Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs]Prezent na dzień dziecka.

RaVneS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Tutorial od zera do pro gamera.

2. Bitwa w czołgach ( proponuje pucharowo. GraczX vs GraczY GraczX wygrywa GraczY wypada z całego turnieju ) :D

( jeśli któreś się powtarza to bardzo przepraszam... )

#Wszystko wzięte z tego tematu, więc się nie usprawiedliwiaj.

# To co było już usuwam ; )

empty

Opublikowano

Mój pomysł - Najsmieszniejszy screen/film dotyczący warrocka!

Ps. ( może być jakiś fotomontaż , ale nie paintowy , lecz profesionalny}

1361453243-U739101.png

Gość koxxxik12
Opublikowano

Moim zdaniem trzeba zrobić Przydkładowa mapke skill pointer (czy jakoś tak dawno nie grałem) i kto nabije najwięcej punktów na 999 killi wygrywa. Nie ważne która drużyna wygra czy przegra.

1Miejsce Gold Member+ -10%

2Miejsce Blue Member+ -10%

3Miejsce -10% MPC Champion

Co do nagród - nie

Opublikowano

Proponuję coś takiego zrobić aby każdy gracz i nie tylko gracz gry WarRock przygotował swoją całą historię od samych początków z grą WarRock i tak że koniec z grą WarRock każdy będzie musiał napisać minimum 12-20 zdań na temat tej gry np: Jak zaczynał itp będzie mógł wypisać swoje najlepsze przygody z WarRockiem i tak że te najgorsze.

Jak będą oceniać Jurorzy?

1. Tematyka.
  2. Musi być minimum 12 zdań.
  3. Przygody z WarRock'iem muszą być tak napisane aby dobrze i przyjemnie się czytało.
  4. Wszystko musi być prawdziwe i napisane przez jedną osobę bez plagiatów.
  5. Najciekawsze prace oczywiście wygrywają konkurs.

Opublikowano

Ja mam pomysł aby zorganizować konkurs dotyczący prezentacji postacie i broni, oraz krótkie gameplay z gry. Ma być to taki tut wprowadzający do gry, czyli może też być pokaz map oraz ich opis ;)

eune

Opublikowano

Dla tych co posiadają frapsa itd: Nagrać szczegółowego game play'a z gry. Uwiecznić na nim wszystko co można, żeby był długi ale nie godzinny.. Pokazać zalety broni, dobre campy, bugi.

Art: Zrobić jak najzabawniejszego screen'a z gry, np. jak leżysz w śmiesznej pozycji itd.

Tekst: Napisać opis gry lub wierszyk ułożyć uwzględniając wszystko co było w grze ;-)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

• Najlepszy trailer prezentujący warrocka na mpc jak i w grze.
  • Video prezentujące jak gracze mpc grają w WR (skill)
  • Najlepszy skill w WR.
  • Spisy, tutoriale,
  • Opisanie najlepszego hacka miesiąca na mpc + prezentacja

Opublikowano

Przerobienie dowolnego swojego zdjęcia / filmiku z WarRock'a, na coś śmiesznego.

Np. Zdjęcie postaci z przerobioną twarzą dziecka et©.

Jury będą oceniać:

__ZDJĘCIE__

-Estetyczność

-Wielkość ;)

__FILMIK__

-Estetyczność (HD)

-Długość

-Zabawność'

Opublikowano

Ja mam pomysł na zrobienie coś jak Quizu z pytaniami dotyczącymi gry. Zrobić 3-4 etapy zabawy, w każdym etapie byłyby coraz trudniejsze pytania, odpowiedzi na pytania wysyłałoby się modowi na PW. Do każdego etapu przechodzi określona liczba osób, ci którzy najszybciej podadzą prawidłową odpowiedź.

