Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendetta2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja piepsze kurde chłopie co ty żeś za clienta wrzucił PC2 uszkodzone brak pythona22.dll i STree kurna

Ogarnij sie, a później rób serwer!!

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja piepsze kurde chłopie co ty żeś za clienta wrzucił PC2 uszkodzone brak pythona22.dll i STree kurna

Ogarnij sie, a później rób serwer!!

Mam to samo... Czekałem 1h i dupa uszkodzone pliki masakra ;s

Opublikowano

To jest reaktywacja dawnej vendetty ale zapewniam że jest 0 bugów i serwer na pewno trochę postoi ;*

Opublikowano

Powrócił,

Piszący nie z byle powodu prawdę, nazywany..

Hejter.

Hm, czy go polecić? Zawsze znajdę wiecej minusów niż plusów, więc przykro mi możecie mnie wyzwać ale piszę prawdę - pogracie zobaczycie.

Bardzo niesłowna i nie zgrana ekipa - o godzinie 10tej jeden z GM'ów pisał na /n że event z ripami będzie o godzinie 16tej.

Godzina 16ta, jest event ale rybacki.. Na jeden z GM'ów pisze na /n że o 17tej odbędzie się mini event z riperami.

Godzina 17:23, nie było żadnego eventu z ripami.

Z forum

Mini event musze przelozyc z przyczyn technicznych. Zrobie go w granicach godziny 20.00/22.00

Ok, ciekawe jaka przyczyna techniczna, czyżby brak dropu z ripa? Albo wasze wielkie zgranie.

Kolejna dosyć ciekawa sprawa przez którą musiałem się zastanowić czy ja mam faktycznie dobrego clienta.

Na oryginalnym cliencie jest ikona piasku kwarcowego a piszę "czerwony kryształ" natomiast wodny kryształ jest to "Kula lodowej wiedźmy".

Gildia NeverAlone, czy ja wiem czy rozpieszczana? No może i EQ od GM'ów nie ma, szczerze wątpie że ktos z nich ma..

Intrygujące jest to że na PUBLICZNYM kanale TS3 vendetty rozmawiali sobie na luzie o tepaniu mniejszych leveli na mapy 140/110 itp.

Chyba już więcej minusów nie ma, no może ten brak dropu z ripa czy tam wiedźmy.. :>

Ciekawe ile osób będzie odwoływać się do mojej odpowiedzi obrażając mnie.

lownfast

Opublikowano

@up dobrze że to piszesz, to co opisałeś dziś poprawię, ogarnę rozpieszczanie NeverAlone.

No i popracujemy nad zgraniem i słownością zespołu.

i ogarnijcie tego Teamspeak Operator. Dlaczego ma gm;a w grze ? Grozi mi banem za krytykę teamu.

Opublikowano

prośba do GM. zeby dodał nazwy rosek bo niektorzy albo nowi gracze nie wiedza co jaka daje :>

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

GM kurcze, jeden zabek orka za 50kk ? a w prezentacji jest ze x5 :>

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

kurde niech wprowadza mapkę na 100 lvl.

to jest nierealne zeby topka nie znalazla jakiegos bugu na exp ;o.

;]]

Click Like ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...