Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs]Prezent na dzień dziecka.

RaVneS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1338576862-U339575.png

Witam użytkowników MPCForum i graczy WarRock'a.

Dzisiaj mamy dla was dosyć nietypowy prezent,to Wy wybierzecie jaki chcecie konkurs,event,turniej czy inną zabawne związaną z grą warrock.

Pomysły piszcie w odpowiedziach na ten temat.

Czas na składanie propozycji macie do środy, czyli 6 czerwca do godziny 20.

Nagrody:

Najlepszy pomysł zostanie nagrodzony rangą Gold Member, a każda inna sensowna myśl zdjęciem 5 punktów z paska ostrzeżeń.

Pytanie zgłaszajcie do mnie na PW.

Administracja MPCForum życzy powodzenia.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Przypominam, każdy post który nie będzie miał w sobie pomysłu na konkurs będzie nagradzany warnem w wysokości 5% ;-)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Podobno uzgodniliście już mój pomysł z "Najlepszym video związanym z WarRockiem" i już na dniach miało być pisane xD

Dobra ale do rzeczy. W takim razie mój pomysł:

Proponuje zrobić konkurs na VIDEO ZWIĄZANE Z GRĄ WARROCK. Obojętnie jaki filmik ale o WarRocku.

Np. Filmiki prezentujące skill, montaż screenów ale w filmiku, gameplaye, wygląd gry, grę ,a nawet najlepszy TUT do gry ale w formie filmiku lub jakieś zwiastuny zrobione przez siebie.

Oceniane było by wykonanie, pomysł oraz staranność wykonania video no i oczywiście jakość.

Pozdrawiam, Mathias.

PS RaVnes tylu rang to ja jeszcze nie widziałem ;p

@down turnieju raczej nie, gdyż turniej z przed 3-4 miesięcy się jeszcze nie skończył. Jakoś nie długo ma być finał. Trochę nudne takie turnieje...

Do grania w turniej też potrzebny jest dobry sprzęt :)

@"niewiadomo"

Kilka miesięcy temu był konkurs z grafiką WarRock.

Opublikowano

najlepszy będzie chyba tradycyjny turniej w wr ;P

tylko żeby to nie wyglądało tak jak ostatnio że turniej odbywa sie w miesięcznym odstępie ;)

albo może też być grafika letnia z warrockiem ;P

jakieś stroje, piłki itd ^^

@up: jak dla mnie nie za fajny pomysł, niektórzy mają gorsze kompy i nie nagrają w 1080p... więc już z jakości mają 0 :/

//720p wystarczy xD

graphic.png

Opublikowano

czesc mam taki pomysł żeby zrobić event na zrobienie arta (WR) ze szczególnym uwzględnieniem , że jest to DZIEŃ DZIECKA ;) oczywiście ma się liczyć jakość , staranność ;)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Konkurs na najlepszy screen. Dobry nie trzeba dużo umieć, nie trzeba nic ściągać bo robienie konkursów na filmik jest bez sensu przy tym trzeba pobierać jakieś programy, chęci i umiejętności a screen wystarczy wcisnąć przycisk "Prt ScSys Rq i obrobić w paincie, klikając wklej. Screen nie musi być z pochwaleniem swoich statów tylko śmieszny, ciekawy albo po prostu unikatowy.

Opublikowano

Historia z WarRock - od lowa do skilmastera!

Sam to wymyśliłeś? - hm3

@hm3

Ta,a co?

Nic, tylko to

http://www.mpcforum.pl/topic/619306-konkurs-counter-strike/

Propozycja nr 2 :

Najlepsze fragmovie.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

A ja mam pomysł żeby zrobić Konkurs/Event na najlepszy Mod Do WarRock. Może być to Mod Graficzny Lub Coś innego

A 2 Pomysł to. Najlepszy Injector do WarRocka z tego roku

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

A może wypracowanie ( poćwiczycie na polski): jak to się zaczęło (skąd wiemy o tej grze, nasze pierwsze konto, początki [tzn. np. o hackowaniu itp.])

Lub konkurs na najlepszy opis gry warrock

Może jeszcze videorecenzja/recenzja tekstowa?

(jestem humanistą ;pp)

Opublikowano

Mi wpadlo do glowy by zrobic filmik taki co zaprezentuje jak zaczac w warrocku od czego by bardziej pasowalo zaczac wytlumaczyc w tym filmiku jak latac jak robic rozne skille przez ktore mozna kogos zabic np konkurs sklady 1 runda jak sie ustawia na CQC bo idzie na 1 runde dac zeby kazdy byl medic nastepnie na nastepna runde by grali sniperem i tak dalej moim zdaniem by to bylo cos dobrego i szlo by nakrecic filmik

PS. przepraszam jak sie nie mozecie zrozumiec problem mam z polskim troche a moj Angielski jest perfect i dlatego. :(

@edit Oraz proponuje zrobic tut lub nawet i filmik o zrobieniu jak zabic przez szybe z broniami np takimi jak Aw50f, barret etc gdzie najlepiej sobie usiasc na sniper gdzie znalezc dobre miejscie dla snajpera w ktorym mozna bylo by niezle po zabijac (zalezy od mapy.)

