Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna wyższa od chłopaka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Weteran
Opublikowano

Obciachowe?

Śmiać będę się jedynie Ci, co nigdy dziewczyny nie mięli.. więc nie wiem, czym się przejmujesz.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

ale jest ode mnie wyższa o czoło :P

Jest plus :D jak będziesz się chciał przytulić to prosto w objęcia wiesz czego :P

: /

11hbhnt.png

Opublikowano

jak myślicie jest to trochę obciachowe?

Sam mam koleżankę która mi się podoba i wiecie,ale jest ode mnie wyższa o czoło :P

Pjerdolisz, jak fajna laska, to nie sobie będzie wyższa :]

Opublikowano

jeżeli się kochacie / pokochacie to nie będzie stanowiło problemu , chyba , że ty będziesz się krępował .

Nie każda dziewczyna chce mieć niskiego chłopaka . Jak przy takim się w szpilkach wygląda !

Opublikowano

Hmm , nie wiem czy jakoś ci w tym pomoge , ale jak w podstawówce byłem najmniejszy , to też mi wiele dziewczyn się podobało , poczekałem troche (tera 3 gim xD )

i jestem o głowe wyższy :D.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wygląd się nie liczy , tylko miłość . Nie jest to obciachowe , ja widzialem dziewczyne wyzsza od mojego taty.

Opublikowano

To ty szukasz dziewczyny dla pokazu... Chyba jak masz zamiar z nią chodzić to dlatego, że coś do niej czujesz a nie, żeby się

pochwalić przed kolegami... ;/ No chyba, że się mylę...

Jednakże jeżeli jednak Ci zależy na tym chwaleniu się, to dużego znaczenia to nie ma... no chyba, że jest znacznie wyższa...

A w ogóle co ty już planujesz... jak dopiero mówisz, że Ci się podoba... jak do niej zarwiesz to się zacznij zastanawiać xD

Opublikowano

Miałem raz dziewczynę wyższą od mnie i jakoś nie sprawiało mi to problemu...

Dmuchane gadżety się nie liczą :)

@top

dziewczyna nie może być wyższa od chłopaka - stereotyp

spróbuj go złamać ale jak dla mnie to wiocha :D

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Dla mnie to nic śmiesznego mój kuzyn ma dziewczyne o głowe wyzszą nawet oddemnie jest wyższa ma chyba ponad 190 ale laska z niej niezła :)

Opublikowano

Dziewczyna to nie tylko dupa i cycki, a także osoba. ;) ... ichyba to jest najważniejsze.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...