Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa Prezentacja.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Witam.. mam do was pytanie.. i prosze o pomoc; ]

wiec tak.. pobrałem Client'a..

zainstalowałem, pobrałem latke, wypakowałem... serwer odpala jest ok.. jednakże problem w Tym..

zarejestrowałem sie.. na stronie Glador.pl loguje się.. i jest ok..

jak chcę zalogować sie na grę .. to piszę : nieprawidłowa nazwa Konta. lub hasła...

ale przecież na stronce mi wchodzi.. ?... możeCie mi pomoc zeby mnie zalogowalo na serwer ?? bd lajki ; ]

zainstalowałem, pobrałem latke, wypakowałem... serwer odpala jest ok.. jednakże problem w Tym..

jak chcę zalogować sie na grę .. to piszę : nieprawidłowa nazwa Konta. lub hasła...

ale przecież na stronce mi wchodzi.. ?... możeCie mi pomoc zeby mnie zalogowalo na serwer ?? bd lajki ; ]

Zbieram teraz >>>>>>.LUBIE TO.<<<<<<
Jeśli pomog
łem to daj LIKE IT ; ]

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny.Ogólnie podoba mi się serwer ale nie będę grał.Macie moje słowo że polecam go!.

Opublikowano

Spx ale Dark dodaje nowosci zamaist poprawic DMG ...

Spokojnie w Uptadzie pomyślałem o poprawieniu dmg bodego.

Opublikowano

Dlaczego twierdzisz,że xenox jest lepszy?Przecież one są prawie identyczne.

A serwer wcale taki nie jest i nie widze żadnych negatywnych komentarzy na jego temat...

Soory ze tak wpieprze sie w zdanie.. Po jakiego grzyba wbijasz sobie posty na tak błahych sprawach? .. To jego zdanie na ktorym serwerze woli grac.

@Topic

Serwer fajny zapraszam do shinsoo moje nicki : I3ellow , StaloweCYCE ;]

moze sprobuj nowe konto utworzyc a jezeli nie da rady to napisz na PW , to ci zrobie konto i wtedy sprobujesz .

A jezeli nie bedzie dzialac to napisz do mnie ja ci oddam jakies konto bo mam chyba z 5 ;pp

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Witam

Czas na nowego patchera już niebawem strona i update

Screen:

96228195864243814651.png

Bonusik:

bonuseq.png

Download:

plik.gif

Autopatcher Pobierze Wam już nowy Uptade.

Opublikowano

Powiedz Dark czy naprawiłeś wszystkie bugi napisane w temacie na forum ? Jest ich masa, najbardziej zależy na równości klas.

Opublikowano

za duzo moim zdaniem nowosci. ja uwazam ze kilka naprawde dobrych dodatkow wystarczy do klasyka. te dodatki nie sa zle, jest ich poprostu za duzo;/

Opublikowano

Powiedz Dark czy naprawiłeś wszystkie bugi napisane w temacie na forum ? Jest ich masa, najbardziej zależy na równości klas.

Poprawiłem wojownika body nie co .

Skoro twierdzisz że jest ich cała masa byłbyś skory mi pomoc, zrobić listę i wysłać mi na PW?

Opublikowano

Wyczyść skrzynkę.

A napiszesz teraz co wprowadziłeś w tym update? Bo wiem, że pasek z bonami i m1, a reszty nie wiem.

Opublikowano

Wprowadziłem wszystko co zapowiedziałem w uptadzie nowe mapy broń zbroje itd .

Tylko nie zrobiłem uptade'u na serwerze.

Opublikowano

A kiedy zamierzasz wprowadzić na serwer ? Na dniach tj. kilka tygodni jak to u Ciebie jest. Ludzie mówią, że lepiej wrzucać zdjęcia z przeżyć na quadzie na facebooku, niż zająć się serwerem tak jak się obiecywało.

Po raz drugi, wyczyść skrzynkę czy co tam, bo nie mogę pisać Ci na pw.

