Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Tekstury

Upik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam do was pytanko czy ktos z was uzywal kiedys tych "tekstur" na widzenie przez sciany ? Bardzo duzo osob na mix polu to uzywa. Ale nie mam pojecia czy to jest wykrywalne wie moze ktos ? I czy ktos wylapal za to bana ? ^^ Chce spróbować ale nie jestem pewny boje sie o acc. :CC

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

Haha. Na Mix Polu używają?

Koleś zabawny jesteś.

Sam gram na Mix Pol i wiem jakie tam są prosy, gra tam 70% najlepszych polaków z CA.

Kolego te mapy co gramy to oni znają na pamięć ( zresztą ja też) mają skila ( tu czasem go nie mam), a na dodatek gramy na tzw. pamięć. Pograsz kilka lat to zobaczysz jak się gra. Jak się dłuższy czas tam gra to można przewidzieć gdzie kto campi, a nawet kiedy wybiegnie i z jaką bronią.

A teksturki są Undetected, jak używasz z głową. Ale jak cię o screna poproszą musisz dać z danego momentu. A jak zobaczą, że masz teksturki to na Mix Pol wstępu nie będziesz miał i do tego całkiem możliwe, że bana zarwiesz bo cię zraportują.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Diabel prosze cie przestan gadac bzdury bo mniejsza polowa tych twoich prosow uzywa tekstury, kilku mi sie nawet przyznalo np: taki nonamee ktory wyrwal bana niedawno i inni, a tu screen z mix pola uzytkownika:Mark******** http://iv.pl/viewer.php?file=67889384423041362611.jpg

Pooo cooo? Mi to nie potrzebne jestem pro nie gram na hackach !!!! xDD

Opublikowano

diabel prosie Ty chyba nigdy na mix polu nie grałeś, haha.. wiekszosc osob z mix pola ma txt i te high ranki też więc jak nie wiesz to się nie odzywaj

Opublikowano

Nie odbiegajcie od tematu ok? -.-

@top

Teksturki Nexon ci nie wykryje nigdy. Chyba, że będziesz grał na prefire czyli strzelał przez ściany to ktoś zrobi raport i ban. Jeżeli będziesz grał skrycie to nie wyrwiesz bana.

Opublikowano

tekstury xD

hahahahahah xD ja jebie, jacy wy jesteście śmieszni...

Już mówcie na to wallhack albo co... a nie tekstury, bo tekstury to masz wszędzie dookoła w CA... więc kurwa proszę...

@up.

Chams czy tam wallhacka jako moda mogą wykryć tak jak i każdego innego moda, sprawdzają przecież spójność plików gry. wystarczy że będzie na Ciebie dużo raportów.

Kolego te mapy co gramy to oni znają na pamięć ( zresztą ja też) mają skila ( tu czasem go nie mam), a na dodatek gramy na tzw. pamięć. Pograsz kilka lat to zobaczysz jak się gra. Jak się dłuższy czas tam gra to można przewidzieć gdzie kto campi, a nawet kiedy wybiegnie i z jaką bronią.

jebłem no kurwa jebłem xD

Nie da się spodziewać z jaką bronią kto wybiegnie... bo każdy gra inną... chyba że znasz już ludzi i wiesz jak grają...

Chłopie weź lepiej przepowiadaj przyszłość, lepiej na tym wyjdziesz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie no , ogółem nie da się Ciebie wykryć na teksturach, ale wiesz jakiś nie potrzebny prefire czy coś, sprawdzą Ci pliki i tyle ...

PS: 701 postów <3

Opublikowano

Omg jaki płacz... wydaje mi sie ze ten ss jest podajże z wczoraj bo gralem tam i była znow afera o txt i ze ssy chcą... jak ktos umie grać to wie jak a nie że odrazu txt i omg haker telekill i czego jeszcze ... Jak ktos ma tekstury to i jego da sie rozwalic tylko trzeba miec taktyke.

Opublikowano

Są wykrywalne dlatego nikt na mixpolu nie gra i nie polecam grać bo zbanuje !

Boje się Ciebie jak chuj pizdy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Diabel prosze cie przestan gadac bzdury bo mniejsza polowa tych twoich prosow uzywa tekstury, kilku mi sie nawet przyznalo np: taki nonamee ktory wyrwal bana niedawno i inni, a tu screen z mix pola uzytkownika:Mark******** http://iv.pl/viewer.php?file=67889384423041362611.jpg

Jeżeli ten zagwiazdkowany Nick To Markowemetki to jest to fake bo on tego ssa nie mógł zrobić o.O

Opublikowano

Nie offtopujcie...

Chamsy ci Nexon nie wykryje, jak bedziesz je usuwal z folderu CA przed konserwacjami i updatami, oraz jak bedzie na ciebie jakis raport.

Wystarczy stosowac sie do tych zasad i nie robic prefire, a konto bedzie w pelni bezpieczne:

http://www.mpcforum.pl/topic/496318-tut-jak-uywa-modw-aby-nie-zarwa-bana/

Opublikowano

@Diabel_4

Żal kurwa diabeł nie wypowiadaj sie bo zrobileś tylko z siebie pośmiewisko haahahahah jak można przewidzieć kiedy z jaka bronią i gdzie gosc wyjdzie ?? żal żal żal

Tyś widzial mix pol jak se narysujesz chyba lol ;/

Weźcie to zamknijcie i tak juz wszytko jest wytlumaczone po co takie pojeby mają spamic :D:DD:

ogar ...

Opublikowano

Powiem tyle :

jebłem no kurwa jebłem

Za każdym razem jak czytam takie tematy, bucham śmiechem.

