Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedyś większy niż 255 lvl?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

A spójrzcie na Xenox gdyby te bronie były co 10-15lvl to starczyło by ich na 500lvl'i . Na pewno będzie kiedyś 500lvl. Jak Mateuszny napisał od początku te lvl'e były w game ,ale ludzie nie potrafili ich odblokować.

Opublikowano

Chińczyki mają takie mózgi, że pewnie teraz jakiś chiński haker robi 1.234.567.890.lvl :D

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

wszystko się da jak stworzyli metin2 to czemu ni mieli by stworzyć metin3 z 1000lvl 10 postaciami i wgl 100 nowych map to nie jest dla ludzi problem więc nie mówcie że się nie da

Opublikowano

nie moze byc wiecej niz 250+ w sumie moze byc ale watpie zeby to porobili.Wbicie np od 250 do np 400 zajelo by duzo czasu.a tak pozatym trzeba by bylo robic questy i epiki wiec troszke roboty.;)

Opublikowano

na pewno idzie ...w końcu edycja to edycja musiało to jakoś powstać i musi się to jakoś zedytować proste....dla MNIE KURWA TE +200 TO JUŻ CHORE SERWERY BEZ POMYSŁU!! Za dużo tego! nie długo mój serwer 99lvl max przypomne wam co to klasyk... anie 250lvl i epkiow 20 zbroi jak zauważyłem na nie których..żałosne!

Opublikowano

no z tym sie zgadzam po cholerę 20 zbroi jak można nawet podstawowe wykorzystać poco dodawać hwnaga jak można edytować zbroje na 18 lvl i przerobić lvl bony i icon inne dać a nie zawalacie clienta jakis badziewiem bo poco komu na prywatnym serwerze zbroja na 18 lvl? mało kto myśli robiąc server bo woli dodać 250lvl 100innych broni mapek hwangów i itemów przecież wystarczy że bedzie podstawowe 99lvl dodany 1 hwang 1 bron na wyższy lvl i 1 nowa mapka albo nawet zamiast expić na nowych mapkach to zmienić ze nawet na v2 do 86lvl a dalej w atla i albo po jakiego wała dodawać nowe ulepszacze jak można dodać tylko inny icon ??? poco lepiej władowac do clienta i niech waży 2gb i zamula bo nikt nie pomyślał żeby no zrobić clienta pod słabego kompa

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Oni (YMIR) przygotowali plany metin'a tak żeby max był 99 lv , a że nie chciało im się strzelać jaki DIF na to to rypnęli taki jaki był max w bitach ...

.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorki ... ale beka :D.

Oni (YMIR) przygotowali plany metin'a tak żeby max był 99 lv , a że nie chciało im się strzelać jaki DIF na to to rypnęli taki jaki był max w bitach ...

Oni (YMIR) ... mają kod źródłowy i nie muszą robić diff'ów.

Czy aby tego nie zmyślasz? Ale chyba nie. No może na razie jest to nie możliwe. Ale technika idzie cały czas w górę! Kiedyś nawet nie śniliśmy o tym co jest teraz. Przecież chińczyki są zdolni do stworzenia własnych plików do metina i rozporowadzić - tzn. zrobić własne "signed long long int" i bajty. Wszystko jest możliwe, ale zwykle jest to trudne. Skośnooczy za 3-4 lata stworzą własnego metina, tzn. będzie załózmy na podstawie tego oryginalnego, ale będzie to ich własność.

Czemu chińczyki, obojętnie kto, polacy, ruscy czy amerykanie ... nie rozumiem twojej logiki.

btw. "signed long long int" (lub inaczej long long int (nie potrzeba signed) to typ zmiennej i oni tego nie zrobili xD

A dlaczego sie nie da tego przełamać 255 + lv ? :D Jak sie napisze własne pliki na server podrasuje to chyba da rade >? i czemu nie metin by był nie skonczony :D nowe mapy client wazy 3 GB z mapami zbrojami i all :D pro by bylo i mozna grac i grac do tego przynajmiej 500 lv

Czy ja mówię coś o 1000? Wiesz, na razie słyszałem że dużo osób wbija szybko ten 255 lvl na różnych serwerach, więc jak ktoś powiększy lvl to może 500 go usatysfakcjonuje.

Może zadowli cię WoW lub jakieś inne "wypasione" MMORPG

Po prostu chińczyki jeszcze nie wymyślili większego game (czyt. gejma) i jest tylko max 255. Trzeba po prostu przełamać tą barierę "bugu" i potem będzie można ustawić jaki sie chce. Max 255 lvl był już od początku tworzenia privów metin2, tylko wtedy ludzie jeszcze nie byli w tym tak obeznani i nie potrzebowali nic więcej. Jest jeszcze jeden sposób - zrobić własne pliki do tej gry, ale to już praca dla artysty jest, jakich mało. Jeśli chodzi o itemy, lvl to pro dedyk wszystko udźwiginie, a metin nie ma dużych wymagań - to gra z 2004 r. (np. za kilka lat będą o dużo lepsze dedyki, a opłata będzie kosztować podobnie co teraz za najlepszy dedyk, a te dedyki co są teraz najlepsze za te kilka lat stanieją o dużo%)

-Ta bariera to nie bug tylko ustawiony typ danych, który w żaden sposób nie można przesunąć (w górę)

-Zrobienie własnych plików serwerowych = zrobienie własnej gry z wykorzystaniem sieci i grafiki trójwymiarowej = prawie niemożliwe w pojedynkę.

Próbujecie zrobić z Metina ... Gwiezdne Wojny. Chcecie tworzyć własne gry, pliki serwerowe, a nie macie pojęcia o podstawach. Nie chcę hejtować, ale najpierw warto się coś dowiedzieć

Takie tematy są żałosne, chcecie wyższy Level to polecam, stwórzcie sobie własną grę, ale najpierw się nauczcie:

http://cpp0x.pl/kursy/Kurs-C++/1

C++

http://www.rastertek.com/tutindex.html

DirectX

i sobie będziecie "programować" i tworzyć 1.000.000.000.000 Poziomy, Skille, Questy i chuj wie co jeszcze -,-

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@MrPietrucha heheh dobre i sry za odkop ale sam tera szukam le vela powyżej 255 wiem ze kiedyś był temat ze było chyba ilkna k leveli ale nie mogę go znaleźć może ktoś zażućić linka do tego tematu i ewentualnie do game będę wdzięczny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...