Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crossfire ZP za free sposoby.

PRO4444PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Co mi ten fanup da, jak to temat odnośny do WarRocka...Po za tym ja z proxy nie chcę się bawić:/ wolałbym z tym IP pokombinować. Ty robisz przez proxy czy IP?

Nie rozumiesz. ^_^ Musisz zrobić przy reklamach jak w tamtym poradniku. ;) Nie masz wchodzić na FanUp tylko na te reklamy. Początkową część omiń i zacznij robić od punktu 5 tylko, że na stronie tych reklam. ;)

Ja przez proxy nie robię, bo to nic nie daje, lepiej przez zmianę IP. Bynajmniej dla mnie. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

No dobra mam tak samo, lecz na tych linkach nie ma tego SH ani niczego innego :/ W ogóle te reklamy w większości nie działają(wyskakuje zamiast nich komunikat please try another). SponsorPay nie działa tak samo jak SuperRewards. Kurde flak czy tylko ja tak mam?

Opublikowano

Jeśli nie masz reklam to masz zablokowane konto, spróbuj stworzyć konto i sprawdzić czy na nim masz reklamy.

Opublikowano

Ej....za pomocą Hotspot Shield zagrałem 4 min i musiałem kończyć teraz po ok 30 min właczam ponownie i wywala region wszystko tak jak było Hotspot włączony co jest???

Ok po restarcie mineło :)

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Ejj ja na zmienionym ip mam reklamy po 3000zp 15000zp 1806zp np i inne.Ale gdy wypełniam to coś jest źle jakie wy polecacie reklamy lub jakie wy wypełniacie :)

Opublikowano

@UP

Rób wszystkie reklamy nie tylko bezpłatne to nie ważne czy płatne czy nie każde mogą wejść. Ja zrobiłem na Crossfire EU około 100k RP ;)

Opublikowano

Właśnie ZRÓB FILMIK Piecu albo coś, mi nie wchodzą ,weszło tylko 1089zp :)

PS:jak używam hotspot shield to nie moge wejść na fanup :(

Opublikowano

A ja popieram morgano665 może się ktoś zlituje i zrobi filmik :)

Odświeżam i czekam na rady.

Opublikowano

@refresh

Zależy mi na tych ZP

D

Może jakiś poradnik lub coś typu zrób to DOKŁADNIE TAK i sprawdź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...