Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ściągać Za Darmo Z Torrentów.

Weest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja wstawiłem ten poradnik ponieważ wiem co to znaczy płacić 10zł za konto na torrentach a później zapominasz hasło (ew. nie wchodzisz na konto przez 60 dni)

chodziło mi tylko o to żeby nie trzeba było ciągle płacić za konto...

co do piractwa, torrenty to, to samo co rapidshare, więc jeśli uważacie że warto przykleić, to nie mam nic przeciwko...

PS.ja ściągam gry żeby zobaczyć jak się sprawdzają na moim kompie i czy warte są kupienia... jeśli tak to kupuję oryginał... (wiadomo że w niektórych grach na piratkach

nie da się przez neta...) Jeśli ktoś mi nie wierzy, mam go szczerze głęboko ....

zamknij ktoś temat bo szerzy się spam.... a nie w tym celu tworzyłem ten temat....

#down

demo - ... nie żartuj sobie...

recenzja - komuś nfs shift może się nie podobać a komuś podobać... ktoś może uznać jakiś szczegół za drobnostkę a drugi uzna to za 8 cud świata (może trochę przesadzam xD)

PS. są jeszcze trainery... lecz widziałeś trainer WoW'a? niby zajebisty a gdy włączyłem na kompie to odrazu wyłączyłem....

pogoogluje roznice miedzy trainerem a trailerem. Czyżby kolejny płacz że gra jest zjebana po stwierdzeniu faktu że kogoś nie stać na opłacenie 40złotowego abonamentu?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
Ciekawe tylko, czy ty chodzisz -_- :)

Skąd wiesz, że nie chce on np. pobrać linuxa ?

bo linuksa sie pobiera ze strony dystrybucji np. ubuntu.com debian.com gentoo.org itp

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

A ja np. darmową instalke Ragnaroka (~2,4gb z Sakrayem) ściągałem z torrentów bo z Opery jak spauzuje i wyłącze kompa to potem crashowała x.X Zresztą niema co dyskutować, niech mod/admin zadecyduje czy podpiąć/zamknąć/wyrzucić.

Opublikowano
pf jesli ktos chce z tego shita torrentow sciagac za darmo wystarczy wpisac w google... ja tam wole linki z rapidshare a nie na torrentach leci 30kb/s

ale poradnik moze komus sie przyda.

A wiesz co to stale IP i ograniczenia ?.....Pierw pomysl, a pozniej krytykuj ...

down@

Wiadomo, ale na RS daje sie najwiecej plikow ;/

Zawsze na warezach sciagac musze np. z MegaUpload.....

Zablokowali mi konto na 3 dni....Za co ? Bo chcialem zmniejszyc z spam z pytaniami o lockerz oraz zrobic temat, w ktorym prosimy o zaproszenia...Bardzo dziekuje Seldek, twoja glowna zasada to "Pierw rob, a pozniej mysl".....Jeszce mi dojebali 20%, bo zrobilem sobie 2 konto...To forum schodzi na psy...Mam nadzieje, ze wy tez to zobaczycie....Pozdrowienia dla normalnych graczy.....Mam dosyc osob typu dordo12, ktorzy wszystko krytykuja, a sami nic nie potrafia.....Koniec z metinem, kolejna denna gra...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...