Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska - Rosja -> Kto wygra mecz? (Przepowiednia)

Jaki będzie wynik  

60 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki b?dzie wynik meczu polski z rosj??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ALE PEWNIE BĘDZIE 0:0 TO MOJE DRUGIE ZDANIE ALE PRZEPOWIADAJCIE BO z DANIA WYGRAŁA Z HOLENDRAMI A WŁAŚNIE NA INTERNEciE ktoś z POLAKÓW NAPISAŁ DANIA ROZGROMI HOLENDERSCOM DRUZYNE I sIĘ sprawdziło !!!!!!!!

WSZYSTKO JEST MOŻLIWE JEŚLI TYLKO SIĘ CHE :) A NAM SIĘ BArdZO CHce :)

postac-32.jpg

Nowa Odsłona!!!Zapraszam !!!! ALLLLL

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2:1 dla naszych.

1x Lewandowski, 1x Wasilewski/Perquis - 1x Zagojew/napastnik Rusków(Kierżakow, Pawluyczenko, Pogrebniak< zależy który wyjdzie>

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Byśmy pewnie w 1 połowie strzelili bramkę bo dają z siebie wszystko.W 2 się męczą ale Smuda pierdoła i zmienia na rezerwowych.Tak by rezerwowi wybronili wynik 1:0 lub 1:1 .

logo1.png
Opublikowano

3:1 dla ruskich.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Będziemy mieli zajebiste szczęście jeżeli dostaniemy mniej niż 5 , jak ograli czechy , którzy są o niebo lepsi od polaków , od czechów też dostaniemy po dupie , tyle że będzie skromniejszy wynik 1-2 gole.

Rosja i Czechy wyjdą z grupy , ale rosja pogra dłużej od czechów , naszej polskiej reprezentacji zobaczymy tylko 3 ( zostały jeszcze 2 ) mecze i skończymy na tym , taka jest niestety prawda i nie ma co tego ukrywać..

Opublikowano

W najlepszym wypadku remis 1:1

Ale obstawiam 3:2 dla nas :D - trzeba wierzyć w naszych :D

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ludzie,wasze spekulacje na temat tego meczu sa poprostu bledne.Czechy jak wiecie przejebaly 4:1 a Czechy podobnie a nawet lepiej graja niz polacy.Tak jak wy probuje marzyc o Finalach itp. ale nieodchodzmy zbyt daleko od rzeczywistosci.Licze na remis,1:1 lub 0:0 i tylko na to licze;<

sstwc.jpg

Opublikowano

Wszyscy co napisali że '' Ruscy wygrają '' to cytuję ........ RUSKI !! WYPIERNICZAĆ z KRAJU ! L ==:D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ludzie,wasze spekulacje na temat tego meczu sa poprostu bledne.Czechy jak wiecie przejebaly 4:1 a Czechy podobnie a nawet lepiej graja niz polacy.Tak jak wy probuje marzyc o Finalach itp. ale nieodchodzmy zbyt daleko od rzeczywistosci.Licze na remis,1:1 lub 0:0 i tylko na to licze;<

Mecz meczowi nierówny.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Oczywiście w sercu Polska, ale jeżeli zagrają tak jak drugą połowę z Grecją, to widzę pogrom... Rosjanie są bardzo skuteczni, obstawiam 2-3 : 0 dla Rosji. Jeżeli jednak Polska zagra tak jak I - połowę to 1- 1 może być :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Mecz Polska - Grecja o dziwo udało mi się dobrze przewidzieć ,

dlatego postanowiłem strzelić jaki będzie wynik meczy z Rosją :D

125px-Flag_of_Poland.svg.png2:1 125px-Flag_of_Russia.svg.png

A wy jak obstawiacie?

Pierwsza bramka Polaków wpadnie w 18 min,

a druga w 58 min :D

Rosjanie w kontrataku wbiją po pierwszej bramce polski swoją,

w minucie 30.

Opublikowano

Wiecie co przed meczem UKRAINA - SZWECJA byłem przekonany że Szwedzi rozdupczą Ukraine 2-0 lecz po tym jak Szwecja strzeliła gola Ukraina wyrównała a następnie wyprzedziła . Nie wierzyłem że to się dzieje . Więc po meczu zacząłem wierzyć w Polskę .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Weteran
Opublikowano

Polska strzeli jednego gola i będą się wszyscy tak cieszyć, że przestaną normalnie grać ;d

Wtedy Rosjanie zaczną ostrą grę i zdobędą dużą ilość goli..

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...