Poprostu dla mnie taki room jak MixPol to masowa dzieciarnia...wejdziesz grasz za dobrze i już widzisz lobby -.-

No ale cóż, ludzie są najarani na CA jak wiewiórka na paczke orzeszków ;)

I nikt tego neosizmu nie powstrzyma, a najbardziej mnie ten text rozwala :

siema, mam do was pytanko czy ktos z was uzywal kiedys tych "tekstur"

Em...każdy kto by nie znał takowo tej nazwy by Cb/Was wyśmiał a potem tyrał do końca życia, czemu ?

Tekstury masz wszędzie i je używasz czy tego chcesz czy nie.

A jeżeli chodzi o "tekstury" jako WH/Chams to po 1 ma to swoją nazwe którą się ma używać, chyba znikąd się nie wzieła o.O

Po 2 jeżeli są raporty na Cb, a nexon zobaczy że zmodyfikowany plik ingeruje w jego plikach = po koncie.

Jak umiesz używać, masz konto i dobre K/D

Takie sprostowanie sprawy, mikro wypracowanko :rolleyes:

@Down

Nie raz.

Czy lece z Wh czy nie lece, i tak to samo, więc jaki sens wchodzenia ?

Opublikowano

Maxiu pewnie grałeś raz na mixie i pewnie ten raz Cie wywalili i teraz piszesz że wywalają dobrych graczy, jak tu rzadko ktoś wywala za dobrą gre.

76561198090890807.png

Opublikowano

Powiem tyle :

Za każdym razem jak czytam takie tematy, bucham śmiechem.

Poprostu dla mnie taki room jak MixPol to masowa dzieciarnia...wejdziesz grasz za dobrze i już widzisz lobby -.-

No ale cóż, ludzie są najarani na CA jak wiewiórka na paczke orzeszków ;)

I nikt tego neosizmu nie powstrzyma, a najbardziej mnie ten text rozwala :

Em...każdy kto by nie znał takowo tej nazwy by Cb/Was wyśmiał a potem tyrał do końca życia, czemu ?

Tekstury masz wszędzie i je używasz czy tego chcesz czy nie.

A jeżeli chodzi o "tekstury" jako WH/Chams to po 1 ma to swoją nazwe którą się ma używać, chyba znikąd się nie wzieła o.O

Po 2 jeżeli są raporty na Cb, a nexon zobaczy że zmodyfikowany plik ingeruje w jego plikach = po koncie.

Jak umiesz używać, masz konto i dobre K/D

Takie sprostowanie sprawy, mikro wypracowanko :rolleyes:

Wiewiórka na paczkę orzeszków xDDD ;)

Dok kurwa ładnie ten cały mixpol to jebane gówno - nie wbijesz - jesteś nN i chuj

kurwa nie pisac mi ogarnij wulgi - moge to kurwa pisze

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

up CHAMS NIE TXT!!! ;)

A tak apropo to ktoś tam napisał że MixPol to zbiorowisko dzieciaków czy coś takiego...

trzeba przyznać prawdę ;) Nie raz miałem dobre staty ( chuj tam że całe życie na jednej campie i glitchu ) ale mam xD

i nagle rozległ się płacz, coś w stylu "ty pizdo wypierdalaj z MixPola jebany hakerze" <-- jak widzicie tekst na poziomie podstawówki

i spamują żebym zrobił ss czy tam video. No to po jakimś czasie słuchania takiego dziecka robie tego ss i podaję IP ts żeby sb po

niego przyszedł. Czekam godzinę i nagle wchodzi, daję mu tego ss, on widzi że wszystko ok i nie mając się do czego doczepić

mówi że jestem dziwką i używam VipHacka o.O

a co do tematu to naprawdę przyjdzie czas aż nexon ulepszy Hack Shielda i polecą masowo bany za chamsy/wh ^_^

i wtedy dopiero zobaczycie ile graczy i clanów wytnie się z CA :)

2096247301.png

Opublikowano

dla idiotów na pewno.

te wasze teksturki to jeden z dowodów że MixPol jest dla dzieci i zwyczajnie idiotów.

Bo domyślam się że ta debilna nazwa tam się narodziła...

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Koleś zabawny jesteś.

Sam gram na Mix Pol i wiem jakie tam są prosy, gra tam 70% najlepszych polaków z CA.

A teksturki są Undetected, jak używasz z głową. Ale jak cię o screna poproszą musisz dać z danego momentu. A jak zobaczą, że masz teksturki to na Mix Pol wstępu nie będziesz miał i do tego całkiem możliwe, że bana zarwiesz bo cię zraportują.

Widać że na mix pol'u grasz, haha ^^

Ile razy widziałem ludzi, którzy wh używają, nie chce tutaj po nickach wymieniać, ale są tacy, którzy używają i wydaje mi się że większość ludzi zgodzi się zemną...

Opublikowano

Koleś zabawny jesteś.

Nie, człowieku, rozwaliłeś mnie. 70% najlepszych graczy CA? Raczej osób, które są niby popularne, jednak uwierzcie mi, mixpol nie dorównuje niektórym graczom którzy nie biorą udziału w takich rozgrywkach.

Na MixPOL jest pełno osób z texturkami, poza tym, także w większości popularnych klanów również, poza tym, zasady są z nikąd wymyślone, powinni zrobić je ogarnięte, co chwile flame, elite kicka nawet jak ktoś go zabije.

Co do tematu, to nie grozi Ci za to ban, chyba, że będziesz robił prefire i ktoś zrobi raport na Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...