Nakrecenie smiesznego bardzo filmiku o Warrocku w ktorym by np zabilem kogos i by sie nabil na cegle lub nawet jakby zrobic salto i na glowke tez by ladne ujecie bylo nie raz widzialem takie cos jak bron ma male dmg to zazwyczaj przy skoku sie to dzieje.

Zapraszam do pierwszego posta, jest tam wyraźnie napisane

Proponuje zrobić konkurs na VIDEO ZWIĄZANE Z GRĄ WARROCK. Obojętnie jaki filmik ale o WarRocku.

@up ja dalem przyklad co bym dal i zaproponowal a pisalem i nie zauwazylem post mathias sorry

1336677948f6f59ac213366.gif

Daj + to tylko chwilka a zawszę da trochę szczęścia!

Opublikowano

Może wyścigi ? :D Trzy wersje.. ; >

Biegi - po prostu przebywanie określonego odcinka... na starcie byłby jeden sędzia, na mecie drugi oraz wśród zawodników trzeci.. :>

Najlepiej na tych większych mapach BG-UO...

Wyścigi samochodowe.... Tu już by było trochę trudniej ponieważ, trzeba by było wyłaniać dużo razy zwycięzców...

Nie da się tak jak w przypadku biegów zrobić wszystkich zawodników na raz ponieważ nie ma tylu aut ;/ Więc taka lista... Janek vs. Andrzej i kto wygra idzie dalej...

I ostatnia powietrzna... Tu można by było około 4-6 zawodników.. nie pamiętam ile dokładnie jest samolotów na tej mapie głownie poświęconej lotnictwu... i też była by zasada wyłaniania ... :)

Opublikowano

eJgfl.png

Mój pomysł to zrobienie konkursu, którego celem będzie wyłonienie najlepszego WarRock'owaca na MPCforum.pl poprzez zrobienie najdokładniejszego i najestetyczniejszego tutoriala, spisu bugów, dodatków i innych DuPeReLi. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam

Opublikowano

1. Najlepszy Tutorial / Hack działu Warrock
  2. Najlepsze Video prezentujące dział Warrock na MPCforum
  3. Najlepszy Fragmovie z Warrock'a
  4. Konkurs na Kreatywność - Grafika, Tekst, Video
  5. Najśmieszniejszy SS / Video z Warrock'a
  6. Najlepszy hack działu Warrock

Tutaj moje propozycje, coś wybierzcie, oczywiście jak wam odpowiada. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tytuł: Multimedialny WarRock

Treść: Kręcimy video, na którym będą umieszczone SS'y z gry WarRock lub też filmy z WarRock'a, a do tego tworzymy piosenkę swoją lub też podkładamy jakąś.

Przykład: Wybieram muzykę "We are the champions", i na sam początku leci "We are the champions..." zamieniamy to na własne słowa np. "Właśnie cię zabiłem!" i dajemy SS nad człowiekiem, którego się zabiło. Można dać także krótki filmik do tego, jak się kogoś zabiło.

Dla czego właśnie taka forma konkursu?: Dlatego, że według mnie nigdy czegoś takiego nie było. Może to być dość ciekawego wyzwanie dla graczy. Mogą wyjść śmieszne scenki. I co najważniejsze będzie przy tym dobra zabawa!

Kontakt w razie niejasności: GG 12441987 skype: pr0zeus

Czytaj wszystkie posty - Remzoo

Ale tam obojętnie jakie, a ja mam tu wszystko rozpisane, jest to wogóle co innego ^^

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Moze event na A.I. (druzynowy) player który najwiecej zombiaków zabil w zwycieskiej druzynie dostaje membera a wszyscy inni 5%.

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

a może konkurs na najśmieszniejszy czy najgłupszy nick z gry jaki widzaieliśmy .

Screena nie jest trudno zrobić

Nicków w grze jest sporo więc łatwo będzie myślę coś znaleźć

Opublikowano

Moją sugestią nie będzie turniej etc.

Ja proponuję zrobić najlepszy film prezentujący jakiegoś / danego cheata, bo w końcu chyba od tego jest to forum. :)

ew.

Turniej wiedzy o WarRock.

Jak on by przebiegał?

Moderator idzie na konfe z userem na skype oraz ma współdzielenie ekranu.

Mod zadaje pytania (patrzy czy wyzwany nie podgląda odp.) i czeka na odp. i zaznacza dobrze/źle.

Pytania nawet mogę pomóc tworzyć bo mam fajne pomysły.

A to odbywało by się etapami :)

Opublikowano

Konkurs na najlepszy gameplay, przedstawieniem gry :)- było

Opublikowano

Wstawienie bugu i wybranie najlepszego to samo moze byc z hackiem jakimś.

Jak coś jeszcze wpadnie do głowy to napisze

Remzoo ;-)

łooo xD nie czytalem poprzednich xD

delte co było

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

najlepszy bedzie turniej sniperski jak ktos tam wyzej napisal :D albo mozna na jakies bazuki rpg7 czy cus ;d

albo marien jumpy :D najlepiej zeby w turnieju chodzilo o zabawe a nie o jakies pisanie tutoriali czy opowiadan bo to jest bez sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...