Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

postacie na dominion

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze zastanawiałem, się jakie konkretne postacie bardzo dobrze radzą sobie na dominion? Wiem, że mobilne. Może sam wymienię kilka, potwierdzicie czy są dobre na dominion i dopiszecie trochę swoich i może nawet uda nam się stworzyć jakąś listę.

Tristana, vayne, riven, vayne, blitzcrank, garen, teemo, master yi, xin zhao, volibear

Opublikowano

Ja grywałem:

jax, tryda, veigarem ( może papier, ale jeśli dobrze pod ap, to sieka ! ), varus ( super moim zdaniem )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Wpierwszej wazie gry, wyścigu do wiatraka liczą się champy które maja speeda; ramus, miss fortune, czy hecarim. Potem przydadzą sie postacie takie jak mundu do obrony punktu dzięki ulti czy twisted fate dzięki swojej szybkiej teleportacji.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

z tego co chyba testowałęm a może sobie cos uzbduralem... to pomimo niewidki, to jak klkniesz na wieze to widac ze przejmujesz, widac cala twoja postac.

Opublikowano

Może sam wymienię kilka, potwierdzicie czy są dobre na dominion i dopiszecie trochę swoich i może nawet uda nam się stworzyć jakąś listę.

Tristana, vayne, riven, vayne, blitzcrank, garen, teemo, master yi, xin zhao, volibear

1. Tristana odpada, kompletnie się nie nadaje. Ogólnie słaba i te cooldowny skili po 19/15/15 sek....

2. Vayne nie wiem, nigdy nie grałem nią na Dominion.

3. Riven myślę, że nawet by się sprawdziła

4. Blitzcrank też nie wiem, ponieważ nawet nie mam tej postaci więc się nie wypowiem. :D

5. Garen całkiem dobrze się sprawuje

6. Teemo myślę, że jest bardzo dobrą postacią, jego grzybki i sama w sobie postać czynią go znakomitą na Dominion

7. Master Yi też jest dobry, ale to już zależne od Ciebie. Jak na początku pójdzie ci dobrze to zostanie tak do końca a jak będzie od początku słabo szło to do końca gry będziesz tylko dedał :/

8. Xin zhao nie wiem, nigdy go nie testowałem na Dominion

9. Volibearem też nigdy nie grałem na Dominion, ale myślę, żę jako tanker powinnien się sprawidzić równie dobrze jak Mundo

Teraz moje propozycje:

1. Jax

2. Teemo

3. Darius

4. Anivia

5. Mundo

6. Sion

7. Nie pamiętam dokładnie nazwy, Hemidragen coś takiego taki Einstein.

Na pewno jest jeszcze parę dobrych postaci tylko nie mogę przypomnieć sobie teraz ich, jak mi się to uda to oczywiście zedytuje posta.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Hmm jeśli grasz z kolega to proponuje taki zestawik

Twisted, Shen ;) Twisted tp do wieży, shen ultuje na nim i wieża przejęta.

Odkrywca
Opublikowano

Ja osobiście polecam Tryndamera ! :D

Bardzo dobry pick na Dominiona.

Opublikowano

Teemo też polecam .Sprawuje się baardzo dobrze, moje dzisiejsze staty to 16/3 i prawie LEDŻENDERYY!!! ^^

postawisz grzybka tam gdzie speed albo może dwa i kiedy ktoś ucieka to masz pewnego killa. w krzakach grzyby , przy wejściu na swój spawn i jeżeli masz 1v1 też grzyby - sposób na easy kille ;>

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...