Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak reset by zrobili to bym zagrał ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

W planach mamy wystartowanie serwera AvalonMT2_v2 (robocza nazwa), który będzie klonem obecnego Avalonu, ale każdy zacznie od 0, a to wszystko już niedługo, raczej w tym miesiącu.

Stary Avalon tak jak stoi od 2,5 roku tak będzie stał dalej i będziemy się nim opiekować.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Grałem na starym avalonie 2lata temu.

Jeżeli będzie v2 na pewno zagram

Opublikowano

syf według mnie to pod is bo dzieki isie możesz mieć monetki i leci szybko kasa i tylko wtedy można się dorobić eq wiem bo grałem ponad rok

Opublikowano

Serwer zbyt trudny

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Serwer zbyt trudny

Powinni na tym forum dodać emotikonkę "facepalm". Ten serwer wcale nie jest trudny. Ja grałem szamanem Smokiem i wtedy mogłem mówić, że ten serw jest trudny, bo sam expiłem. Dorobiłem się tutaj na 3 postaciach bardzo ładnego eq. Ale skończyłem grać na Avalonie i EQ po części sprzedałem, a resztę oddałem koledze.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

W planach mamy wystartowanie serwera AvalonMT2_v2 (robocza nazwa), który będzie klonem obecnego Avalonu, ale każdy zacznie od 0, a to wszystko już niedługo, raczej w tym miesiącu.

Stary Avalon tak jak stoi od 2,5 roku tak będzie stał dalej i będziemy się nim opiekować.

Po co nowy serwer taki sam???Avalon to był dobry ale 2 lata temu,teraz slaby progres no i oczywiście PIENIĄŻKI z IS to jest podstawa.Jak powstanie nowy serwer to nie z myślą o nowych graczach,ale o jak największym zbiciu kasy.Jak zobaczyłem co dodali do IS dodatkowo to ręce opadają.Teraz jest dużo dobrych serwerów które są poziomem po za zasięgiem waszych możliwości.

Opublikowano

Stwierdzenie, że inne serwery są poza naszym zasięgiem, jest śmieszne.

Każdy serwer obrał swoją drogę rozwijania się, niektóre wybrały dodanie 1000 nowych broni, 50000 nowych map, a AvalonMT2 jest serwerem wyjątkowym, który jednak stoi te 2,5 roku, a gracze na nim pozostali, ze względu na klimat, że trzeba zapracować na swoje eq/postać i mase innych czynników. Dodawanie masy broni, map, pierdół nie jest problemem, ale czy chodzi o to, żeby każdy serwer był taki sam? Chyba nie.

Opublikowano

Stwierdzenie, że inne serwery są poza naszym zasięgiem, jest śmieszne.

Każdy serwer obrał swoją drogę rozwijania się, niektóre wybrały dodanie 1000 nowych broni, 50000 nowych map, a AvalonMT2 jest serwerem wyjątkowym, który jednak stoi te 2,5 roku, a gracze na nim pozostali, ze względu na klimat, że trzeba zapracować na swoje eq/postać i mase innych czynników. Dodawanie masy broni, map, pierdół nie jest problemem, ale czy chodzi o to, żeby każdy serwer był taki sam? Chyba nie.

Edit: Nie doczytałem wcześniejszych postów ! ;d

Czekamy na S2 !

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

HAHah panowie na forum avalona avalons2 sie szykuje czyżby nasze prośby zostaly wysluchane ?

" icon14.png Jakbyście chcieli żeby wyglądał serwer Avalon_S2?

No to każdy niech się wypowie co byście chcieli żeby było na drugim serwerze AvalonMT2, jak wiemy jeszcze go nie ma i nie wiadomo czy będzie ale sam MasTaH powiedział że ma to w planach.

Więc ja zacznę:

1. Tylko 5 Bonów bez 6/7.

2. Zablokować BS, Kamera i inne dziadostwa.

3. Zmniejszony exp około o 20%-30% i max LvL 100 (dlaczego 100 a nie 99? Bo ładniej wygląda taka okrągła liczba)

4. Punkty Statusu 90 max standardowo.

5. KD max +4 żeby przedłużyć PvP.

6. Dużo questów żeby było co robić.

7. No i bez bajerów żadnych epików itp.

8. Oczywiście odpowiednia reklama (ładna i zachęcająca) na MPCForum gdzieś z 2-3 tyg przed startem Serwera, żeby nie było to samo co z Aurorą że max 50 osób.

Taki stary AvalonMT2 tylko, że trochę rzeczy zmieniłem/dodałem. Patrząc na te nowe serwery to porażka, bronie na pół kilometra, bony też nieziemskie 20000000000000HP, lvle 250... :/ itp. (to tylko przykład)."
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko macie w moim profilu. Najlepszy serwer Metin2 w historii zaczyna od nowa!

Pamiętasz te pojedynki w pełnych miastach? AvalonV2 czeka na Ciebie!

Opublikowano

Co tu Wiele gadać Serwer na poziomie

Obleciałem wszystkie Mastaha serwery

I Polecam.

Ale Serwer też miał swoją ciemną stronę.

Ale tą wiedzę zostawię dla siebie

Podobno ludzie się zmieniają to Mastah możne tez

Powodzenia z s2

Jak by nie wstręt do Metin2 to możne bym zagrał

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

dodajcie na nowej odslonie rosy po 200 i te kółka, dłonie przebicia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...