#Takie coś to nie na forum. - Remzoo

Opublikowano

Ja proponuję coś takiego :

Konkurs trwa 7 dni. W ciągu jednego dnia o dowolnej porze pojawia się kilka pytań dotyczące gry. Pytanie wisi max 10-20 min potem idzie do usunięcia. Userzy wysyłają do moderatorów odpowiedzi (max 30 min po ukazaniu się pytania) a oni (modkowie) liczą pkt. Osoba która na koniec konkursu będzie mieć najwięcej pkt wygrywa.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Najlepiej dać konkurs taki ,żeby ludzie grali i ravens z modami będą oceniać gre. Kto najlepiej bedzie grać dostanie jakąś nagrode

@Edit filmy muszą być na yt ,a konkurs bedzie trwał 1.5tyg

Opublikowano

Konkurs na największego debila WarRock'a xD . Nie no, żartuję.

Wyścigi samochodów/motorów/łodzi./ było /Yhy... Nie widziałem takiej samej odpowiedzi./było ;D

1398347001-U399156.png

Opublikowano

Proszę o sprawdzanie poprzednich wypowiedzi,ponieważ jest dużo takich samych odpowiedzi.

Wszystkie posty które zostaną skopiowane i napisane tylko dla nabicia liczy postów zostaną ukarane, tak samo jak za post ze spamem.

Do końca 2 dni.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Zrobienie screena z jakiegoś epickiego momentu i przerysowanie go na kartkę A4/A3. Późniejsze zeskanowanie pracy lub po prostu sfotografowanie :]

Opublikowano

Sparing na CQC

Dobieramy się w Zespoły 3-osobowe w tym w każdej drużynie osoba nadzorująca dajmy do max 8 Drużyn

Zespół nadzorujący wybiera mapę za każdym razem starając się inną albo na chybił trafił dla dwóch walczących zespołów

Dwie ostatnie drużyny czyli około 6 osób do tego dołączając 2 osoby nadzorujące stoczy walkę na CQC tryb FFA

1-miejsce. MPC-Champion

2-miejsce. Gold Member

3-miejsce. Blue Member

a jak nagrody nie pasują to zawsze można załatwić coś innego

bez linków do innych stron

Opublikowano

Turniej na noże na serwerze wszyscy razem lub grupami jak będzie więcej osób i np. kilka osób do sędziowania i tyle

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Co prawda w War Rock-a nie gram ale też moge coś zaproponować:

1.Najlepszy tutorial/spis.

To chyba nie musze tłumaczyć. Najlepszy tutorial związny z grą War Rock.

2.Najlepsza recenzja War Rock-a.

Recenzje chyba każdy miał z nimi do czynienia. (Sugestia aby recenzatorzy z MMT nie brali udziału)

3.Najlepszy GamPlay War Rock-a.

Gampley-ów jest dużo dlatego ten powinień być specjalnie tworzony na potrzeby konkursu.

4.War Rock jak zacząłeś swoją przygode z War Rock-em.

Tutaj przechodzimy to treści pisemnych. "Wypracowanie" o treści jak zaczołeś swoją przygode z War Rock-em

5.Najlepszy SS z War-Rock-a.

Tutaj akurat nic skomplikowanego. Najciekawszy ss z War Rock-a.

6.Najśmieszniejsza akcja z War Rock-a.

Tutaj akurat mamy dowolność może to być film, zdjęcie czy historia opowiadająca najśmeszniejszą przygode z War Rock-a.

7.Turniej War-Rocka.

Ten punkt zostawiam do dyskusji adminstracji. Jest wiele rodzai turniei, a każdy woli inny.

8.Najepszy cheat/mod.

Tutaj może decydować czy znaleziony czy autorski.

9.Najstarszy ss z gry.

Tutaj oczywiście tylko swoje ss-y.

10.Najładnieszja sygnatura/avatar z WarRock-a

Tutaj praca dla grafików.

Niewiem co było co nie :) Wszystko pisałem sam. Jeśli to było to przepraszam.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...