Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheEnd [Freebuild] [Residence] [Dzialki] [Mineshafter Squared] [Premium] [NoWL] [VPS]

Witek094

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Psrk.Fb i survival maja osobne eq więc możesz wybrać gdzie chcesz zagrać.Czy na dzialkach czy na mapie survival.Decyzja nalezy do Ciebie.

Scalac musisz zmienic nick ,ponieważ juz taka osoba gra o nicku Mati gra na serwerze.No chyba,że masz premium.

Opublikowano

Dawid ale namieszales:P

Wiec tak - survival i freebuild maja oddzielne eq - wiec nie ma mowy o laczeniu typow - sam wybierasz gdzie chcesz grac.

Scalac nie moge wyczyscic hasla, bo gracz o nicku Mati juz od dawna gra z nami - musisz zalogowac sie pod innym nickiem.

Opublikowano

Hmm.. Niby z serwerem jest wszystko ok ale zaczyna chyba upadac - brakuje graczy... Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok....

Opublikowano

Hmm ja tez mam nadzieje z bedzie ok.. musimy zrobic videoporadnik do residence ktory bylby zarazem reklama serwera, ale ja nie dam rady bo mnie przez tydzien nie ma....

Opublikowano

Hmm. Nie bedzie cie przez tydzien?? Co to bedzie?? Ostatnio jak cie nie bylo 2 dni to serw byl polowe czasu off bo cos sie rozwalilo i nie mial kto naprawic.. mam nadzieje ze tym razem sie nic nie rozwali:)

Opublikowano

No cale szczescie.. Pamitam co bylo jak ty nie wchodziles na serwer, tylko sam kamil - ciagle jakies problemy:P

Opublikowano

Witek nie ma cie kilka dni i wszystko pada... Bez ciebie serw nie potrzyma 3 dni bo zaraz ktos cos rozwali.. Zajmij sie serwem bo jak tak dalej bedzie to dlugo nie pociagnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...