080.png

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ty uważasz, że serwer da dzieci, jednakże sądząc po twojej wypowiedzi nie przerastasz w poziomie inteligencji nawet tych sześciolatków, nie mówiąc już o głosie, czy wzroście.

Najmłodsza u nas osoba ma bodajże 13 lat, a nie brakuje nam graczy w wieku Gimnazjalnym, Średniej, czy studiów.

Za serwerem stoją większe pieniądze (budżet starcza nam na opłacenie serwera, hostingu, paru stron WWW, forum na IP.Board i to na parę miesięcy) iż twoi rodzice zarabiają, byś mógł sobie pograć i to jeszcze na pirackim MC.

Miłego dnia ;-)

Opublikowano

Na razie nie. Nie planuję otworzyć drugiego serwera, a pierwszy na 100% nie stanie się Non-Premium.

Obecnie trwa przerwa techniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...