Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nieoficjalne informacje - Patch Dravena (Nerfy / buffy championów )

MrSpritex1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DARIUS NIE DOSTAJE NERFA , TYLKO FIXA! a to jest co innego!

Podobno będzie nerf jego pasywu . Jak grałem nim , to pasyw miał około 50 dmg albo więcej , z małą ilością AD ,więc nerf nie będzie zły.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

co to znaczy zwiekoszone skalowanie obrazen z mu ?

znaczy ze jak masz 100 ap i przelicznik(skalowanie) 0.7 to dodaje sie 70 dmg do tego skilla, jezeli zwiekszaja do 0.8 zadaje 80 dmg

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

noś kur** musieli znerfić op urgota?! A już parę rankedów nim carrowałem. Dobrze, że to nerf na survi w skillach, a nie dmg (uffff)

Opublikowano

mogli by lepiej buffnac Karme i Evelynn ;o

nerf dla Dariusa bardzo dobry... ;)

A po co buffać karme? To, że ją się rzadko widuje nie znaczy, że jest słaba. To support z największym dmg, 2aoe, slow/speed up, krótkie cd, ciekawa mechanika mantry. Kupiłem ją i jestem zadowolony

Opublikowano

A po co buffać karme? To, że ją się rzadko widuje nie znaczy, że jest słaba. To support z największym dmg, 2aoe, slow/speed up, krótkie cd, ciekawa mechanika mantry. Kupiłem ją i jestem zadowolony

Nie zmienia to faktu, że karma nie zachwyca. Brak cc, nie duży heal, tarcza, brak konkretnego cc. Imo prawie każdy support jest lepszy od niej.

Opublikowano

Nerf-Osłabienie postaci np.zwiększenie many potrzebnej do uzycia skilla,zmniejszenie obrażeń,zmniejszenie statystyk postaci.Ogólnie wszystko to co osłabia postać.A buff to przeciwność tego ;)

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Odkrywca
Opublikowano

że dariusa znerfia płakać nie bd był za mocny ale przynajmniej nam swaina wzmocnią :D

Opublikowano

Myślicie że oni nie mają pojęcia o tym co robią? Że ktos z riotu zagrał na jakims serwie i " o urgot mnie zabił , NERF HIM!" Oni mają całą ekipe testującą razem z graczami którzy sprawdzają to...

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

jak tak bardzo chcecie to skombinujcie se starą wersje lola z pierścieniem zhonyi i stackowanom maną z archangeli. Veigar 6k ap kładący barona na 4-5skilli a w tfie puszczał w i penta kill

Opublikowano

No i wszystko wiadomo żadne duże nerfy, jak dla mnie buffy bo troszke mniej bazowego dmg, ale za to wieksze przeliczniki :) Darius- wcale nie tak dobry, trzeba umiec grac przeciwko niemu;Swain - Wczoraj go kupiłem i jestem bardzo szceśliwy :D i jeszcze buff

Jedyny porządny nerf to jax, który bez względy na kazdy nef jest OP bo ma wszystko- stun,unik,dmg fiz, dmg mag i do ego mega att speed bez zadnego itemku wiec nie gadajcie, że będzie jak evcia.

Opublikowano

Dla mnie zupełnie nie zrozumiały buff swaina. Ta postać była bardzo dobrze zbalansowana albo nawet ciut mocniejsza od innych carry ze względu na swoją tankowatość.

Chyba, że buffują go tylko dlatego, że legendary skin im się nie sprzedaje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...