Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Rozpakowany client Kalimdor

Cort

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz czas wypakowac draenor2 =)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

@Ruudi

Łatwo je zrobić, wystarczy znać podstawy pythona.

Tak samo jak do napisania dobrej strony wystarczy znać podstawy php, do napisania gry 3d w autoit wystarczy znać podstawy autoit itp. wszystko to podstawy, i wszystko łatwo zrobić, tylko kur** pytam się, czemu tego nie robicie?

Opublikowano

@lopescio

napisałem stronę w PHP, HTML'u i CSS w jeden dzień znając tylko podstawy, których nauczyłem się w ten sam dzień

autoit to sh1t, robienie w nim gier jest idiotyczne i do tego trzeba być na zaawansowanym poziomie, bo podstawy to "while 1/wend/if"

do zrobienia tych statystyk z draenora wystarczy python i quest, w którym jest licznik zabitych potworów czy co tam chcesz

wystarczy połączyć kilka rzeczy w całość i jest

nie znam pythona, więc nie mogę nic w nim napisać

Opublikowano

@lopescio

napisałem stronę w PHP, HTML'u i CSS w jeden dzień znając tylko podstawy, których nauczyłem się w ten sam dzień

autoit to sh1t, robienie w nim gier jest idiotyczne i do tego trzeba być na zaawansowanym poziomie, bo podstawy to "while 1/wend/if"

do zrobienia tych statystyk z draenora wystarczy python i quest, w którym jest licznik zabitych potworów czy co tam chcesz

wystarczy połączyć kilka rzeczy w całość i jest

nie znam pythona, więc nie mogę nic w nim napisać

chciałbym ją zobaczyć huhahah, jak Ty nie potrafiłeś naprawić skryptu rejestracji z mailem i recaptcha i jeszcze krzyczałeś ze ma dziury jak nie miał.

@up

Wszystko co robia Polacy jest banalnie proste? Jeśli chodzi o system osiagnieci był od zawsze niemiecki i tyle.

Opublikowano

dajcie mu spokój w jeden dzień nauczył się pisać strony, gdzie dzień wcześniej nie wiedział jak użyć gotowej rejestracji :c

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

[ironia]No wiadomo, szykry ma wszystko z mpc, ja widziałem ostatnio AH na mpc!![/ironia]

Akurat AH to jest najprostrza rzecz, troche pisania, php & mysql..

Jeszcze zjebał sprawe z logowaniem, bo powinno to odbywac sie automatycznie, jak w isie na plu.

W isie ten sam błąd, też trzeba wpisywać passy.. ;>

System osiągnieć z elite.

Pet.. no i tutaj sie popisał, ogolnie "okienko" mi się podoba. Ale pety na rev. 2089 = chuj ;/ męczy to, że trzeba przywoływać konia co relog.

Opublikowano

@UP

nie wiem czy chodzi mi o to co wam, ale robiąc to nie znając kompletnie php i innych chujostw, można to zrobić tak:

przy logowaniu zapisać login i hasło do zmiennych i je tam caly czas trzymać. przy kliknięciu w ten 'dom aukcyjny' (button itp.) po prostu argumentami z GET wcześniej zapisane zmienne. ;x

Opublikowano

Patrzcie wielkiego kozaczka co nie dawno nie umiał użyć gotowej rejestracji a teraz wszystkie rozumy pozjadał.

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ta zajebiście kasztanie że chcesz na nas zarobić...

Plików nie da się pobrać na free więc to jest forma zarabiania przez ciebie co wiąże się z reflinkami

Opublikowano

Na reflinku się zarabia i to jest jego główny cel istnienia do tego speedyshare zablokowało możliwość zakładania darmowych kont czyli pozostaje tylko kupno premium.

Co ty na to? Ja mam niektóre pliki na speedy od ponad roku i jakoś żaden sam się nie zrobił premium.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...