Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RayCrafters [Automatyczne działki za darmo][Freebuild][Duże miasto][Stadion][Wesole miasteczko][30 slotów][VIP]

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno jest zjebane! To ze lagi jak pieron!

Jedno jest zjebane! To ze lagi jak pieron!

Lagi są spowodowane przez mineserv. Nie jest to wina administracji.

Serwer ma aktualnie przerwe techniczną. Niestety przez mineserv są takie lagi że musimy serwer wyłączyć na kilka godzin. Za utrudnienia przepraszamy. Nie długo zmieniamy hosting i nie będzie takich problemów. Podziękujcie mineserv

Opublikowano

prezentacja swietna 10/10

gra? 6/10 nie ma większości pluginów co pisze brakuje jobs i nie znalazlem warpa do sklepu jedyny plus to taki, że robią eventy i starają się dodawać działki non stop

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

prezentacja swietna 10/10

gra? 6/10 nie ma większości pluginów co pisze brakuje jobs i nie znalazlem warpa do sklepu jedyny plus to taki, że robią eventy i starają się dodawać działki non stop

Jobs zostanie dodane, Sklep też będzie dodany. My jako admini też jesteśmy ludźmi i nie jesteśmy nolife żeby wszystko naraz robić.

PS: SERWER OFF DO 20:00 ( SPOWODOWANE TO JEST LAGAMI PRZEZ MINESERV )

Opublikowano

skoro pisze pluginy to raczej te dodane ale jeśli otwieracie serwer to chyba przygotowany ale w twoim przypadku chyba to pojęcie względne otwieracie serwer na masę osób a macie problem z nadążaniem robieniem działek poraszka

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

Czemu napisałeś że serwer stoi na dedyku? Mineserv.eu to VPS a i 30 slotów na jakim dedyku mogłoby to być? A na serwer nie zaglądałem więc się nie wypowiem ;D

Opublikowano

po 1 serw byl fajny dlatego ze jak na nim gralem a przez zippa nie moge ze tak sie wyraze pierdolomego oszusta pisal ze vip na 3miechy ranga i wgl takie tam bzdety wyslalem sms i dalem mu kod zwrotny a on mi bana na ip na mc i na gg zablowkowal wiec jak by to kosztowalo z 20zl+ bym poszedl na psy ale 10+zl mnie nie zabije przeciez dlatego odradzam gre na ty serwie Pozdro nick w kazdym mc adus;)

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

po 1 serw byl fajny dlatego ze jak na nim gralem a przez zippa nie moge ze tak sie wyraze pierdolomego oszusta pisal ze vip na 3miechy ranga i wgl takie tam bzdety wyslalem sms i dalem mu kod zwrotny a on mi bana na ip na mc i na gg zablowkowal wiec jak by to kosztowalo z 20zl+ bym poszedl na psy ale 10+zl mnie nie zabije przeciez dlatego odradzam gre na ty serwie Pozdro nick w kazdym mc adus;)

Mam dla Ciebie parę rad. Po 1: Wyrażaj się nikt Ciebie tutaj nie obraża więc ty nie masz prawa obrażać innych. Po 2 : Nie ma u nas na serwerze V.I.P Na 3 miesiące ponieważ gdyż jest promocja maksymalnie można mieć na 2 miesiące. Na gg Cie zablokowałem bo nie miałem życia. Cały czas mi spamowałeś. Jeśli chodzi o ceny to przestań wymyślać , na spawnie jest wszystko takie samo jak na stronie i nie było żadnego oszustwa. Zobacz

Link1: http://w391.wrzuta.p...45Hhg5TM80/ss_1

link2: http://w391.wrzuta.p...6JNzqsLV3y/ss_2

link3: http://w391.wrzuta.p...z87XytowmA/ss_3

Oto lista osób który wykupiły vip u nas na serwerze i są zadowolone:

- MrMoro

-Sperm0jad

-pyton

-Thinro

-emlee

Te osoby kupiły vipa i nie było żadnego problemu. Nie wiem w czym ty masz problem. Pozdrawiam normalnych. Zipp

Opublikowano

Siemka. Ja kupiłem V.I.P Za 23zł. I wszystko ładnie. Wysłałem sms dałem kod adminowi i otrzymałem itemki wszystko co powinienem. Pozdrawiam Sperm0jad

Opublikowano

Prezentacja 10\10

Serwer 10\10

Administracja 10\10

ps: dopisz mój nick: Karateka456 Kupiłem v.i.p. Wszystko okej. podałem kod adminowi i otrzymałem wszystko co powinienem.

Opublikowano

mam nasza rozmowe z gg wiec napisales ze promocja vip na za 11zł na 3miechy itd i dlaczego mnie wyslalem tego sms dalem ci ten kod i nie spamowalem tylko napisalem czy juz dalees a ty blok na serw mc blok wiec jak cos moge aparatem zrb zdj bo gg na fonie wiec jestes uszstem bo wiktorowi tez chciales to wcisnac a on chcial na 1 dzien kupic i sprawdzic

i co w ss jest ze 11.07 zl

JxqOX.gif disco disco ;P
Opublikowano

ref

mam nasza rozmowe z gg wiec napisales ze promocja vip na za 11zł na 3miechy itd i dlaczego mnie wyslalem tego sms dalem ci ten kod i nie spamowalem tylko napisalem czy juz dalees a ty blok na serw mc blok wiec jak cos moge aparatem zrb zdj bo gg na fonie wiec jestes uszstem bo wiktorowi tez chciales to wcisnac a on chcial na 1 dzien kupic i sprawdzic

Skoro masz nick Adus to nie możesz być zbanowany. Nie mam takiej osoby zbanowanej. Sprawdzałem wchodziłem na twoje konto i nie ma bana. Widocznie musiała zajść pomyłka.

ps: co do Wiktora to nie miałem życia... w v.i.p jest latający dywan. ja na to mówie latanie. powiedziałem mu że będzie miał latanie.(Latający dywan) Potem on kupił vipa dałem mu wszystkie itemy a on mi pisał że mu GameMode nie dałem.... I tak cały czas pisał... potem zaczął wyzywać.. A v.i.p też musi przestrzegać regulaminu. Jeśli chcesz podyskutować to pisz na gg: 43049573 Nie będziemy spamować na forum. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja kupiłem vipa i mnie nikt nie oszukał.
Opublikowano

Zapowiada Się Gorąco :) Zaraz Wejdę I Zobaczę...

Może Dam Edita... ; DD

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

ref

Skoro masz nick Adus to nie możesz być zbanowany. Nie mam takiej osoby zbanowanej. Sprawdzałem wchodziłem na twoje konto i nie ma bana. Widocznie musiała zajść pomyłka.

ps: co do Wiktora to nie miałem życia... w v.i.p jest latający dywan. ja na to mówie latanie. powiedziałem mu że będzie miał latanie.(Latający dywan) Potem on kupił vipa dałem mu wszystkie itemy a on mi pisał że mu GameMode nie dałem.... I tak cały czas pisał... potem zaczął wyzywać.. A v.i.p też musi przestrzegać regulaminu. Jeśli chcesz podyskutować to pisz na gg: 43049573 Nie będziemy spamować na forum. Pozdrawiam

spoko mozemy ale moze tak odblokuj mnie na gg i widze ze w mc odbanowales ale vipa nie ma

JxqOX.gif disco disco ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...