Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite Sro - Servery

wojtek910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo tylko tyle że mają zostać połączone serwery od 1 do 5 bez elite 4 na którym aktualnie jest 110 cap.

Po pewnym czasie gdy już gracze będą oswojeni z połączeniem zamierzają wprowadzić na tym serwerze 110 cap i dołączyć do niego elite 4.

Zapowiada się ciekawie ^^ Jeden porządny serwer z dużą grupą graczy :D

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co kurwa z elite sro 6 !!? tyle kasy i czasu na to wyjebałem. mój char rozkładał praktycznie cały server i w pizdu zamknęli server . jebane turasy ;/

e5fuf.png

Opublikowano

Hmm czytajac ze bedzie polaczenie itd to znowu zachcialo mi sie pograc ;P jesli zostana stare postacie bedzie mozna zrobic jakies stale pt czy cos ;P i dobic ten 110 szybko ;)

Opublikowano

Ta :D

Ja mam 100lv Wizz+Cler jak co :D

A jak hary beda od nowa to tez bede mogl byc Wizz+Cler :D

Wiec Pt mozna by robic :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No elite juz dziala mozna wbijac :) Normalnie jest tak jak bylo ale jak wchodzisz to mozesz przelaczac np. miales chara na 1s i na 2s i masz taka strzaleczke naciskasz na nia i masz inne postacie z innego serwa :)

Opublikowano

ta, cap nadal 100, postacie są z 1,2,3,4,5,6 serwera. Na razie nie działa depo, trzeba czekać. Podobno postaciom od 95-100 dadzą 40k silków, to byłoby ciekawe^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

@UP W garbate aniołki wierzysz że dadzą takim levelą tyle tysięcy silków ? ^^ Bitch please.

@Topic. Postacie z elite 4 też przenieśli na 1 serwer ? Bo na 4ce był cap 110 już o_O

sygna11v1.png

Opublikowano

@Ahmed

Polecam poczytać troche na sro.vn :)

Na te chwile 4 jest wyłączona

http://forum.sro.vn/index.php?threads/40k-silk.7075/#post-40531

Poczytaj sobie.:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Czytać czytałem. Ale jak ktoś tam napisał, że 40k silków zniszczy całą ekonomie i gameplay, a ludzi w przedziale 90-100 jest od cholery ! Te silki mają być rekompensatą za grab pety i chyba premki, ale wątpię aby mieli rozdać tyle silków.

No nic, nie ma co gdybać. Pożyjemy zobaczymy. A jeśli mają dawać tak silki to ludziom z elite 4 też to się należy.

sygna11v1.png

Opublikowano

40k silków z drugiej strony to nie jest tak dużo. A ja właśnie przez scalanie serwerów niestety grab peta straciłem ;x. A co do 4 to ma też być scalona z elite sro, jak tylko ludzie sie ze sobą 'oswoją'. Czyli scalenie 4 z elite sro = 110 cap:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

Takie są plany dotyczące serwerów. Wprowadzenie cap 110 mogłoby nastąpić w miarę szybko (na ich forum nie ma dokładnej daty) bo pograłbym swoją starą postacią ^^

Jakby miał ktoś jakieś nowe informacje dotyczące elite 4 prosiłbym o post w temacie.

sygna11v1.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

wiecie może czy trzeba nowego clienta ściągać? próbowałem na ich stronie ale wyskakuje błąd strony i nie mam jak pobrać a jak klikne w serwer 2 to robi update ale w pewnym momencie wyskakuje błąd patching has failed. Please try again later [Error code 3]

Opublikowano

Moje pytanie i co z tym elite mam sciągać clienta 100 z tej zakładki po prawej jak wchodze na forum , bo 110 nie działa na razie .

Nie wiem czy mi się opłaca sciągać 100 bo ma być 110 .

Powiedzcie mi czy wiadomo jest kiedy będzie up do 110 i czy 100 aktualnie działa , można wbić na serwer i grać ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...