Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Paczki modów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Prosił bym jakiegoś szanownego, miłego, uczynnego i nie wiem jak mam wam jeszcze słodzić użytkownika o zrobienie paczki modów. Niestety samemu próbowałem to zrobić ale że jestem ************ to niestety nie udało mi się. To mody które chciałbym aby znalazły się w paczce:

-Railcraft !

-AutoSwitch

-Optifine !

-Rei's minimap !

-Tree Capitator (Najeiej by było gdyby ścinał całe drzewa tj. z liśćmi) !

-Elementar Creeper !

-Inv Tweeks !

-Reciple Book !

-XPBank

-Shelf

-BackPack !

-Growable Diamonds

-Arrows Mod

Wykrzyknikiem zaznaczyłem mody na których mi zależy. Możecie oczywiście dodać coś od Siebie ale bez żadnych industriali itp. bo nie chce mieć pokazu slajdów.

Z góry wielkie dzięki, no i oczywiście LIKE poleci do osoby która będzie na tyle łaskawa aby mi to zrobić.

Jeszcze raz Dzięki!

NickOver

Moje TuT'y

Archiwmenty:

mca.png

100 postów

150 postów

200 postów

300 postów

400 postów

500 postów

Opublikowano

Trzymaj tu spis paczek modów.Wybierz se :)

http://www.mpcforum....l-paczki-modow/

Dziękuje Ci bardzo za link, ale nie ma tam tego czego szukam. Przejżałem multum paczek i zawsze jest tam coś mega niepotrzebnego... Jakiś Twiligght Forest np. czy inne badziewie (Bez obrazy dla twórców tych modów.) Dlatego byłe w temcie prośba. A więc ponawiam pytanie. Czy ktoś mógłby zrobić mi paczkę która będziezawierała mody z tematu? Sądzę że nie tylko mi się ona przyda gdyż osoby które mają słabsze kompy (a ja do takichh należę) nie zainstalują sb np. industriala bo będzie to pokaz klatek. Tak więc mógłby ktoś?

Moje TuT'y

Archiwmenty:

mca.png

100 postów

150 postów

200 postów

300 postów

400 postów

500 postów

Opublikowano

Dobra... Częściowo sobię poradziłem... Brak neta strasznie motywuje. Niestety nie ma w niej jeszcze moda BackPack ,a mody Growable Diamonds i Auto Switch nie działają. I tu pojawiają się 2 pytania. Po pierwsze czemu one nie działają? (korzystam z magic launchera i w nim mi pokazuje że wszystko jest OK) Po drugie jak zrobić żeby ścinało również liście a nie tylko sam pień? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Moje TuT'y

Archiwmenty:

mca.png

100 postów

150 postów

200 postów

300 postów

400 postów

500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...