Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Premium] [Wojny Gildii] A'la Skkf [Mapa Skkf-a] [0 laga]

Danto11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcami, typ wbija na inne serwery po czym pyta czy ktoś nie chce zagrać na serwer skkf'a po czym podaje adres tego shitu. Nie polecam. DNO TOTALNE!

Opublikowano

Ja o niczym takim nie slyszalem. Moze to jakis gracz moj. Podajcie prosze ip tego nooba ktory oczernia moj serwer, w tak nikczemny sposob, podszywajac sie pode mnie. Juz ja z nim obie pogadam... :)

Opublikowano

Nie rób z siebie głupka to twój nick i to ty byłeś teraz to nie masz nawet honoru przyznać się..i to wszystko świadczy o tobie i twoim serwerze.

>>>>>>>>>>NIE POLECAM SERWERA<<<<<<<<<<<<<<

Opublikowano

POwiem wam tak jak sie nie podoba t o wypierdalac z tego tematu

BO to wkurwiajace jest juz oczerniacie serwa a nawet kurwa na nim nie byles

to do Xepio idoty i reszty tez

o5qcy9.png
Opublikowano

ja hejterem nie jestem ale takie jedno pyt jak my mamy podac ip tego goscia co go reklamowal? nie lepiej grac na swojim koncie premium ktore "niby' masz? a konto danto11 zbanowac

kto sie zgadza like

1341001158-U410621.png
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemka ¡! W minecraft mam nick Usur.

Server fajny !!! Prześlij mi tą mapke na mail'a : [email protected] i proszę o op'a. Zapomniałem powiedzieć że prowadze bardzo znanego bloga o Minecraft i już nie długo napszę o tym servi i zaczne go reklamować.

Wielkie DZIęki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...