Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crossfire ZP za free sposoby.

PRO4444PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TAK wiem że są na stronie z8games ale jakos mi to nie wychodzi najlepiej podajcie fajne sposoby jak to wypełnic i domyślny numer bo nie moge zgadnąć :)Lub jakies inne strony :)

LIKE jak zwykle :)

PS:Moze też być podany wasz sposób na to :)

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

Zmieniasz IP np. programem Easy Hide IP i robisz reklamy metodą /SH na /SL

Musisz mieć Mozillę, otwierasz wszystkie reklamy. Później je zamykasz. Otwierasz historię, kopiujesz link i w adresie na początku masz /SH zmień to duże H na duże L

Opublikowano

Zmieniasz IP np. programem Easy Hide IP i robisz reklamy metodą /SH na /SL

Musisz mieć Mozillę, otwierasz wszystkie reklamy. Później je zamykasz. Otwierasz historię, kopiujesz link i w adresie na początku masz /SH zmień to duże H na duże L

Mógłbyś bardziej opisać ten sposób ? ;) Zaciekawiło mnie to. :) Skuteczne to jest ? Działa ?

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Hmm w tych linkach na ZP żadnych nie ma nic takiego jak SL czy te aff_c... :('

@Edit

To jest super sposób ! :D Ja w ciągu 15min miałem ponad 28k ZP. :D Poważnie zostało mi jeszcze 12k Bo 20 kaspułek wykupiłem i losowałem. :D

Dowód :

http://screenshooter.net/7090383/07_06_2012__00_52_51

Jest tylko taki myk, że nie każde punkty wchodzą. ;) Mi się akurat udało. :D Dzięki :D

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

To rzadko co wchodzi, jak masz false i białą stronę to nie działa. Musi ci wejść True i będziesz miał ZP.

Opublikowano

@UP

Nie rób tego przez proxy tylko najlepiej przez VPN np. Easy Hide IP, HotSpot Shield, Cyber Ghost.

Opublikowano

Up, z tego co się domyślam to w crossfire proxy jest zbędne, bo w tym filmie jest jedynie po to żeby ukazały się reklamy. Testuję jeszcze raz na cf eu <3

Kocham tę grę i jakbym miał kasę to bym zapłacił, ale że nie mam to muszę kombinować :ninja:

Opublikowano

Pobierasz np. Easy Hide IP, włączasz go i wybierasz sobie IP jakie chcesz. Włączasz i masz zmienione IP po czym klikasz tak w reklamy.

Opublikowano

Spróbuj na innym IP. Czasami są duże, czasami małe.. Ja raz tak trafiłem, że za kilka reklam miałem 28k ZP. :D Ciężko dorwać duże ilości ZP, a jak już trafisz to niektóre nie wchodzą. :(

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Spróbuj na innym IP. Czasami są duże, czasami małe.. Ja raz tak trafiłem, że za kilka reklam miałem 28k ZP. :D Ciężko dorwać duże ilości ZP, a jak już trafisz to niektóre nie wchodzą. :(

Przepatrzyłem all 20 IP i nic:/ Cały czas tak samo:/ nie wiem może coś trzeba zmienić w ustawieniach chroma? Powiedzcie jak wy robicie albo może by ktoś poradnika zrobił :D
Opublikowano

Przepatrzyłem all 20 IP i nic:/ Cały czas tak samo:/ nie wiem może coś trzeba zmienić w ustawieniach chroma? Powiedzcie jak wy robicie albo może by ktoś poradnika zrobił :D

Czytaj wyżej :

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

@up

Dobra all ok tylko, że gdy otworzę te reklamy i zamknę je to nie ma tam żadnego SL :/ A gdy na IP innym wezmę to tych reklam w ogóle nie ma :( NIE OGARNIAM :(

@edit

dodam, że robiłem to na mozilli

Poczytaj tego TuT'a, którego podał :

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...