Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Megaporadnik Metin2 Server

Chippy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy będą te nowe linki? :P bo potrzebuje teraz ściągnąć tylko pliki serwerowe a 1 jest nieaktualny na megaupload ;/

Nick na Serwerach:Sebizzz or Mitsumi

Aktualnie gram na Diwang2: Mitsumi lvl 90 i rośnie!

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chippy mam do ciebie troszkę pytań. Mianowicie źle wpisałem IP i potrzeba mi usunąć FreeBSD z VM... Mógłbyś mi pomóc? Reinstalacja VM nie pomogła to ja już nie wiem co zrobić, a do postawienia serwera jestem bardzo blisko...

j5kwdjn8390y5gabja1.jpg
Opublikowano

Co z tym reuploadem? Ja juz wszystko mam oprocz plikow serwerowych. Jak je sciagne to sie biore do roboty.

edit.

gowgame.zxy.me/chippy/spolszczenia/Server%20Files%20%28Potrochu%20Wrzucamy%29/

chyba, ze chodzi o to ale kiedy beda wszystkie pliki?

Opublikowano

Ja mam wszystkie pliki - nie od Chippy'ego lecz takie same. Potrzeba mi jedynie usunąć ten FreeBSD z VM bo pomyliłem się w wpisywaniu IP i teraz przez FTP nie mogę się połączyć z serwerem. Wgram system od nowa, tylko najpierw trzeba go usunąć. Pomoże ktoś?

@edit: Ten błąd już usunąłem. Teraz kolejny . Błędne IPv4 Gataway. Poda ktoś dobre?

j5kwdjn8390y5gabja1.jpg
Opublikowano

To kiedy będą te pliki;/

Dzisiaj chciałem się pobawić;P

29502.jpg

29540.jpg

Sram na wasze + i -Pozdro-ChillOut

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ten temat jest zle nazwany ... powinien sie nazywac "jezeli chcesz stracic godzine na czytanie tego gowna ktore jest zamieszczone w tym temacie wejdz " na poczatku pomyslalem ze sciagne pliki potrzebne z tego forum to postawienia serwera i powoli z poradnikiem go postawie ale coz pliki sa do dupy nie da sie postawic jak wystawiasz pliki z tego typu bledami itp badz removed na serwie hostingowym to ich lepiej wogole nie wystawiaj moje zdanie jest takie jezeli sie wystawia poradnik to sie wystawia go wykonany w profesionalnym stuly ze ma dzialac a tutaj trzeba po chwili wchodzic na forum isie pytac co tu ma byc co tam i wogole ... Chippy bardzo dobrze ze wystawiles poradnik ale dobrze by bylo jak bys go wystawil za tydzien jak bys go dopracowal i pliki tak samo a nie zrobils poradnik w 2 dni z uploadem na szybkiego i sa straszne problemu .... robienie serwa a ytych plikach i z tym poradnikiem to zwykla strata czasu .......

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...