Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień Dziecka na MPCForum.pl - WYNIKI

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Minęło parę dni, i nadszedł ten dzień. Dzień wyników. Do samego końca nie wiedziałem, jakie konkretnie niespodzianki zostaną wcielone w życie.

Ostatecznie prezentuje się to tak:

- Ci co posiadali jakieś punkty ostrzeżeń, w momencie kiedy ja odczytywałem prywatną wiadomość, zostały one zdjęte przeważnie do 0%, aczkolwiek pojawiały się osoby, którym zdejmowałem maxymalnie o 20%.

- Nikt nie dostał żadnych talonów, tego nie wprowadziłem.

Wyniki losowania (zwycięzcy) :

1. CvS - Gold Member

2. Roop - Gold Member

3. Dortex - Gold Member

4. Kleas - Blue member

5. Uzu - Blue member

6. termiator - Blue member

7. rayman22 - Gold Member

8. Kolorowy. - Blue member

9. Bezimienny. - Blue member

10. GalactiX - Gold Member

11. LeSSter - Blue member

12. imnubbb - Gold Member

To właśnie tym osobom się poszczęściło i wygrały coś w losowaniu. Wielkie gratulacje.

Ja dziękuję za liczne zainteresowanie konkursem, wyczekujcie kolejnych ciekawych eventów na MPCForum ;-)

Jeszcze raz wielkie gratulacje, no i przepraszam, że tak długo czekaliście na wyniki.

Pozdr, Seldek

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zwykle nic nie wygrałem, no ale cóż, gratuluję zwycięzcom. Tak w ogóle to mojego pw nie przeczytałeś nawet, choć to pewnie nie miało żadnego znaczenia.

1280314365-U1.png

Opublikowano

Tak tylko niektóre osoby mają po 10 postów i nie wchodzą na forum to po co im te nagrody.

A co z resztą? Ci co nic nie dostali.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Czyli innymi słowy = lipa. Jak zwykle w końcu. :D

Ze zbijaniem procentów to jest bezsensu. Ci co dostają je, nagrabili sobie na nie. Przez taki konkurs mają zbite wszystkie prawie procenty. Jest też grupka ludzi, która nie posiadała żadnych ostrzeżen, też nie zostali nagrodzenie.

Wniosek: po co wgl zbijać % tutorialami czy tam czymś, jak za każdy event się je zbija. To już lepiej nie zostawać przy 0%, przynajmniej każdy czułby się nagrodzony :)

Gratuluję nagrodzonym.

Opublikowano

Jak zwykle nic nie wygrałem, no ale cóż, gratuluję zwycięzcom. Tak w ogóle to mojego pw nie przeczytałeś nawet, choć to pewnie nie miało żadnego znaczenia.

Nie musiał przeglądać PW. Wystarczy, że wszedł w listę wiadomośći i pod tytułem pisały mu nicki, wypisał sobie je i wylosował.

Opublikowano

Gz wszystkim wygranym :) ale czemu ja mam -3 ostrzeżeń w profilu?xD

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

Gz wszystkim wygranym :) ale czemu ja mam -3 ostrzeżeń w profilu? xD

Pewnie dostałeś np. -10% ostrzeżenia lub talon, sprawdź sobie w Twoich ostrzeżeniach, tam piszę np: -5 itd ;).

Opublikowano

Czyli jak ktoś miał 0% to automatycznie zostawał skreślany po losowaniu memberów?

#Edit.

GZ.

Powinni jakiś talon dać nie tylko tym którzy mieli kilka%

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...