Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][EP1]LastChaos Bunkay

Shout2000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

• We've been hacked

The title says everything.

Some fucking jealous noob has hacked our server and he has deleted all the accounts, and tables from the mysql... everything we have is a very old db

We don't really know what to do, I will setup the server again but many accounts and chars are lost, I think we will give a 225 character to everyone who were playing and will do some merchant event since we don't want to lose any of our players.

Feel free to make us suggetions on what to do while I setup the server again. I'm really pissed off and I will understand you if you leave the server..

I'm very sorry

• TO NAPISAL PANORAMIX NA FORUM. dla osob ktore nie rozumieja zbytnio angielskiego to znaczy ze jakis noob skasowal wszystkie konta i tabele w bazie danych, a ta ktora maja jest bardzo stara. nie wiedza co robic ale mysla ze daddza kazdemu 225lvl i zrobia troche eventow z eq bo nie chca stracic graczy. nie zdziwiw sie jesli ktos opusci serwer i bardzo przeprasza, oby to naprawili jak najszybciej
    :)
    . wystarczy poczekac

• ale jeszcze jak dalej czytalem w komentarzach to moga dac 1lvl ale cash na start bedzie. mam wrazenie ze to wybiora bo nawet ja sam bym to wolal. wkoncu w takie gry sie gra by cos zdobyc a dopiero potem koxic. przynajmniej to moja opinia, nie wiem jak wy wolicie, ale ja jestem za 1lvli cashem

Opublikowano
Some fucking jealous noob has hacked our server and he has deleted all the accounts, and tables from the mysql

OMFG..

Te prywatne serwery na wzajem się okradają, niszczą czyjąś pracę...

Opublikowano

lol teraz się wkur.....m i poszło all w 3 piz...y strach gdzieś konto otworzyć i cash kupic opłacają pay pal i inne płatności a idioci nie potrafia zabezpieczyć danych ..... zamknąć temat najlepiej jak i zaraz zamkną serwa ... ;/

Opublikowano
  • We've been hacked

The title says everything.

Some fucking jealous noob has hacked our server and he has deleted all the accounts, and tables from the mysql... everything we have is a very old db

We don't really know what to do, I will setup the server again but many accounts and chars are lost, I think we will give a 225 character to everyone who were playing and will do some merchant event since we don't want to lose any of our players.

Feel free to make us suggetions on what to do while I setup the server again. I'm really pissed off and I will understand you if you leave the server..

I'm very sorry

• TO NAPISAL PANORAMIX NA FORUM. dla osob ktore nie rozumieja zbytnio angielskiego to znaczy ze jakis noob skasowal wszystkie konta i tabele w bazie danych, a ta ktora maja jest bardzo stara. nie wiedza co robic ale mysla ze daddza kazdemu 225lvl i zrobia troche eventow z eq bo nie chca stracic graczy. nie zdziwiw sie jesli ktos opusci serwer i bardzo przeprasza, oby to naprawili jak najszybciej
    :)
    . wystarczy poczekac

• ale jeszcze jak dalej czytalem w komentarzach to moga dac 1lvl ale cash na start bedzie. mam wrazenie ze to wybiora bo nawet ja sam bym to wolal. wkoncu w takie gry sie gra by cos zdobyc a dopiero potem koxic. przynajmniej to moja opinia, nie wiem jak wy wolicie, ale ja jestem za 1lvli cashem

i jeszcze takie pomysły darmozjadów serwer musi stać i tyle cash trzeba kupić bodaj raz jakby każdy myślał jak ty nie było by żadnego priva .... lvl mogli by dać osobom które miały bliski lvl do maxa a nie kazdemu kontu . Wątpie ze serwer się podniesie

i premie z tego co sie dowiedziałem na otwarcie (o ile nastąpi) bedą bonusy dla tych co kupywali cash z kont powiązanych z płatnościami internetowymi .... oby tak się stało :)

Opublikowano

Tomcio ,z wyrazami szacunku GOŃ SIĘ ... jeśli nazywasz mnie narmozjadem i Nawiązujesz do tego jak to osoby płacące nie są leprze on tych co graja bez cashu ....... Cwaniaku zasmarkany może na globala zawiniesz a nie na priv skoro Taki bogaty jesteś i przeszkadza CI to że ktoś może nie płacić ...Żal mi Cię ..... i Top się dalej w tym swoim świecie kasy i przelewów ... a zacytuje siebie :-

-No to janic nie straciłem na szczęście :D a może cash dostane za free , jednak nie zazdroszcze tym co kase juz tam wladowali :(

Jeśli ta wypowiedź upoważnia Cie do bycia złym to spoko ,ale jeśli nie to SPIE...LAJ

Opublikowano

ludzie to tylko gra a wy sie wyzywacie, a co do tego cashu to tylko ci co mieli konta i jakis tam lvl przynajmniej tak wyczytalem, a nie dla kazdego konta

Opublikowano

i znów invalid password kuurcze każdy by się zdenerwowalł temat lepiej zamknąć bo już gry tam nie będzię

Online :101

Nie ma tragedii, od wczorajszego wieczora jest już spokojnie. Dzisiaj mają dawać 225lvl..na pierwszą postać na koncie..Do tego ma być jakiś event (nie wiem kiedy) z wygrywaniem pbi itp.

Opublikowano

gitara mozna grac teraz :D Moze robimy gildie ?

Na pewno widziałem :

PolishDragonborn, NewbieS oraz PolskaGildia.

Po co zakładać kolejną? Poszukaj lidera i dołącz.

Opublikowano

Strach zapytać czy all dostaną te 200+ poziomy :D czy tylko ci bogatsi co ładowali kase

Ok wlasnie patrzylem i mialem dwie postacie ,teraz 225 :D mają (jak zrobić bo miałem 100 lv a 225 zrobilo lecz nie ma statów)

Opublikowano

a ja mam pytanie odnośnie serwera, czy wszystkie sety cienia (oprócz tych na gród) wygładają tak samo? bo kule wiem, że tak samo :)

Opublikowano

jak ktoś chce niech pisze do Polish w grze pomogę na początku i dam cuś kasy i dodam do gildii [Mój lvl 225 NS]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...