Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska vs Grecja - relacje użytkowników!

Jottex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie to POLSKA grała nawet nawet ale w 2 połowie ....

Zobaczymy kolejny mecz Polska-Rosja

Myślę że polska nic nie będzie miała do powiedzenia w meczu z Rosją czego przykładem był mecz Rosja-Czechy 4-1 .

Czechy to bardzo dobra drużyna lecz Rosja wygrała z dużą przewagą .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze że Karagounis nie strzelił tego karnego, bo byśmy dopiero byli wtedy w czarnej dupie. Tyle jeśli idzie o gadanie o "łatwej grupie". Na Euro to trzeba grać, i to cały mecz, a nie tylko 1 połowę. Oby z Czechami zagrali jak należy, bo z Rosją ciężko będzie choćby remis ugrać.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Grupa jest łatwa, najsłabsza ze wszystkich, tylko niestety polska reprezentacja jest jeszcze słabsza.

Myslę że 1:1 to sprawiedliwy wynik dla obu stron, choć Grecy mogą czuć się poszkodowani gdyż ich zawodnik został zupełnie niesłusznie wyzucony z boiska.

Opublikowano

Ku*wa musieli to zjebać . No cóż lepsze to niż przegrana (xD) . Przez Szczęsnego wbili tą bramkę bo niepotrzebnie wyłaził i mógłby obronić .

?????

Opublikowano

Myślę że polska nic nie będzie miała do powiedzenia w meczu z Rosją czego przykładem był mecz Rosja-Czechy 4-1 .

Czechy to bardzo dobra drużyna lecz Rosja wygrała z dużą przewagą .

Ta, tak samo jak za dawnych lat gdy Rosja była mocarstwem, a Polska pogoniła ich do Moskwy, gdzie nawet Bonaparte nie dał rady. To jest dowód, że nie wolno nikogo nie doceniać. Polska drużyna może nas jeszcze zaskoczyć. Ja osobiście liczę na remis z Rosją i wygraną z Czechami, czyli pięć punktów. Jeżeli Polska cały mecz grać będzie jak pierwsze 20 minut tego meczu będziemy mieli naprawdę duże szanse. Bo tak naprawdę w tym meczu Polacy grali do pierwszego gola, po jego trafieniu odpuścili sobie, a czerwona kartka umocniła ich w lenistwie.

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...