Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][PRIV] Czekotribles.pl Offical Start!

Krzemil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i to jakim, co mi zrobisz, kto tutaj planuje włamy? Tsa, zrobisz mi atak ddos, a może na czeko? Trzeba skończyć z tym syfem, tylko prosze nie wciskaj mi tutaj kitów o policji, małolacie.

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

Ddos jest karalny ziomal zobaczymy jutro dziś jest puźno więc nie bd policji wzywał :]

Kity ? małolat? chyba ty człowieku :]

banner.png

Opublikowano

se wzywaj i tak nic nie zrobi ;)

po pierwsze też masz priva nielegalnego to ciebie jeszcze ukarzą

tak jak jest włamanie na konto i posługiwanie się nim oraz zmiana hasła

Sam wybrałeś ja ci nie popuszczę człowieku ;)

Opublikowano

tak jest 'puźno'

Na przyszłość, pisze się późno, a kto tutaj mówi o DDoS'ie? Ja nic takiego nie napisałem, trzynastolatek będzie wzywać policje, proszę bardzo, wiesz co oni mi mogą zrobić? Domysl sie :D

Teraz to mnie rozśmieszyłeś tym.

z8FrT.png

sygnatura by me

Opublikowano

ddos to ja dosuje sam wybrał ja się nie przejmuje bo policja mi nic nie zrobi Prędzej tobie może coś zrobić ;)

cipaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Opublikowano

nie żebym się wtrącał

ale ddos nie jest karalny, bo trudno określić kto i dlaczego ale dos jest karalny, privy nie są karalne. chyba że plemiona wyrażą chęci ukarania. w co wątpie po statach serwera.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

skończcie

krycha1996: kolejna edycja posta i poleci ban!!

Org. treść: Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam Spam ...

Opublikowano

z tego co patrzę to jeżeli pojawi się jakiś bug to Krzemil usuwa jego źródło np. masowa rekrutacja niedługo zostanie tylko logowanie i to wyłaczy bo mu " VPS " -.- obciąży i zostawi stronę główna do fapania :) , więc moja ocena tp 2/10 , (za chęci ;) )

To dla Krzemila :rolleyes:

http://youtu.be/W6fVnhvl0b4

Opublikowano

z tego co patrzę to jeżeli pojawi się jakiś bug to Krzemil usuwa jego źródło np. masowa rekrutacja niedługo zostanie tylko logowanie i to wyłaczy bo mu " VPS " -.- obciąży i zostawi stronę główna do fapania :) , więc moja ocena tp 2/10 , (za chęci ;) )

Ktoś nagrał krzemila, gdy on pracował nad odbugowaniem czekotribles :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...