Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[60 slotów] Serwer Survival + Gildie

Miszlii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

musimy naprawić jeden mały błąd nie wiemy ile nam z nim zejdzie, ale na pewno polepszy to jakość serwera. Postaramy uporać się z tym jak najszybciej!

za problemy przepraszamy.

Opublikowano

Serwer spoko. Zachęcił mnie nawet do rejestracji na tym forum ^^

Tylko mam takie pytanie. Są te frakcje. Czy da się,np. przejąć inną gildię i na czym to mniej więcej polega?

Opublikowano

Tak frakcje są aktywne,

Masz maksymalnie 12 powera

minimalnie -12 powera

za smierc -3 powera

za 5 minut na serwerze odnawia ci się 1 power.

Zeby zalozyc gildie musisz miec 2500 dolarów (zrobilismy tak specjalnie aby troche urozmaicić rozgrywke i wgralismy iConomy)

Opublikowano

iConomy to plugin opierający się głównie na pieniądzach - po krótce jest to wgrane po to aby każdy gracz mógł sobie zarobić własne pieniądze (oczywiscie na serwerze) i ewentualnie pohandlować z innymi graczami co ma umilić rozgrywkę :)

DZIS O 17.30 EVENT na serwerze, wbijać ilość graczy na event nie ograniczona! SUPER RZECZY DO WYGRANIA. ZAPRASZAMY!!!

Opublikowano

Teraz wróćmy do poprzedniego pytania. Powiedzmy mam sobie gildie i chcę przejąć teren innej gildii. Da się takie coś zrobić? Jak mam to zrobić?

Znawca
Opublikowano

survival z adminShopem? pozdro z takim survivalem..

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...