Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko żeby dodali pelerynki do handlarzy, bo na początku Avalonu ich nie było ;/

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Serwer rewelacyjny, na prawdę godny polecenia, jedyne co mógłbym mu zarzucić to to, że u handlarza nie ma zbroji na 34/42 poziom. Do 78lv expiłem w zbroji na 1lv, po czym dopiero przerzuciłem się na stal. Odnośnie Item Shopu, powinien on zostać nieco bardziej ograniczony dla typowych dzieci is'u. Hwangi za złotówki to lekka przesada...

sygnaturac.png
Opublikowano

Nie widziałem bardziej pojebanego KLIENTA!!!

DOSŁOWNIE..

ściągnąłem 2 klient w tym jeden miał działać od razu jak pobiore i co włączam i metin nie chce się włączyć tak samo w tym co się ma aktualizować,zaktualizowało się i też nie chce się włączyć już hamaki mają lepsze klienty.. OMG

51598082385122362513.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To już nie jest ten sam serwer.Pamiętam ten exp w v2 surą WP z chińskimi petardami.Wbiłem chyba wtedy 86lvl.Przestałem grać na rzecz Pla gdzie wbiłem 90lvl(wcześniej przed avalon też grałem na plu ale wtedy mnie bardzej przyciągnął)ninją dagger(nick Google2).Teraz była odsłona V2.Pograłem i to samo.Kiedyś grali ludzie co potrafili pomuc i nie walili z wolnego,teraz av2 to jedna wielka klapa.NQ temu serwerowi

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W koncu ktos odkopal ten temat.Nie wiem czy wiecie ale serwery Mastaha nie padaja,a on nie leci na kase tak jak wiekszosc administratorow.Jest tylko troche leniwy;)

Aurora zostala polaczona z avalonemMT2 dzieki czemu avalon znow odzyl,a jak wiecie napisac skryp do laczenia serwerow nie jest tak latwo.Pod tym wzgledem wyprzedzili globalne serwery metin2.

Co bedzie z avalonemV2 czas pokaze tutaj serwery roznia sie 6-7 bonami

Na v2 przegralem 20k minut mialem topowe eq a to wszsytko zamienilem za karte 30 zl (teraz zaluje i to bardzo)

Gra tam doslownie garstka osob ale jest bardzo mila atmosfera.

W piatek wracam do metina,bede gral sobie dla relaksu na serwerze Tuor ;)

Pozdrawiam

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Linki w code

Czas do 20:00

Było prawie pół roku na wstawienie linków w code i do dzisiaj tego nie zrobiono. Administrator nie interesuje się ani serwerem, ani publikacją, dlatego zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...