Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][EP1]LastChaos Bunkay

Shout2000

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z pełną paczką bugów :D

czy ja wiem aktualnie gram na tym serwerze cieniem dobiłem 158 i powiem ci ze fajnie sie gra moze i ma z 2-3 bugi ale to wkoncu to ep1 a nie ep2/ep3 -.- myslisz ze to tak łatwo dodać cienia na ep1 bez chociaż jednego buga

To tyle z mojej strony

sygnalf.jpg

Opublikowano

czy ja wiem aktualnie gram na tym serwerze cieniem dobiłem 158 i powiem ci ze fajnie sie gra moze i ma z 2-3 bugi ale to wkoncu to ep1 a nie ep2/ep3 -.- myslisz ze to tak łatwo dodać cienia na ep1 bez chociaż jednego buga

To tyle z mojej strony

jak się coś robi to porządnie :)

Opublikowano

A ja właśnie pobieram :) i jak coś zrobie edit z recenzją :D ( p.s. Czy Autor podpowie jak ze spolszczenieniem ? )

--------- Pierwsze pozytywne zaskoczenie 1,4 gb ale pobiera max speed łącza :D (zobaczymy dalej )

Edit @ :

No to ok .

1.- Serwer nawet zaludniony

2.-NS faktycznie od startu śmiga :D 100lv. dostaje (equip kosztuje 1.golda + pd razu u handlary za free blood crystale )

3.-Pieczęcie na dzień dobry bez starania i czyszczenia 100%cast

4.-Jakiś czas pogarm :D zapowiada się ciekawie :D

Opublikowano

cien na start 100% casta?! sciagam!!

hahahhahahahahhahahahahhhah

errory na stronie w c***j nie da sie nawet zarejestrowac xD

30570866237474838910.jpeg

Opublikowano

cien na start 100% casta?! sciagam!!

hahahhahahahahhahahahahhhah

errory na stronie w chuj nie da sie nawet zarejestrowac xD

To spsuło się dziś około 9.00 może szybko to naprawią :)
Opublikowano

heh all padło co dziwne inne kraje chyba problemu nie mają i cash poszedł w .... zadnego odzewu od gm ;/

a co najdziwniejsze zero timed out tylko invalid password może gm'i jeszcze konta kradna :D

Opublikowano

Ja tam był nie ryzykował kupna cash`u na takim serwerze..Co do NS, nie ma tragedii, w końcu jakiś postęp. Miejmy nadzieję, że wkrótce będzie już w 100 % grywalny.

Opublikowano

You don't have permission to access /lastchaos/index.php on this server. .. tekie cus mi sie pokazuje jak próbuje na strone wejść .. Czyżby Ban ? hehe

A do fry też sie lognąc nie moge

Opublikowano

You don't have permission to access /lastchaos/index.php on this server. .. tekie cus mi sie pokazuje jak próbuje na strone wejść .. Czyżby Ban ? hehe

A do fry też sie lognąc nie moge

To nie ban problemy z serwem dla nas albo zajubczyli konta :D

Opublikowano

dobra wiadomość konta bedą jak były , trzeba tylko poczekać aż sie zlitują i naprawią to dla naszego pięknego kraju , choć dziś na to raczej nie można liczyć ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...