Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jackmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serw idealny;]. Exp jak na medium przystalo. Ale rowniez widze zew posiadacie juz pare bugow w grze. Ktory juz na poczatku sa widoczne.

Zapraszam do rgy serw supcio!

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładnie się zapowiada na pewno wbije ... Ehh i znowu siedzieć w av2 do 120 lvla ? .

Wybieram postac i wywala do pulpitu ...

Camorra Skyblock - 94.23.246.207:25085

Opublikowano

jack. Moglibyscie odbugowac fryzury u trenerow z IS (chodzi o te kapelusze afro itp). Tak samo jest z potami rozowymi co daja +1800 Hp. Mozna je uzyc po jakims czasie gdzies kolo 3 sekund. Wiec praktycznie z nimi nieda sie expic.

Tak samo z expem. Zeby zrobic skile na G na 60 lv to trzeba z x2 wbic 99%. Zebyz robic tylko 2 skille =/

Opublikowano

Nie wiem moglibyscie zrobic ten kamien co daje wybrany skill na G (jak na niektorych serwach). A potem ludzie neich robia kamieniami duchowymi;p. Bo naprawde to utrudnia mocno gre. Wychodzi to tylko tak ze lepiej expic z skillami na m1 niz tracic duzo expa na nie;p

Opublikowano

Czemu tutaj nie ma configa...

Nawet rozdzielczości ekranu nie można zmienić, dzięki.. za fabułę.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Serwer jak dla mnie nie za fajny, może bym zagrał ale ta prezka przypomina mi x king i 4 kolejne jego wydania i co ważne zaden nie trwał dłużej niz 7 dni

Czy to nie absurdalne, że wspomnienia o dobrych czasach o wiele częściej doprowadzają do łez, niż wspomnienia o tych złych?

EliteMt2     I3artiBM (sura 250lv)  sprzedany na moich warunkach ...(

NovaMt2    ProWojownik (wojownik 119lv serwer upadł 6 lata temu)

Opublikowano

Kiedy będzie start? Nie mogę się doczytać w prezentacji serwera...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ja osobiście nie polecam serwera raz ruszył i nagle zrobili sobie restart nie dość że wbicie 100lvl zajmowało dobre 2-3dni to jeszcze usuwają konta bo robią restart. Admini serwera nie ogarniali niczego pierwsze były 2CH nagle później z 2 zrobili 1 na 50 osób. W katakumbach 1 poziom na 15 graczy nie ma gdzie expić bo 1 kanał dostępny. Osobiście nie polecam serwera w dodatku drop z metków tylko do 90lvl byl dobry później o graczach chyba zapomnieli bo drop wyglądał tak że albo coś dropło albo wg nic nie dopiło. Jak się rozwalało 10 metków to na 10 metków z 1 był drop porażka.

Opublikowano

rzygać mi się chce jak widzę takie serwery 10k broni zbrój

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Serwer On -Line widzę aeo wchodzę na stronkę i liczba kont 2 ?

32 lvl TOP 1 ? ; DDD ?

Chyba ze MySQL nie jest połączony ze stronką

Po wyglądzie prezki serwer mogę polecić , ale popraw ss handlarzy . Bo masz 404 Forbidden ; ]

Pozdrawiam wszystkich ; )

Warum.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...