Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

postacie na dominion

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja dodam od siebie: karthus, kupijemy łezke(pod archangela) i na starcie od razy spamimy na respie z Q, daje nam to ok 100-150 many wiecej, dodatkowo buff ze srodka+ ulti kathusa daje ogroooomny dmg. wiem ze papierek,ale jak sie umie grac to nawet troche tanky owni.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

OK

najpotężniejsze postacie na dominion

Łowca squishy - Lb (2x buty maga , berlo odchłani maska na przebicie i rabadon)

Obronca Towerów - Soraka

Napastnik - Poppy Tank (solujesz 4 spokojnie Tylko Olaf cie pocisnie)

Ad carry - Kennen AD albo vayne

I cos co sie przyda zawsze - Wukong, GP , Rammus, Panteon

Opublikowano

Nie ma lepszego championa moim zdaniem niż Akali na dominiona. Świetni są także Jax, Katarina, Tryndamere. Ktoś kto robi duuuży dps, bądź ma hardkorowy burst jak akali :) AD carry jak dla mnie się nie sprawdza. Lepiej coś melee - właśnie Trynda, Master Yi.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Dużo osób polecało Mundo, bezsens totalny. Na dominionie macie zmniejszoną regeneracje zdrowia o 20%, czyli straszny nerf na pasywa i ulta, a to właśnie pasyw i ulti w doktorku są najlepsze -.-

Opublikowano

Burst? hmm jak to nazwac..

Postac która zadaje ogromne obrazenia w jednej chwili uzywajac wszystkich swoich skilli. Veigar jest najlepszym tego przykładem.

Opublikowano

wg mnie jednym z najlepszych champow na dominion jest yi ,wyrobilem nim 2100 punktow ;p

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

darkos, ale ona po prostu szybciej biega w zaroslach? czy co? Bo przeciez z tego co wiem to na dominion nie mozna junglowac bo tam nie ma co junglowac,, jedynie " w srodku" jungli jest to co wzmacnia ci postac xD

EDIT: Zrobiłem poodsumowanie tematu i radzę jeśli możecie po prostu pisać te które są złe a nie powtarzac, że są dobre. Postacie które wymieniliście to:

Akali, Jax, darius, rammus, shaco, sion pod ad, mundo (niepewny), katarina, amumu, trynd, veigar, varus, mf , hecarim, twisted fate, shen, shaco, teemo, kennen, master, ahri, alistar, twitch, lee sin, xin, anvivia, heimerdinger, kayle, panth, nidale, renekton, karthus, leblanc, soraka, poppy, vayne, wukong, gp, fizz, ww, lux

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...