Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Premium] [Wojny Gildii] A'la Skkf [Mapa Skkf-a] [0 laga]

Danto11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1337425554-U363900.png

Adres IP: 188.165.240.228:8888

de2zjo.gifTyp Serwera: Surv (Wojny Gildi)

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 60

de2zjo.gifWhite-List: Nie

de2zjo.gifNether: Tymczasowo nie

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425578-U363900.png

Admin:

- Danto

1337425590-U363900.png

Serwer jest stworzony z pasja. Wojny Gildi to podstawa rozgrywki. Serwer znajduje sie na mapie z serwera Skkf-a, aby udostępnić osobom bez premium badz nie lubiacych Hardcora możliwość gry z taką atmosferą. A więc - nie przedłużając - wbijajcie i grajcie! :)

Opublikowano

Żałosny serwer..... reklamują się na innym serwie, i co taki dobry ten serwer jest. Po prostu zal mi ciebie Danto jak nie umiesz reklamować to nie bierz się za to ,serwer ma 60 slotów a gra tam około 5 graczy....nie dziwię się dla czego tam nikt prawie nie gra jak tak reklamujesz......... W tym mapa skkf a co sam nie potrafisz budować i generować mapy ?

Moja ocena tego serwa to 0 na 10, bo mniej chyba już się nie da.

Opublikowano

Żałosny serwer..... reklamują się na innym serwie, i co taki dobry ten serwer jest. Po prostu zal mi ciebie Danto jak nie umiesz reklamować to nie bierz się za to ,serwer ma 60 slotów a gra tam około 5 graczy....nie dziwię się dla czego tam nikt prawie nie gra jak tak reklamujesz......... W tym mapa skkf a co sam nie potrafisz budować i generować mapy ?

Moja ocena tego serwa to 0 na 10, bo mniej chyba już się nie da.

Zgadzam sie z tobą , Chujowy że chuj ....

Opublikowano

@Up - slowa.

Xepio, nawet cie na serwerze nie bylo, a oceniasz... Malo ludzi, bo wystartowal okolo 30 minut temu, w godzinach średniej oglądalności. Mapa Skkf-a z powodu tego, iż gracze No-Premium chca pograc czesto na tym serwie, a ja im to umożliwiam :)

Opublikowano

stac cie na serwer a na premium nie? ja nie mam serwa ale mam premium i ci powiem ze sie bardziej oplaca

1341001158-U410621.png
Opublikowano

to nas oklamales powiedziales ze dal ci ja skkf

serwer żałosny jak i adm nie polecam

1341001158-U410621.png
Opublikowano

A wiesz co - ja polecam. :E Jak juz mowilem - serwer nie musi sie podobac. Jest po to, aby no-premium mogli pograc jak u Skkf-a

Opublikowano

a się odnosze do wypowiedzi "klep44" że admin nie ma Premium.....

Ty wiesz że tylko siebie osmieszasz ?? .Czy jeśli ktoś zakłada serwer No-Premium musi mieć premke geniuszu :] ??

No raczej nie każdego stać aby wydać 1oo zł na GifCod. Ja posiadam ale zbierałem z 1 miesiąc. :]

Opublikowano

Drogi panie HeadAdminie, czy to jest jakiś żart? o.O

Ty naprawdę masz tak beznadziejny serwer aby reklamować go na innych? To jest, żałosne, że nie masz żadnych preferencji do tego aby zostać porządnym właścicielem. Poza tym jak można wgl skopiować mapę z innego serwera? To jest nie etyczne wręcz śmieszne, że osoba zarządzająca serwerem nie potrafi nawet zebrać 2 osób aby wspólnie zbudować mapę tylko oczywiście z lepszych stron trzeba kraść na żywca. Gdyby ten serwer miał choć kszty wartości to może zasłużył by na 1 punkt u Xepio95, ale ja bez odwiedzania mówię, że jeżeli naprawę wam się nudzi... To nudźcie się dalej...

0/10 "bo mniej już się nie da" - Xepio95 ma racje.

Opublikowano

I TAK TEN SERWER TO TOTALNE DNO.

Nie pisze dla tego by wasz serwer oczernić chociaż sami to zrobiliście reklamując go na innych serwach, che tylko powiedzieć normalnym graczom i ostrzec ich przed takim H,adminem.Nie krytykował bym tego serwa gdyby nie (inteligentny) Danto który reklamował swój serwer na naszym...

Jak dla mnie ten serwer z ta mapą jest NICZYM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...