Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Megaporadnik Metin2 Server

Chippy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedno jest tylko dziwne. Tyle osób i ani 1 osoba nie postawiła serwera przez tydzień?

Mi brakuje jeszcze plików, no ale za godzinkę się ściągną. Tylko kurna najłatwiejsze sprawy w tucie wylewnie opisane, a najtrudniejsze pobieżnie wykonane.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do tego linku... juz wiem co to za paczka. To sa pliki Ravena wazace ok. 350mb mam je na kompie wiec moze zrobie reuploada.

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Jeju .. Kazdy sie pyta czy odpalil serva .. zamiast czekać aż ktoś otworzy sami sie weźcie do roboty i próbojcie otwierac .. ja wlasnie sciagam FreeBSD I coś długo to trwa ! PRÓBÓJCIE SAMI ! xD Bedziecie grać Single Player xDD

Opublikowano

taa SP dziko ale fajnie xDD

wszyscy (znaczy ty xDD) w HWANGU z syriuszem +11 i 666 lv. 999.999.999. kasy

(sry za spam)

@ topic

jutro może zaczne sciągac FREEBSD

zrobie serva na max 10 osobóff

jak sie uda

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Ja sie postaram n jeszcze dzis odpalic serwer :) Jak wyjdzie to zaprosze paru uzytkownikow na betatesty :)

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Ja ustałem na wypakowaniu plików serwerowych. Na localhost mam już pliki wrzucone. Teraz tylko niech ktoś mi odpowie jak zmienić IPv4 i może w tym tygodniu postawie serwer.

Opublikowano

Postawiłem. Jest zajebiście. Tylko nudno trochę, ale i tak się fajnie gra mając całą mapkę bossów na 1 ognistą x*

Jeszcze jeden napisze, "to upnij" i idzie na odpoczynek.

Odpoczynek, haha xD

reklama RMCF1902

Opublikowano
Wielka prośba. Wstawcie rozpakowane drugie archiwum. Bo gdy rozpakowuje zawsze są pliki uszkodzone.

wszystko sciągleles do konca?? moze byl blad ze sciąganiem - sproboj znowu...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Jutro Chippy ma wrzucić pliki na swój serwer ftp.

Mam nadzieje że będą wypakowane.

Aha spróbuj wypakować tylko folder Channel1 możliwe że tam pliki nie są uszkodzone.

Bo z tuta chippiego na to wychodzi.

Opublikowano

Nie wiem co Wam źle wychodzi. Ja ściągałem z tego chińskiego serwera, wypakowałem *.tar.gz do *.tar i tar do normalnego systemu plików i wszystko wypakowane, 0,99GB.

Opublikowano

Moje pliki z drugiego tar.gz da się wypakować tak:

Rozpakowujesz wszystko ażeby pozostało samo game.tar.gz

Ściągasz i uruchamiasz Total Commander 7.00+ do tego jakikolwiek dobry program rozpakowujący tar,gz,7z,rar,zip.

Wchodzisz przez TC do game.tar.gz do samego końca czyli do folderu , a folder ten kopiujesz na np. pulpit.

Pisałem to tyle razy :P

newliaf.jpg

dmwz.jpg

Opublikowano

Udało mi się już mysql rozpakować. Teraz tylko proszę was o wstawienie game.tar.gz spakowanego ale działającego bo on ma mieć ~140 mb a ja mam ~110

Opublikowano

Ja jak rozpakowywaem winrarem to byl blad w 7zipie tez ale zrobilem tak winrar - wypakuj tutaj potem szybko robilem 7zip - wypakuj tutaj i zamykalem wypakowywanie win rara :) i sie wypakowalo ;)

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...