Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite Sro - Servery

wojtek910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam pytanko, w gildii mowili cos o przenoszenu serverow z 1,2,3,5 i 6 w 1 wielki. Myslelem ze sobie zartuja ale dzis nie moge wbic na zaden server, a wczoraj wieczoram jak jeszcze moglem, to GM pisal tez cos o przenoszeniu serverow. I pytanie jest takie: Czy to Prawda Czy Nie i Kiedy Bedzie mozna bylo wbic na servery ? :D A Wy Maci Takie Cos?;)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czas pokaże , też czytałem o tym samym na forum od nich , podobno się im nie opłaca mieć aż tylu serwerów , lepiej 1 a porządny.

Opublikowano

No w końcu ruszyli głową może zacznę od początku na elite sro jeśli ten pomysł wypali i gracze przejdą na te bardziej zapchane servery.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

ale jak bo nie kmninie tego jak server bd np ten1 to wszystko od 0?

No a jak Ty byś chciał? Wątpię, że przeniosą postacie ze wszystkich serverów na ten jeden... : )

Opublikowano

No wlasnei ja nie wiem ;( Jak Wbijam na EliteSro_1 to sie pokazuje wszystko normalni, tylko ze serwer Check jest :(

Opublikowano

Jakieś informacje typu czy po fuzji wszystko od nowa czy ze starymi postaciami itp ? Raty jak i max cap ? Co odnośnie clienta, stary czy też nowy ?

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Po Fuzii postacie beda te same, tylko nie wiem jak dokladnie to bedzie wygladalo. Cap bedzie 110lv, rate to tak jak bylo raczej, a z clientem to nie wiem, ale chyba nic nie bedzie musialo sie sciagac :D

Opublikowano

clienta zapewne bedzie trzeba sciągnąć takiego jaki był na elite sro 4. Dobrze wiedzieć, ze bedzie 11 dgr<3

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Cap bedzie 110lv :) Bo GM pisal :) a Postacie beda te same, tylko nie wiem jak bedzie to wygladalo ;D

Z wszystkich servów na 1 przełożą? bo równie dobrze mogli by dać puste wszystko a później dodać silki dla tych co mieli na tamtych kontach xD

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Heh :D Racja, ale ja wole swoje postacie, a rzeczy z IM moge sobie kupic za golda, wiec silki mi zbyt nie sa potrzebne. ;)

Opublikowano

Czemu głupota? 1.zawsze biedzie jakis pt ;p 2.duzo ludzi bedzie na job'ie i wiele wiele wiecej ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...