Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Tekstury

Upik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na MixPOL jest pełno osób z texturkami,

Ty też jesteś nowy? Bo na to wychodzi z twojego posta w moim temacie z teksturami...

Znajdź mi do chuja gracza w CA który niema tekstur...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Niby teraz są niewykrywalne ale poczekaj jakiś czas i te "prosy" na txt dostaną masowo bany więc żadnego profitu z tego nie będą mieć.

up CHAMS NIE TXT!!! ;)

A tak apropo to ktoś tam napisał że MixPol to zbiorowisko dzieciaków czy coś takiego...

trzeba przyznać prawdę ;) Nie raz miałem dobre staty ( chuj tam że całe życie na jednej campie i glitchu ) ale mam xD

i nagle rozległ się płacz, coś w stylu "ty pizdo wypierdalaj z MixPola jebany hakerze" <-- jak widzicie tekst na poziomie podstawówki

i spamują żebym zrobił ss czy tam video. No to po jakimś czasie słuchania takiego dziecka robie tego ss i podaję IP ts żeby sb po

niego przyszedł. Czekam godzinę i nagle wchodzi, daję mu tego ss, on widzi że wszystko ok i nie mając się do czego doczepić

mówi że jestem dziwką i używam VipHacka o.O

a co do tematu to naprawdę przyjdzie czas aż nexon ulepszy Hack Shielda i polecą masowo bany za chamsy/wh ^_^

i wtedy dopiero zobaczycie ile graczy i clanów wytnie się z CA :)

Mleczo ... zostawie to bez komentarza...

jebać ich , Lenart nie strsuj się takimi dziwkami

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

1339286587-U334301.png

(Sry za mema, ale z tych all sytuacji musiałem aż mema zrobić)

Nie rozumiem was.

Textury to wszystko co macie do okoła w grze..to co widzicie, więc jak można WH/Chams tak nazwać ?

Pozdro dla tych z SND.

te wasze teksturki to jeden z dowodów że MixPol jest dla dzieci i zwyczajnie idiotów.

Bo domyślam się że ta debilna nazwa tam się narodziła...

Na 99% to tam..a jak nie tam to 1% że jakiś clan SND taką sobie nazwe przybrał.

Chams i txt to jeden chuj xDD

Wasze rozumowanie xDD

Ok więc idąc tym tokiem myślenia piernik i wiatrak to to samo..pozdro.

A tak apropo to ktoś tam napisał że MixPol to zbiorowisko dzieciaków czy coś takiego...

Ja napisałem, i szczerze nie wstydze się tego co napisałem, bo powiedział bym im to prosto w twarz.

Bo dla mnie to tylko strata czasu, i marnowanie sobie życia.

Ni dorosną nic...wgl. 0 życia takie noł lajfy..

A potem przy szukaniu dziewczyny wielki puacz.....czemu ?

Bo nie mam o czym z nią gadać xD Jedyny temat to CA ;)

Dla tego sądze że CA to strata czasu.

0 radoczy..ciągle flejmy,płaczki w roomach i hackery.

...

A twórcy hacków,chams dawali nazwe do używania ich..a nie dobierania sobie zapożyczonych słów i robienia tego w kilku znaczeniach oO

No ale cóż żyjemy w takich czasach, gdzie wsteczne rozumowanie dominuje, przy czym wszelaka inteligencja zanika ;X

Opublikowano

To ja to może podsumuję :) Używaj sobie tych textur czy chamsa ... (każdy zwie to po swojemu)

bo nexon ma na to wyjebane i olewa całego Hack Shielda -.- oni wolą dodać nową broń za nx

żeby ciągnąć więcej kasy xD poczekajcie aż wyjdzie jakiś nowy mmofps to znowu CA podupadnie

i nagle otworzą im się oczy żeby zrobić nowe eventy i pobanują trochę ludzi. Za długo siedzę w CA

żeby tego nie znać ;)

2096247301.png

Opublikowano

poczekajcie aż wyjdzie jakiś nowy mmofps to znowu CA podupadnie

Wiesz ile od 2008 roku wyszło "nowych mmofps"?

a jakoś w CA dalej grają ludzie, dlaczego? bo gra jest dobra jak na F2P, nawet jak Warface zawita na dobre do Europy to i tak ludzie będą grali w CA, bo nie jest aż tak brzydkie, nie jest zaniedbywane w porównaniu do innych F2P (f.ex Warrock Eu - Ep 2 Chinole czy tam japońce mają ep 9) CA ciągle się rozwija, Nexon ciągle coś dodaje, nowe mapy, tryby, bronie, postaci.

Nexon to dobra firma i może Ci się wydawać że robią wszystko dla kasy, ale gdyby tego nie robili to z czego by utrzymywali serwery do gier?

Jakby nie było mają ich od groma i ciągle kupują prawa do innych gier

Te gry aktualnie ma firma Nexon (US) w większość z nich możesz grać także w EU, i jeśli nie będą robić nic w stronę mikropłatności to połączą graczy z EU do serwerów US i ping 300+ to będzie standard.

Maple Story

Combat Arms

Atlantica

Vindictus

Dragon Nest

Mabinogi

Dungeon Fighter

Sudden Attack

Tak więc Wielki znawco zanim napiszesz coś o jednej stronie medalu, pomyśl też o drugiej.

Może teraz zmienicie troszkę zdanie o "nx kidach" bo oni ratują wasze gry.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Może teraz zmienicie troszkę zdanie o "nx kidach" bo oni ratują wasze gry.

Czy ja narzekam na nx kidów ? Sam ładuję kupę kasy w nx i dynda mi opinia innych graczy

Ale trzeba przyznać że pod względem zabezpieczeń przeciw hakerstwu to firma "nexon" wysoko nie jest. :)

2096247301.png

Opublikowano

bo gra jest po prostu dziurawa.

w MS niema cheatów, Vindictus też się dobrze broni, jak pokazuje się jakiś to kilka dni przed patchem Dragon Nest podobnie, ogólnie CA to najgorsza pod względem zabezpieczeń gra Nexonu

A o Nx kidów chodziło mi ogólnie, o podejście do tego graczy

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Podusmowując. Smieszny to jest ten co nie wie kto z czym gra. Nie ciężko jest to poznać. Wystarczy, że się pogra 3 - 4 miechy na Mix Polu i wiadomo juz co i jak.

A co do tego wyjścia to wiadomo nawet gdzie kto campi. Wspominany w tym temacie NoName, na Power Surge campił zawsze przy plancie B bodajrze. Ten w takiej jak by szopie i chodził z bronią M4A1 z celowniczkiem tym co metrów nie pokazuje.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Niezłe spamidło się tu zrobiło, autorowi tematu aż nadto zostało wytłumaczone co i jak, nic sensownego oprócz kłótni już to nie będzie, EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...