Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] design do patchera z metin2.pl + przyciski X _

nicolas_cage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

joł.

jak wyglądają poszczególne dizajny

1. bsf0t5.jpg

2. qps3fm.jpg

3. 11o745.jpg

4. zalekg.jpg

przyciski X _

9ppm07.jpg

vdwyw4.jpg

download;

http://www.nicolas-cage.pl/nicolas-cage.tk !! PATCHER DESIGNS.rar

skan: n8xley.jpg

Untitled.png

Opublikowano

Nie wiem czy to istotne ale na te designy są nałożone na pewno prawa autorskie. Niemniej jednak są bardzo ładne

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Działa link, działa... nie wiem po co ktoś wyzywa jeżeli to wstawiłeś, jednak to tylko design, który można zrobić w 30 minut - gorzej ze skryptami, etc.

Owy "dizajn" ma Balmora i wiem, że jest źle wykonany, gdyż tekstura tła za ninją jest biała i zamiast cienia jest jakiś shit (na tych zdjęciach tego nie widać, ale w praktyce tak).

Opublikowano

W praktyce trzeba w vb, c# kombinować z tłem poza aplikacją przy designach, z ninją bo inaczej robi się jakiegoś tam koloru tło wokół ninjy, tutaj to widać jako przeźroczystość (szachownica).

@pompa od alchemika miała dobry design, patcher z tym.

Untitled.png

Opublikowano

deco sprzedaje dobrego napisanego w pascalu...

33129996

polewam Panu, gość dobrze rzeczy robi

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

up.

Metin2.exe to patcher, nie binka.

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

wiadoma sprawa. hot w chuj tonumber(input()) level ultra hard.

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

o czym ty pierdolisz? w sumie nie jestem pewien czy chcesz mnie strollować czy jesteś faktycznie retardem. a niech nawet będzie chujemujeinput.exe, ale binka nie posiada grafik z patchera tak jak on napisał lol.

widzę już zapomniałeś z kim inputami trollowałeś :c

down,

cytując Talara z Wiedźmina: "No raczej, kurwa nie inaczej. As wywiadu. Gratuluję dedukcji, kurwa mać."

Opublikowano

ReUP:

http://speedy.sh/bctJH/metin2.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/c0f7d981d2c48d4dcbe3412f41d2d000a1069f9aac6c7dee13114aa1b1290b90/analysis/1341858183/

Opublikowano

Nicolas jak widze taki nick i tak za******ie poje***a stronę i odnośniki to mnie przewraca nie ładniej zrobić link nicolascage.tk/metin2.rar lub np patcher.rar ew. exe lub zip w ostatecznosci 7z

393.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...