Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]FINAL LC

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plisss ,,, co z tym spolszczeniem albo tłumaczeniem na angielski ,bo znowu pytanie zniknie w potoku postów

P.s. Mój nick Playboy :D

Szukam graczy POLAKÓW i skąd te posmarkane pieczęcie brać ??????

Opublikowano

Cieżko na serwerze bo mało osób żadnego polaka spodkać nie moge, ale dość fajnie bo troche inaczej niż na innych serwerach.

Jak ktoś będzie siadał na serwer niech pisze na gg 23695881 bo mam gildie tylko nie moge jej przełożyc bo multi nie działa na tym serwerze ;/

O pu troche cięzko bo mało idzie niestety;/ Mój nick jak narazie MarihuanowaFanta.

Ale trzeba rozkręcić serwer :P

Opublikowano

Cieżko na serwerze bo mało osób żadnego polaka spodkać nie moge, ale dość fajnie bo troche inaczej niż na innych serwerach.

Jak ktoś będzie siadał na serwer niech pisze na gg 23695881 bo mam gildie tylko nie moge jej przełożyc bo multi nie działa na tym serwerze ;/

O pu troche cięzko bo mało idzie niestety;/ Mój nick jak narazie MarihuanowaFanta.

Ale trzeba rozkręcić serwer :P

nie gadaj, że multi nie działa =)

wbijasz do Bin, kopiujesz Nksp na pulpit, zmieniasz nazwę skopiowanego na Nksp2 i wklejasz do Bin'a :)

przeciągasz jakiś plik (np. Shadellrs czy coś takiego, nie mogę sprawdzi z Bin na utworzony przez Cb Nksp2 (tylko nie dok. tekstowy :P)

Opublikowano

No widzisz mi ten sposób nie działa, a ściągnąłem coś z neta że niby multi i mi całą gre zrąbało musialem od nowa instalować, miałem kiedys multi takie że była ikona kosza czy czegoś podobnego nie znalazłem tego, może nie szukałem za dobrze ale jak by ktoś miał to poprosze z góry dziekuje :D

I jeszcze jedno twojstarytostar grasz na tym serwerze??;>

Opublikowano

U Ciebie działa to robienie kopii a u mnie nie nie wiem moze nie umie, mi chodzi o to multi z koszem dzialało wszedzie a jak bym mial to to bym wskoczył na top w ranku bo nie mam kurde pu -.- samo bicie na wilkach nie wystarczy ;/ Dlatego potrzebuje multi tak bardzo :P Serwer mi sie podoba bo jest inaczej inne lvle moobow inny exp jakos tak inaczej po 3 latach gry odechcialo mi sie tego samego -.-

Opublikowano

zeby sciaśc na inne konto i tak załozyc bloka bo nawet na same wykupienie gildi na 6 lvl nie wystarcza z farmy do tego 35 lvl musi byc postaci :P

Myśle że zrozumiesz xD Poprostu mi potrzebne ^^

Opublikowano

Mam kilka pytań :

1 . Czy nadal są itermki za 0 w item shop ?

2. Czy ogl wszystko jest tak samo oprócz resetu?

1. tak, ale tylko jakieś śmieci dodające np. 30 ataku ;(

2. nie właściwie. nie ma npc z coverami, paskami (można tylko 1 i 2 kupić) etc.

Opublikowano

Nie wiem gdzie mozna kupic 1 i 2 ale oki xD i do tego sa rzeczy takie jak melon i inne do expa dmg i obrony dosc tanie, jest haste i inne tego typu bufki po 1kk, a do nie duzo nie wiem jak bylo przed resetem ale nie jest zle.

Jak coś to zapraszam do gildi GanjaMafia pisać też do mnie na gg podane wyżej jak by ktoś chciał dołączyc jedyna polska na serwie :P

Mamy bloka i ja jako szef jestem dosc czesto jak nie na lc to na gg zawsze i mona napisac :D

Opublikowano

Wbijać! Zapraszam do Polskiej Gidli. 6lvl "PolskaPL" Będzie się od jutra rozwijać. Pisać do mnie GaraPL lub mojego zastępcy NarutoPL! Serwer Proo.! : P

70489962284954469327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...