Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheEnd [Freebuild] [Residence] [Dzialki] [Mineshafter Squared] [Premium] [NoWL] [VPS]

Witek094

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witek ogarnij tą administracje wczoraj nic im nie robilem a wogóle nie moge grac caly czas dokuczali mi zboniok i kozi, nie dalo sie wogóle grac mam foty zobacz:

Jak tak bedzie dalej to nie wiem chcialem kupic range ale grac sie nie da:patrz na foty:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce02e1044cd53af8.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ebc94c7b959d4a31.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/da9958a3cce7b370.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2795a6c9ae93b891.html

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam chciałbym zostać moderatorem tego serwera.Umiem dużo zrobić i zbudować.Jestem Administratorem na innym serwerze ale nie jest zbyt fajny.

Mój nick na tym serwerze to: Dawid (Nie mogłem tutaj mieć takiego ponieważ był zajęty).

Gram na tym serwerze , że tak powiem od początku.Zostałem zaproszony na niego przez dzenksa (taki nick chyba miał nie pamiętam już).

Jeżeli mam to jakoś udowodnić możecie mi zadać kilka pytań dotyczącego wyglądu wtedy na serwerze.Lub zobaczyć na konsoli.

Z poważaniem Dawidosek21

Opublikowano

Moderator jest od 15 lat poniewaz juz raz zaufalem 12-latkowi ktory pozniej rozwalil serwer.. Po tym musialem robic wszystko od nowa - to jest takie zabezpieczenie przed nieogarnietymi dzieciakami..

Moze dodajmy pewne rzeczy ktore musza byc w podaniu:

1.Nick

2.Wiek

3.Zainteresowania

4.Staz w minecraft

5.Znajomosc komend

Jakbym cos pominal to mnie poprawcie..

Opublikowano

Widzę że nie mogę być Moderatorem:( No nic trudno życie jeżeli bym mógł być to ja nic nie rozwalę.Możecie mi zaufać jestem też adminem na innym serwerze ale on prawdopodobnie upadnie.Tez jestem na serwerze waszego kolegi.Jak byście potrzebowali coś to piszcie do mnie na gg:41316482

Opublikowano

Dawid wiem ze to dzielenie ludzi ze wzgledu na wiek jest niesprawiedliwe. Tez tak mam jak np ide do sklepu po piwo i pytaja o dowod :] Jesli nie bedzie interesujacych podan to do ciebie tez sie odezwe. Tak w sumie moderator nie bedzie mial az takiej zlej roboty - tylko robienie dzialek - ale za to bedzie mial uprawnienia do budowania na wszystkich cuboidach - chodzi mi o to zeby tych uprawnien nie mial nikt niepowolany...

Opublikowano

Spoko ja Ciebie rozumie.Ale jeżeli byś chciał się dowiedzieć np.o moją znajomość komend na działki to pisz do mnie na gg.Jeżeli byś dalej mi nie ufał mogę pokazać co umiem.

Opublikowano

chce byc moderatorem

nick:dynamit12

:D)

zainteresowania: minecraft i motoryzacja

starz w mineceaft: od alfa1.2 a na serwerze od 1 odsłony

znajomość komend: brat jest budowniczym i ma liste

coś więcej: dogaduje się z administracją i siedze na TS

Opublikowano

Hmm.. myslalem ze bedzie wieksze zainteresowanie rekrutacja na moderatora - na budowniczego dziennie bylo po 4-5 zgloszen.... Moderatorow potrzebuje dosc szybko a narazie mam 2 zgloszenia ktore moge brac pod uwage.. Prawdopodobnie wybiore 2 w ten weekend.

Opublikowano

Naprawilem kilka bledow przez ktore znikaly itemki. Jeden z nich zwiazany byl z pluginem authme - rozwiazalem go dosc nietypowo dlatego przy rejestracji otrzymacie 3 komunikaty - zarejestrowano, wylogowano, zalogowano. Pozatym ekwipunki zapisywane sa od wczoraj w zewnetrznej bazie mysql dzieki czemu nie ma ryzyka utraty itemow przez restarty lub crashe.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer jest super, mam Minecraft premium i zaprosiłem już kilku znajomych i uważają podobnie. Mody są fajnie dobrane, można sobie wybrać gdzie chcemy grać ( FB, Survival, PVP <- preferuję ten świat). Jest anty xray (sprawdzałem, bo na serwerach non-premium to dość popularny problem), można sobie zakładać gildie, czekam tylko aż administracja doda możliwość robienia wojen między zamkami i okradania zabezpieczonych skrzyń wrogów. Moglibyście także dodać stronkę i forum serwera. Nie wiem tylko czemu aktualnie serw nie działa. Polecam i zapraszam do gry (mam taki sam nick w grze jak na forum)

