Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] AU3 PUBLISH HELPER

Czy wygrasz ten konkurs?   

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wygrasz ten konkurs?

• Tak
      10
    • Nie
      14
    • Poniedzia?ek
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sam nie zrobiłem jeszcze programu ale po drodze obczaiłem jak działa rejestr, znalazlem pare ciekawych funkcji windowsowych, nauczylem się obslugi rejestru w autoit czego jesio nie umiałem i znalalzlem juz prawie rozwiazanie a prawie bo mam maly problem ze zmienna ;p

A dopiero mamy wtorek...

@Sopelek

Możesz naprawić swoje grzechy, termin jest do niedzieli.

Oceniamy ostatnią nadesłaną pracę.

Hfaua (i jego skrzynka) byliby jednak wdzięczni, gdyby nie pędzić jak głupi pacan, trzy razy przeczytać temat, poprawcować nad kodem i wysłać finalną wersję.

@lokuxd

Speedyshare to hosting na który należy wysłać PACZKĘ RAR Z PRACĄ KONKURSOWĄ.

Temat nie precyzuje na jakie - ewentualne - hostingi wasz program miałby uploadować wskazane pliki .au3.

@2UP

Good for you.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Ok ...teraz może jakieś pytanie pomocnicze ew. materiał jakiś na temat jak dodać rozwijanie shellu czyli inne opcje po najechaniu na jedną ?

Przykład: wyślij do...

@DOWN: thanks

Opublikowano
Opublikowano

Ja już znalazłem problem xD. Odpalając na XP skapłem się, że skompilowałem na x64 xD. Po za tym na XP niepoprawnie uploaduje, ale to się szybko naprawi.

Dobrze, że łatwo się znalazł ten błąd, bo spodziewałem się, że wszędzie będzie działać, a ja nie będę wiedział dlaczego aggressionowi nie poszło ;D.

Opublikowano

Dobra startuję ;)

Do niedzieli może będzie gotowe ;/

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Ja niestety nie uporałem się z błędami, nie wiem nadal dokładnie co było źle, wiem jedynie, że problem z rejestrem, który u mnie niestety nigdzie nie występował ;/. Może w następnym konkursie będzie mniej błędogenny temat ;d

Opublikowano
Opublikowano

Męczę jednego buga już 2 dni...

Szkoda, ale pracę i tak wstawię jak skończę :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Właśnie mi Wojtek uświadomił, że już koniec czasu. Jako Wielki Przewodniczący Komitetu Konkursowego ogłaszam koniec przyjmowania prac. Każda praca wysłana po godzinie 20.05 nie zostaje uznana. Otrzymałem tylko 3 prace niestety, więc podium jest :)

Prace Sopla, demodive'a i Wojtka zostanę ocenione najpewniej jutro w godzinach poszkolnych.

Pozdrawiam, Wielki Przewodniczący Komitetu Konkursowego - hfaua

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej, jest zaskakujące rozstrzygnięcie konkursu!

Trzystronny remis.

Każdemu uczestnikowi zostało zdjęte 10% :]

Wszystkim biorącym udział - największe gratulacje!

Ta sygnatura jest pusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...