Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Rozpakowany client Kalimdor

Cort

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra rzecz, zaraz zobaczymy achivmenty itd, jednak szkoda pracy innych ludzi.

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde, a gdzie czapki kowbojskie? Tu masz podgląd:

cowboj1.pngcowboj5.pngcowboj7.pngcowboj8.png

Jeszcze chciałbym się zapytać o te bronie bo też mi się podobają:

lwbu.jpg

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Wowww zara go calego przejrze lap lajkusa podoba mi sie znaczek GameMastera z locale

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

I tak długo się powstrzywymali bo odpakować te ????? to znaki zapytania to żaden problem ale z szacunku do czyjejś pracy jak już rozpakowałem to tylko dla siebie .

Zapraszam serdecznie na moją  nową stronę: https://przeglad-internetu.pl. Znajdziesz tam sporo śmiesznych treści z internetu w celu zapewnienia Ci najlepszego contentu i zaoszczędzeniu czasu! 🙂

Opublikowano

Ja się pytam co z tymi kapeluszami i brońmi bo serio mi się podobają a nie mogę ich znaleźć

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

jak rozpakujesz terazniejszy xenox to .. jestes miszczem : D

nie umieszczamy linków zewnętrznych.

Opublikowano

To się nazywa optymalizacja, po co edytować 150mb i dawać ludziom do downloadu (po co też tracić transfer?) skoro można to ładować w patche?

Ciągle jestem ciekaw co z tymi kapeluszami (bo bronie ponoć są na epvp, chociaż wachlarza tam nie widziałem)

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Wszystko pięknie... teraz spróbuj Xenoxa, a na koniec Balmorę - to drugie nie możliwe, ale możesz spróbować. =)

Niby słabo, że niszczysz pracę innych rozdając ją na forum, ale po to tu jest MPC, więc... laik.

Opublikowano

@AnonimowyTeam

A mogę wiedzieć gdzie są pliczki z PC ?

w którym dl.

nie umieszczamy linków zewnętrznych.

Opublikowano

Jejku, płaczecie nad tym xenoxem. Szczerze mówiąc nie wiem co tam macie, ale z tego co widziałem w waszych pliczkach (dwóch, rootkach) to albo całe chowacie do binki, albo same .eix, a do pack wrzucacie tylko fałszywe, żeby 'oszukać' ludzi. Nie będę się bawił w wyciąganie z binki, ale podejrzewam że jest tak jak mowię.

Opublikowano

Jejku ile to zmienić nazwę , np jak rozpakowywałem jakiegoś clienta, to zamiast " root.epk, root.eix " było " root.nns i root.mms" . . . zmieniacie wtedy nazwę na epk i eix i luzem rozpakowujecie, jak ściągnę xenoxa, to mogę go wam rozpakować . dajcie mi 2 dni , bo z moim netem . . .

Opublikowano

Rozpakujcie nowego PLa bengale i swiecenia to przysole full lajków a co do mob_proto i item_znalazlem

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

@Up

dealex12 ma film jak dodać te bengale..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...