Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][PRIV] Czekotribles.pl Offical Start!

Krzemil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer a najbardziej s4 :)

Bedziesz top1 Krzemil da koledze wojo i cie zjedzie :) no chyba ze to ty jestes tym kolega :)

Serwera nie polecam ze wzgledu na administratora

Opublikowano

to nie polecaj ;)

Skapnij się sam tępy dziadzie , że się nie da dodawać woja przez panel admina ani phpmyadmin :)

Myślisz , że nie próbowalem to od razu się zbugowało

Opublikowano

to nie polecaj ;)

Skapnij się sam tępy dziadzie , że się nie da dodawać woja przez panel admina ani phpmyadmin :)

Myślisz , że nie próbowalem to od razu się zbugowało

Nie obrazaj mnie ty juz znajdziesz sposób by koledzy byli najlepsi :)

Wiem ze porobowales bo uczciwie grac nie umiesz

Opublikowano

JA gadam kurwa!! żę nie daje nic nikomu popacz se na imperialtrible albo privatewars lepiej czy tam nikomu nie dają bo zawsze kurwa są podejrzenia jakieś na moją osobe nie pasuje to choć w realu się spotkać zobaczymy ci bd ci pasowało

Opublikowano

JA gadam kurwa!! żę nie daje nic nikomu popacz se na imperialtrible albo privatewars lepiej czy tam nikomu nie dają bo zawsze kurwa są podejrzenia jakieś na moją osobe nie pasuje to choć w realu się spotkać zobaczymy ci bd ci pasowało

Pff ja nawet nie gram w plemiona :P

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Na starcie ten serwer był całkiem fajny, aż sam zagrałem :)

ale teraz muszę stwierdzić, że zrobiło się totalne dziadostwo, bo wcześniej byłem myśli, że admini będą polepszać i pracować nad tym serwerem ale jednak się myliłem. krzemil nawet nie skasowałeś cheata, którego zamieściłem w silniku 7.1 na 10k wszystkich wojsk :P. Twój serwer jest rozpierdolony jak żaden inny, żadnej administracji, gracze cheatują i bugują. Ja bym na twoim miejscu zamkną ten serwer i zaczą się uczyć PHP, bo admin serwera, który nie potrafi napisać/zmodyfikować skryptu nigdy nie postawi dobrego serwera.

Opublikowano

rozwaliło wam się forum, wyskakuje błąd:

Warning: main(/opt/twlan/htdocs/forum/inc/class_error.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /opt/twlan/htdocs/forum/inc/init.php on line 60

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/opt/twlan/htdocs/forum/inc/class_error.php' (include_path='.') in /opt/twlan/htdocs/forum/inc/init.php on line 60

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...