Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendetta2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiencie czcionke na taka jaka jest na balmorze. TO sa takie rozmiary TAHOMy ; 14, 14, 12

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że mi stronę ukradliście... i się tłumaczcie tak, że to każdy mógł zrobić.

Mało graczy jak wszedłem i administracja nie była jakoś nastawiona jak rozmawialiśmy o designie.

Nie ważne. Nie ma bugów, ale mi serwer nie przypadł.

Opublikowano

Ta gildia neveralone to jakies kurwy.

Bije metka na 105 lv, typek od nich przybiega i ksuje, chociaz ze typ pada na wirka i tak ksuje. Na mapie 110+ lataja -110 od nich, a gm nic nie robi.

Opublikowano

Widzę że macie problemy do tej gildii, to też gracze i mają prawo grać.

@xPARADOX

Nie musi Ci się podobać serwer, nie musisz grać.

Drop z rippera został naprawiony.

Nie ma ciągłych resetów i cofek.

Według mnie drop z wiedźmy jest ok.

Dlaczego uważasz że ktos będzie tracić czas na to by Ciebie obrażać ?

Około 250 osobom on line serwer się podoba i mnie to cieszy.

logo2.png

Opublikowano

Chcialem zagrac ale czytajac posty i opinie zrezygnowalem.

Mysle ze opinie sa raczej bardziej na Plus++ . Poczytaj dokladniej. Hejterzy sie nie postarali.

logo2.png

Opublikowano

serwer nie powiem ale przypadł mi do gustu. tylko wkurza mnie kilka rzeczy.

kolega kilka xUP pisał że noobki sobie latają na mapie od 110 a go nie mają, zrobcie mniejszy pułap albo nową mapę i nie bedzie spinek.

po 2 jak mamy zdobyc bron na 75 ?

3 aspekt skąd zabrac tyle ulepszaczy na bronie epickie ;o?

czekam tylko na opinie GM'a a nie hejterów.

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Bm z trutą z sferki krytem 15k (full abs magia + lwia tarcza) a ja wirem (full eq na sure + fryza) po 3k krytem. Ciekawe co nie?

NIE POLECAM

Opublikowano

ja tez podziękuje jak narazie.

jak wprowadzą nowa mape od 100 lvl, cos nowego i wgl wiecej ludu bedzie grac to mooze wroce ale watpie, ja szukam typowego easy/medium a nie ze zamiast robic wojny gildi, szybko eq epickie zdobyc frajda z gry to trace na zmudnym expieniu.

dziekuje i pozdrawiam.

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

kompletnie nie polecam serwa

zeby wbic 110 trzeba meczyc sie na metkach, na ktorych po ich ubiciu exp sie cofa

ludzie graja na kamermodzie, admini nic z tym nie robią

dziala bs, wchodzą bony max, wiadomo co to znazy

Opublikowano

Dziś zostanie wprowadzony anty bug, po którym nie będzie można teleportować się dzięki obrączce ślubnej na mapki z ograniczeniami lev.

W najbliższym czasie zostanie dodany autopatcher z zabezpieczeniem przed hackami.

logo2.png

Opublikowano

Teraz będziesz robić zabezpieczenia żeby nowy gracz miał "pod górkę" ,brawo Topka wbiła swoje reszta niech się męczy.Moim zdaniem to już o wiele za późno, ale rób jak tam chcesz. Nie wiem,mnie osobiście nie przeszkadza buff jak nie jest expiony na mapie powyżej swojego lev - dający tylko buffy , bardziej mnie wkurza jak ludzie sobie graja na hackach . Tylko nie mów ze zaczynamy od nowa grę z zabezpieczeniami, bo tego na pewno nie zrobisz.

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Nie każdy Bugował....

Co do serwa to tak jest nie dopracowany ale to chyba na każdym tak jest że coś nie pasi odpowiada nie musisz grac ktoś Cię zmusza??

Co do teleportowania przez obrączkę to zawsze było nie można tpać chyba logiczne maka np 110 a tam 100 ?? wykorzystywanie błędów w grze nie legal...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Serwer dobry co prawda jest w nim troszke qentiniosa ale można zauważyc waszą pracę życze sukcesów

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

No to czekamy..

A tak apropo, mogli by zrobic jakas jeszcze inna mapke bo exp do 110 jest troche lipny w av2, a co ma powiedziec na metkach taki sura bm np? Jeden metek 110 bije sie hohoo - bardzo długo.. Przydalaby sie jakas mapa od 100..

ehh, planowalem sobie na DT pobiegać póki ze szkoły nie powracali a tu lipson ;f

Opublikowano

No to czekamy..

A tak apropo, mogli by zrobic jakas jeszcze inna mapke bo exp do 110 jest troche lipny w av2, a co ma powiedziec na metkach taki sura bm np? Jeden metek 110 bije sie hohoo - bardzo długo.. Przydalaby sie jakas mapa od 100..

ehh, planowalem sobie na DT pobiegać póki ze szkoły nie powracali a tu lipson ;f

no ja wbiłem ale było ciężko ;/

dodajcie tą mapkę niech ci nowi gracze się nie męczą bo dużo ludzi odchodz po wbiciu 100 lvl bo później nie dają rady '/

albo zwiększcie expa w av2

nfh5hs.png

Opublikowano

a nie lepiej byłoby zrobić tylko tyle, żeby exp nie spadał bo rozwaleniu metka?

wtedy to raz dwa się wbije 110, a na mapce 110+ exp leci Baaardzoo szybko do 130,..

coś za coś. NIKT nie powiedział, że max lv wbijesz w 1h ;P

Opublikowano

oddam konto na tym poje***** wojownik 130lvl najlepsze eq jakie można mieć na tym poziomie za free 1 osobie co do mnie napisze

Opublikowano

eq z navi do kupienia teamt w koszu jest

dla tych co chca sie pobawic z eq z navi to polecam

lecz serwer pod czysty zarobek max 7 dni postoi

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...