Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador s1 [Dedyk] [Easy]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TEN SERVER TO JEST NAJWIEKSZA PORAŻKA Z JAKĄ MIAŁEM OKAZJĘ SIĘ SPOTKAĆ! BUG NA BUGU...ZBUGOWANE JEST WSZYSTKO ZADANIA OD SURY NIE DZIALAJA .EQ EPICKIE NIE DZIALA (TARCZA AFURI NA 250LV)CHMURA U NINJI WALI PO 200K Z FULL ABSEM I POROBIONYMI ZADANIAMI U SOEN-PHOE (ZA ZADANIA DOSTAJESZ DO WYBORU 15% ODPOR. NA KLASE DO WYBORU 3X ZA KAZDA UKONCZONA MISJE +25% NA MAGIE I TAKIE TAM) ORAZ PRZY FULL EQ NA 250LV AFURI NINJA NIE POWINIEN WALIC TYLE.JAK KTOS MI POWIE ZE NIEMAM ALBO NIE UMIE EQ ZROBIC I ABS TO GO WYSMIEJE JUZ TERAZ HEEH NIC TAM NIEDZIAŁA JAK POWINNO .BUGOWAC MOZNA WSZYSTKO POCZAWSZY OD PIECZECI ....NIEWIERZYCIE? SPRAWDZCIE FORUM GLADORA CODZIENNIE POSTAJE NOWY POST ALBO PT"KOLEJNY BUG..." ETC ALBO ZE KTOŚ SIE ZEGNA Z SERVEREM NAJGORSZE GÓWNO JAKIE MOGŁO WYJŚĆ TO TEN CALY GLADOR EQ ROZDANE NIE POLECAM BO SZKODA NERWÓW!!!!!!!!

Opublikowano

@fidel21

Jeśli masz gadać głupoty, to najlepiej się w ogóle nie wypowiadaj.

Twoja opinia to kompletna żenada.

Jeśli nie umiesz grać na tego typu serwerach, to zapraszam na PL.

Co do bugów, to są na bierząco naprawiane, więc proszę nie mówić informacji niezgodnymi z faktami.

mrbotals.png

Opublikowano

Witam

GladoR przeszedł Kolejne Swoje poprawki czeka go dużo więcej nowości.

Co zostało poprawione?

-Zastał Zablokowany Cheat Drop Hack który szczególnie utrudniał wam grę podczas Eventów

-Poprawiony ABS na magię w niebiańskich Stalkach

Na Dniach Zostanie dodane:

-Nowa Strona GladoR'a

-Wymiar Władców

-100% Blokada Bonus Switchera

Screen:

Panel Admina Ułatwiający zarządzanie Serwerem:

adminjlf.png

Strona Serwera Czeka na Kodera:

40081718613135521592.jpg

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

@fidel21

Jeśli masz gadać głupoty, to najlepiej się w ogóle nie wypowiadaj.

Twoja opinia to kompletna żenada.

Jeśli nie umiesz grać na tego typu serwerach, to zapraszam na PL.

Co do bugów, to są na bierząco naprawiane, więc proszę nie mówić informacji niezgodnymi z faktami.

Nie umie grac? hu ja wiesz o mnie a sie wypowiadasz ja o tym serverze wiem wszystko ,zdobylem tam kilka razy eq afuri i wbilem kilka razy 250lv roznymi postaciami i wszystko tam jest zwalone .piszesz ze"Co do bugów, to są na bierząco naprawiane, więc proszę nie mówić informacji niezgodnymi z faktami...." hehehe sa chyba "PODJETE PROBY" naprawiania a z tego co widac gówno wam to wychodzi od kilku miesiecy ....najgorzej jest cos zjebac pozniej nie umiec tego naprawic !! to obnaza twoje pojecie o edycji servarow i w ogole o prowadzeniu ich ....MrBotals

Pozdro

Opublikowano

@fidel21

Jeśli wypowiadasz się o kimś kogo nie znasz, to mógł byś się powstrzymać, bo Twoje wypowiedzi do niczego nie prowadzą, bądź wciskanie komuś w żywe oczy głupoty.

Został dodany serwerowy Team Speak.

mrbotals.png

Opublikowano

Co macie do Gladora badzcie szcześliwi ze taki serwer wogóle istnieje Gram 2x juz na nim i dalej mi sie nie znudzilo chociaz ukradli mi konto Nick:Derror 250 lv dobilem 2dni pozniej konta nie bylo ale co tam :] Mówi sie trudno

beznazwy1ul.png

Opublikowano

Witam

GladoR przeszedł Kolejne Swoje poprawki czeka go dużo więcej nowości.

Co zostało poprawione?

-Zastał Zablokowany Cheat Drop Hack który szczególnie utrudniał wam grę podczas Eventów

-Poprawiony ABS na magię w niebiańskich Stalkach

Na Dniach Zostanie dodane:

-Nowa Strona GladoR'a

-Wymiar Władców

-100% Blokada Bonus Switchera

Screen:

Panel Admina Ułatwiający zarządzanie Serwerem:

adminjlf.png

Strona Serwera Czeka na Kodera:

40081718613135521592.jpg

Szykowałem się w sumie na powrót bo grałem tu 250 lvl sura.

Dowiedziałem się, że 100% blokada BS, fajnie fajnie, a co z tymi co już sobie wybonowali eq na bsie ? Druga tiveria się robi, stawiam, że 80% graczy odejdzie, bo wcześniej ludzie stukali maks bony jakie chcieli..

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na GladoR i Divine World S2, ponieważ są OFFF nie wiadomo czemu :/

Opublikowano

Nie wiecie, to nie piszcie. Dark właśnie wprowadza na serwer nową mapę , eq oraz naprawia bugi. Między innymi z tego powodu serwer szaleje a forum jest off. Hejterom mówimy papa. Co do DH to już jest zablokowany. Pozdrawiam Viserion/Ganii/Shenkt

Opublikowano

No to okej, dla mnie może być i 2 dni off, ale niech cacy wszystko będzie.

Mam nadzieje że chmurę u daggera i sferke odbuguje..

Pozdrawiam, iPhone.

Opublikowano

Jak patrze na te ulepszacze to rzygać mi się chce, syf taki wprowadzasz.. Ta nowa mapa z wyglądu już niewypał. Widzę, nowa zbrojka, kolejny przypał jak widze.

Wymiar władców dobry, zielarstwo jakieś też może być.

Opublikowano

Może tutaj bardziej zwrócisz uwage na to co pisze, niż na forum, nie wiem czemu...

Weź jakoś zmniejsz dmg surce bm i chmurki daggera. Przecież to nie pojęte jest..

Opublikowano

Gratulacje za zbanowaniem mojego jednego konta na 1,5 miesiąca na forum. Założyłem drugie aby mieć wgl dostęp do forum, to oczywiście mądra administracja odcięła mnie całkowicie, że nawet czyszcząc cookie nie mogę wejść na nie.

Gratulacje wam, nie dość że nie ogarniają serwera, to jeszcze nie mają pojecia nt. moderowania forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...