Usunięte przez D&G

Opublikowano

Witam chciałbym zostać moderatorem

Nick elo95pzn

Wiek 17 (w pazdzierniku 18-tka)

Zainteresowania gry,sport,troche motoryzacja

Staz od bety1.7.3 a na serwie od poczatku jego istnienia

Znajomosc komend ponizej przecietnej ale wszystko jest dla ludzi i mam dar do nauki wiec kilka dni notatki i juz

Opublikowano

A wiec tak.. Nie bedzie mozliwosci okradania skrzyn podbitych wrogow bo oba pluginy nie sa kompatybilne - powiem adminom i budowniczym zeby w razie podbicia terenu gildii niszczyli zabezpieczenia - lub sprobuje zablokowac wogole zabezpieczenia na pvp i surviwalu.. Druga sprawa to to ze FB i PVP sa polaczone - z tym samym eq - wiec mozna spokojnie przemieszczac sie miedzy nimi. Serwer nie dzialal z powodu zmian na Craftserve - w nocy wgrali nowa wersje konsoli przez co trzeba bylo wylaczyc i wlaczyc wszystkie serwery - ja bedac na wycieczce w Warszawie mialem do dyspozycji tylko telefon - rano zrozumialem ze jest cos nie tak bo aplikacja nie wyswietlala mi ilosci graczy. Restart nie pomogl wiec postanowilem nie grzebac za wiele - juz zdazylo mi sie cale permissions wyczyscic z telefonu;P Dopiero przed chwila zrozumialem co sie stalo i wylaczylem i wlaczylem serwer.. Przepraszam ale to nie byla moja wina.

No w sumie elo jesli mnie na osiemnastke zaprosisz to pomysle nad tym ;P

Opublikowano

Kolejny serwer nastawiony na vip nie ma podstawowych opcji jak sklep las czy kopalnia ;/ nie ma zbytnio na czym zarobic na początku więcej opcji nie sprawdzałem

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Powiem ci tak... Jak chcesz serwer ktory bylby bez vip to prosze - oplac mi caly serwer - co miesiac 60zl. Nie?? Tak myslalem.. wiec prosze nie mow mi ze "kolejny serwer nastawiony na vip" skoro gdyby nie to juz dawno by upadl.. on z tych vipow mimo problemow technicznych trzyma od stycznia. Ja nie zamierzam zainwestowac ani zlotowki w to poniewaz sam w minecrafta prawie nie gram - poza dogladaniem serwera. Pozatym zrodlem zarobkow jak wspomnial elo95 jest na serwerze adminshop.

Opublikowano

----------PODANIE MODERATOR----------

Nick:zwiad123

;)

Czas Online Na Komputerze:ILE SIĘ DA!!

Znajomość Komend:100% Miałem Serwer

Zainteresowanie:Minecraft,Gry,Dziewczyny:D,Komputer,Strony,PaperCraft,J.Polski MAM 2

xD

Dlaczego Ja?:Lubię Moderować Serwery Umiem Dać Cuboid I Nie Tylko

Kontakt:GG:43422745 SKYP:jacu.jacek

PS:WIEM ŻE REKRU +15 ALE CHCĘ ZOBACZYĆ CZY DAM RADE

Opublikowano

Opcje o ktorych mowisz to sa warpy - shop moznaby zrobic, ale za to nie mam zamiaru jeszcze bardziej ulatwiac gry na serwerze robiac "las" albo "piaskownice" - rownie dobrze ceny w admishopie moglyby byc rowne 0, poniewaz zbierajac drewno albo tymbardziej piasek mozna bardzo latwo sie dorobic odpowiedniej ilosci kasy. Nie bede tego bardziej ulatwiac. To samo z dzialkami - moglbym za darmo rozdawac gdybym zrobil taki latwy dostep do podstawowych surowcow...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...