Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RayCrafters [Automatyczne działki za darmo][Freebuild][Duże miasto][Stadion][Wesole miasteczko][30 slotów][VIP]

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra na tym serwerze była fajniejsza gdy graczy było ok. 5-8 bo nikt nic nie pierniczył od rzeczy a tera gdy na serwerze jest 20-26 graczy jest sajgon a admin Zipp nie panuje nad sytuacją i wszystkich banuje lub włącza white listę. Druga rzecz to anty spam. Wgrajcie AntySpam kurwa mać bo nie można się nic doczytać.

Wspaniały serwer.

-brak lagów

- fajne miasto

-dużo działek

- V.I.P

-Ogarnięta administracja która zawsze pomoże

Tak tak Zipp jest jakoś adminem i nie ogarnia a lagi są w pizdu gdy zippowi się nudzi i robi eventy z półkulą a na niej woda wiec WTF

akcUvvb.png

Opublikowano

Gra na tym serwerze była fajniejsza gdy graczy było ok. 5-8 bo nikt nic nie pierniczył od rzeczy a tera gdy na serwerze jest 20-26 graczy jest sajgon a admin Zipp nie panuje nad sytuacją i wszystkich banuje lub włącza white listę. Druga rzecz to anty spam. Wgrajcie AntySpam kurwa mać bo nie można się nic doczytać.

Nikogo nie banuje. Jak Ci spamuje 20 osób na czacie to można chujni dostać. Moderatorzy na wakacjach , Admina Goda jeszcze nie ma na serwerze. Whitelist włączyłem na chwilę aby ich uspokoić bo się nie dało. Jak się do nich mówi 3 razy to nie rozumieją. Wgramy plugin który będzie automatycznie mutował za spam na określony czas.
Opublikowano

Nikogo nie banuje. Jak Ci spamuje 20 osób na czacie to można chujni dostać. Moderatorzy na wakacjach , Admina Goda jeszcze nie ma na serwerze. Whitelist włączyłem na chwilę aby ich uspokoić bo się nie dało. Jak się do nich mówi 3 razy to nie rozumieją.

Tak goda nie ma to dlaczego wczoraj i dzisiaj go widziałem tzn. 8 i 9 czerwca??

akcUvvb.png

Opublikowano

Mówię że w tym czasie go na serwerze nie ma .ps: Nie róbmy spamu tutaj.

Refresh. Zapraszamy na serwer. Wolne działki pod /warp dzialki6

Opublikowano

Nie polecam. Wbiłem na serwer i tpknięto na event ( dali mi kilof) wykopałem jakieś 50 diaxów a tu PACH serv off i pozniej nie mam itemków ...

[url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/357/Mmmm/mca.png[/img][/url] [url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/335/yyy..+mleko%21/mca.png[/img][/url]
[color=#FF0000][size=5][50][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][100][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x2[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][150][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x3[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][200][/size][/color][color=#00FF00][size=5] Jea x4[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][250][/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][300][/size][/color]

Opublikowano

Nie polecam. Wbiłem na serwer i tpknięto na event ( dali mi kilof) wykopałem jakieś 50 diaxów a tu PACH serv off i pozniej nie mam itemków ...

Fajny joke.

Problemy zażegnane, zapraszamy.

Opublikowano

Ku*wa wyłączcie to W-L!!!

Zipp napisałeś o 17:02-17:04 że włączysz W-L na 10min a jest już 17:18 więc wyłącz tą W-L !!!

Proszę o close. Będzie nowa prezętacja.

Co !?

akcUvvb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...