Opublikowano

A kiedy zamierzasz wprowadzić na serwer ? Na dniach tj. kilka tygodni jak to u Ciebie jest. Ludzie mówią, że lepiej wrzucać zdjęcia z przeżyć na quadzie na facebooku, niż zająć się serwerem tak jak się obiecywało.

Po raz drugi, wyczyść skrzynkę czy co tam, bo nie mogę pisać Ci na pw.

Tak to jest jak ludzie są tępi i nie widzą co pisze to tak gadają zgadza się.

Opublikowano

0715000216.jpg

Wytłumacz mi to Dark.. Miecho tak rozdaje lvle? Podpowiem, że Szparkomierz wbijał 202 chyba, a nagle na 260 I jeszcze 260 ? a nie 250 ? Do tego jest w gildii w której był Ozgi, kolejny navi.

I przed tą akcją był miecho, lecz po tym poszedł na inv.

Opublikowano

Ja słyszałem ,że Ozgi to wgl. ma rosy 200% na magie, bo sobie zrobił jak był GM'em i to właśnie dla tego tak mało mu się wali skillami magicznymi. Sferka 2k? Dark popraw to ,że bon na elakos nazywa się na zwierzęta. Dobrze by było jakbyś wprowadził znowu opcje zapamiętania nicku i hasła , bo się do tego przyzwyczaiłem jak wielu graczy, a ty to nagle kasujesz. Przynajmniej postacie nie mają już tych beznadziejnych wąsików.

Opublikowano

@Usama ja nie wiem jak to możliwe jak typek wbijał przed 20 minutami 202 lvl chyba, a nagle 250 ? No na ss jest 260, takze musiał być dany komendą.

Opublikowano

Ja słyszałem ,że Ozgi to wgl. ma rosy 200% na magie, bo sobie zrobił jak był GM'em i to właśnie dla tego tak mało mu się wali skillami magicznymi. Sferka 2k? Dark popraw to ,że bon na elakos nazywa się na zwierzęta. Dobrze by było jakbyś wprowadził znowu opcje zapamiętania nicku i hasła , bo się do tego przyzwyczaiłem jak wielu graczy, a ty to nagle kasujesz. Przynajmniej postacie nie mają już tych beznadziejnych wąsików.

Po pierwsze ozgi nie miał nigdy pełnych praw GM po 2 mając pełne prawa nie da się zrobić takich ros

@Usama ja nie wiem jak to możliwe jak typek wbijał przed 20 minutami 202 lvl chyba, a nagle 250 ? No na ss jest 260, takze musiał być dany komendą.

Komendą możemy dać maxymalnie 250 Poziom.Nikt z naszych GM Nic nikomu nie dał.

Opublikowano

Tak srał a nie dał.. Wbił 260 lvl ? Bug czy jak ? Nikt tak nie miał. Wiem, że to pewnie jakiś przydupas was i tyle..

Opublikowano

U was "na dniach" czyli w przybliżeniu 2 - 4 tygodnie. Bugi są od stycznia, czy nawet od samego początku serwera, shit i tyle.

Opublikowano

Witam

Na Wstępie Pragnę przeprosić za ogromne opóźnienia z uptadem wszystko było przyczyną wielkich opóźnien z kodowaniem strony.

A więc tak do rzeczy co zostało dodane?

-Poprawione Dmg Wojownika Body

-Poprawione Dmg Sury Wp

-Poprawiony Abs na Magię w new Zbrojach

-Poprawiony Atak Skilli Ninjy Archera

-Dodano Nowe Zbroje,Biżuterie ,Bronie

-Dodano Nową mape

-Wprowadzono Wymiar Władców(bossrun) z rankingiem na nowej stronie

-Wprowadzono w Pełni Odbugowany Event Wojny Królestw

-Dodano Nowe Ulepszacze

-Dodano Nowego Mounta Dinozaura

-Odbugowanie Mountów w 100%

Screeny:

582064_415173588525528_1409943572_n.jpg

282728_415173698525517_1967896255_n.jpg

208864_415173868525500_1795923330_n.jpg

Nowe Zbroje:

4%20pietro.png

Nowy Mount:

Dinozaur.png

New Items:

newitemsp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...